Bayram için kaynanamlardayiz bir haftadır. Ben kıskanç biriyim kuzenlerimle de burada büyümedim. Eşim bazılarıyla birarada büyümüş ama buna rağmen ailelerinde kuzen evliligi çok yaygın ve bazı kuzenleri eşime ve abisine göz koymuş ama onlarla evlenmedikleri için aileleri eşimin ailesine tripli mesela.
Buraya gelirken eşimi uyardım kuzen bile olsa öpmek sarılmak yok el sıkış yeter diye ( zaten evlenmeden önce konuştuğumuz şeylerdi) kuzeniyle kardeş gibi büyüyenlere saygım var ama benim eşim benim dediklerimi tamam dedi bende senin gibi düşünüyorum dedi. Bugün ben odadayken kuzeni ve annesi gelmiş üniversiteye giden kuzenini başından ( saçından) öpmüş. Ben sordum naptın el mi sıkıştın öptün mu diye o da söyledi. Üniversiteye giden kızı öpmek nedir ya bı de küçük diyor. Bende sinirlendim misafirlerin karşısına bile çıkmadım. Lütfen yazdıklarımı okuyarak yorum yapın. Eşim evlenmeden önce ve evlendikten sonra hep benim gibi düşündüğünü söyledi opmuyorum zaten dedi. Abileri bile kizi opmezken kendisi ne diye öpüyor kendisi 30 yaşında zaten genç bir erkeksin hiç demiyor kız biseyler hissedeilir ve ayıp olur karım odadayken kızı öpmek. Çok zoruma gitti yaptığı kaç saattir odadan çıkmadım bile
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bayağı zor ve karmaşık bir durumdaymış. Anladığım kadarıyla senin güvenli alanına saygı beklediğin bir konu ve eşinin davranışı seni incitmiş. Açıkçası, kültürel farklar ve aile dinamikleri bazen karmaşık olabiliyor. Ama eşinle daha önceden bu konuda anlaşmış olmanız önemli. Onun bu anlaşmayı çiğnemiş gibi görünmesi seni daha da üzmüş olabilir.
Şu anki duygularını anlıyorum, böyle durumlarda hislerin çok yoğun olur. Belki de bu konuda eşinle tekrar yüz yüze, sakin ve anlayışlı bir şekilde konuşmak, onun perspektifini anlamaya çalışmak iyi olabilir. Sonuçta evlilik, iletişim ve anlayış üzerine kurulu bir ilişki. Belki de olayın arkasındaki niyeti daha iyi anlayabilirsen, hissettiklerin biraz hafifler.
KızlarSoruyor'da konuyu açtığına göre, burada bir sürü akıllı ve duyarlı insan var, onların da fikrini almak seni rahatlatabilir. Umarım sorununu çözersin ve huzur bulursun 🤗💕