İlişkim dört senelik bir ilişki, inişli çıkışlıydı. sene başından beri gayet güzel ve emin ilerliyordu. Son iki haftadır atışmalarz devam ediyordu, ben de biraz huysuzdum. ve benim çok ağladığımı ve kavgaların üstüne uzun konuştuğumu vs söyledi, devam etmek istemediğini ve güzel giden ilişki buraya geldiğini söyledi.
Ben çok duygusal bir insanım ve ona çok bağlanmıştım. engelledim ama çok zorlanıyorum. Gün içinde Ağlamalarımı tutmakta zorlanıyorum. Ümitlenmek istemiyorum kabullenmek istiyorum ama güçlü olamıyorum.
Aile evinde olduğum için çok göze batıyor kimseyle muhatap olmak istemiyorum.
Ben çok duygusal bir insanım ve ona çok bağlanmıştım. engelledim ama çok zorlanıyorum. Gün içinde Ağlamalarımı tutmakta zorlanıyorum. Ümitlenmek istemiyorum kabullenmek istiyorum ama güçlü olamıyorum.
Aile evinde olduğum için çok göze batıyor kimseyle muhatap olmak istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Zor bir dönem geçirmişsin, ilerde acıların bitecek emin ol dünyanın sonu değildir. Er ya da geç unutursun zamanla. Kendini zamana bırak.
4 sene uzun bir süre belli ki geri dönülmez hatalar da yapılmamış belki tekrar barışırsınız üzülme
biz bir kaç defa ayrılıp barışmıştık. sanırım bu sondu çünkü her şey güzel ilerliyordu. benim tavırlarım onu çok yormuş öyle söyledi.. o zaten dönmez. adımları ben atardım
Dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
Vallahi acıdan ölmüyor insan. daha yeni olduğu için böyle. zaman çözer her şeyi.
ölmez tabi ki. o çok acı gördü, annesini babasını kaybetti. beni kaybetmek ona koymaz zaten. ben sadece atlatamıcakmışım gibi hissediyorum, o mutlu olurken ben hala üzülürüm diye korkuyorum.
ben senin adına konuşmuştum. izi kalır arada anarsın ama hiç bir acı kalıcı değildir. sabırlı olmak lazım. çaresi yok ki şıp diye kurtulasın.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!