Ayrılıktan sonra kendimi nasıl toplarım?

5 aylık bir ilişkim oldu ben 5 senedir bu kişiyi seviyordum sevgilisi vardı 1 senelik ayrıldılar daha sonrasından ben yazdım ilişkiye başladık ama öyle böyle değildi ailelerimiz biliyordu bizde kalıyordu her günümüz beraber geçiyordu sonra hayatımda çok zor bir dönemden geçtim ufak bir tartışma çıktı çok gereksizdi bunun için ayrıldı bende durumu izah ettim psikologa gideceğimi iyi olmadığımi söyledim ama o senin psikoloğun ben değilim diyerek cevap verdi ben kimseye kendimi açmadım sorunlarımı hep içime atardım sadece ona her şeyimi anlatırdım ama o benim derdim bana yetiyor diye cevap verirdi 10 gün önce doğum günümdü doğum günümden 5 gün önce ayrıldı benden ve hesabı bendeydi bilmiyordu doğum günümde arkadaşlarıyla mesajlarını gördüm benimle dalga geçiyolar falan filan bugün doğum günü hediyesini verimi acaba önceden almıştım diyor arkadaşları da ver bence falan diyor bana yazdı ben kabul etmedim istemedim sonra istemiyo falan yazdı arkadaşlarına tam bunun üstüne eski sevgilime dönüş yapmak istiyorum falan dedi bide bu mesajı beni bitirdi içten içe çok acı çektim okuduğumda bide doğum günümdü 18 yaşıma böyle girmek istemezdim sonra konuşalım dedim herşeyi yüzüne vurdum özür falan diledi mesaj attı yanlış anlaşılma var falan diye öyle bişey olamaz dedi bende yazma dedim nası bir insansın sen falan dedim bidaha yazmadı 15 gün oldu ben ona çok değer verdim çok sevdim her şeyi yaptım suç onun ama üzülen benim o gülüp eğleniyo ne yapacağımı bilmiyorum hala seviyorum mal gibi unutmak istiyorum olmuyor ondan soğumak istiyorum yapamıyorum çok kötüyüm lütfen yardım edin
Ayrılıktan sonra kendimi nasıl toplarım?