Yürüyor mu öylesine mi konuşuyor dedigi gibi?

Biriyle tanıştım ama öylesine konuşuyordum. Baktım adam akıllı birine benziyor. Okul iş derken, ben de aynı bölümden mezunum. İşle ilgili bayagı derin sohbet ettik. Ne hissettiğimi yaşadıgım sıkıntıyı duygu düşüncelerimi anlıyor. Bana arada yaş farkı çok, daha genç olsaydım senin için mücadele ederdim dedi. Etkilendim senden dedi. Konusmak iyi geliyor, arada bir şey olması imkansız ama kendi kendime üzüldüm. Çok rahat ve huzurlu güvende hissettiriyor. Hiçbir erkekte böyle rahatlık yaşamadım sanırım. Uzun zamandır tanıyormusum gibi, hiç korku yaşatmadı. Her gün yazıyor belli ölçülerrde işteysem rahatsız etmiyor, sorunumu anlattıgımda şunu şöyle yaparsan iyi olur sakin ol vs. Ertesi gün için yarın dedigimi yap diyor, gündüz kendiliginden yazıyor. Ne bileyim kafam karıştı, niye bu kadar özenli davranıyor? Her gün uyanınca yazıyor, ne yaptıgını her şeyini anlatıyor bi de. Dün gerçekçi olmaktan bahsetti, benim de moralim bozuldu. Sen de ilerde ben gibi olursun duygusallıktan kurtul dedi. Sohbetin keyifli, uzun zamandır böyle derin sohbet etmemiştim kimseyle dedi, dürüst konustum başkaları giibi dolandırmadım seni dedi. İstanbula gitmiştim. niye haber vermedin kahve içerdik dedi. Madem hiçbir şey olmicaz niye böyle bir şeyi düşündü? sen gerçekten kendinden bu kadar büyük biriyle konusmaktan keyif alıyor musun dedi. Senin gibi bi kadın nasıl yalnız kalır anlamıyorum dedi. Niye durup durup böyle konuşuyor? Mesajıma saniyesinde döner. Dün akşamüzeri şarjım bitiyor tlf kapanabilir dedim, eve gidince tak dedi. Akşam 10 gibi yazdı gittin mi eve diye. Tam cvp vercektim sildi, 15 dk sonra bi daha yaazdı nerdesin diye
Yürüyor mu öylesine mi konuşuyor dedigi gibi?