Arkadaşlar size nişanlımla olan durumumu anlatıcam, sizce seviyor mu yoksa mecburiyyetten mi davranışı
Şimdi öncelikle yaşadığım yerde sevgililik durumu biraz yanlış oluyor o yüzden biz görücü üsulu tanıştık ve 4 ay sonra nişanlandık. Bana hiç seni seviyorum demedi, 8 ay oldu tanışıyoruz, bir yere gittiğimde eskiden haber ver kimlesin diye sorardı artık hiç sormuyor, gece 2de gelsem dert etmez o derece, günlük sohbetimiz naber nasılsın napıyosun şeklinde, arama konusunda kavga çıkarmasam aramaz, hep işim var diyor, ama instagramda aktiv oluyor baya, saatlerle yazmasam nerdesin noldu demiyor, kaç kere konuştuk düzelmiyor, güzelim falan böyle sözler kullanır, geleceğe dair konuşur, sizce sırf nişanlı olduğumuz için mi mecbur mu konuşuyor?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Beraber yalnız kaldığınızda nasıl davranıyor?
Sarılıyor falan, tatlı tatlı konuşuyor iyi yani
Daha önce başka bir ilişkisi oldu mu, uzun dönem yani böyle bir iki yıl felan?
18 yaşında olmuş şu an 28 yaşında ve bir keresinde ondan sonra hiç kimseyi sevemediğini söylemişti
İşte bu kötü. Hala oradan kalma bir hevesi olabilir. Yani aslında seni seviyordur, ancak hala kafasında o saplantısı var gibi. Ama bunu aşmak için senin onu nasıl hissettirdiğin önemli.
Böyle davranınca kendimi değersiz hiss ediyorum, yapmak istesem bile yapasım gelmiyor, kötü günler geçirdi hep yanında oldum, ondan tek istediğim de sadece duygusal olarak biraz ilgi
Duygusal olarak sana ilgi göstermemesin bir çok nedeni olabilir ama bu seni sevmediği manasına gelmez. 1. Sana sevgisini gösterirse tıpkı geçmişteki ilişkisi gibi olayların terse gideceğini bilinçaltı söylüyor olabilir. 2. Hala kafasında geçmişteki ilişkisiyle ilgili duygusal sorunlarla uğraştığı için sana duygusal yakınlık gösterdiğinde kendisini ve seni aldatıyor hissedebilir. 3. Bunların hiç birisi de olmayabilir, belki de ailesinden özellikle anne-babasının ilişkisinden kötü etkilenmiş ve duygularıyla arasında duvarlar olabilir. Ama dediğim gibi bunların hiç birisi seni sevmediğini göstermiyor, sadece zor bir ilişki içerisindesin. Bu zor ilişkinin kolaylaşması için iknizinde bir çok şeyi açık konuşmanız ve evlenmeden temizlemeniz gerekiyor.
Bir keresinde sevmek için zaman lazım demişti, o bilmeden istemeden olan bir şey demişti, işi baya zor bu arada, ve az önce annesiyle yakın akrabalarıyla da konuşmadığını öğrendim, ama bana karşı böyle olması canımı çok sıkıyor, dün seni çok özledim dedim, güzelim dedi sadece başka bir şey demedi, trip atınca ayıp olmasın diye Ben de özledim dedi
Sevmek için asla zaman lazım değil. Eğer baştan birisi sevmiyorsa 10 sene de geçse sevemez. Ama zaman geçtikçe iyi seviyor takliti yapar. Ama duygusal olarak kapalı olma ve sevgiyi gösterememe durumu başka bir şey, burada çaba göstermesi gerekiyor. Bence psikoloğa yönlendirirseniz bir şekilde çok iyi olur.
5/10 kalas gibi desene
Çok yoruldum, değersiz hiss ediyorum diyorum yoo Ben sana değer veriyorum diyo
Adam odunsa değiştiremezsin aynı şeyi sen ona yapacaksın ki sana bu soruyu yönlendirdiğinde noldu hoş olmuyormuş demi diye cevap ver belki empati kurar düzeltmeye çalışır
Son zamanlar yapıyorum ama umrunda bile değil ki
O zaman o yontulmaz artık evlensen de aynı şeyleri yaşayacaksın
Mecburyeten konuşuyor gibibe geldi ilgisiz bence
:)
Oooo geçmiş olsun bu ilişki bitmiş
Sıkılmış senden.
Teşekkürleeeeeer
Dost acı soyler bacim