Annem kiraya zam yapmış arkadaşlar 10 tane dairemiz var hepsine 50 lira zam yapmış kiralar 500 lira ve evler sıfır doğalgazlı bugün aradı beni annen 50 lira zam yaptı dedi tövbe tövbe diyip telefonu yüzüne kapattım
Güncellemeler
+1 yıl
Yahu 10 dairemiz var kiralar 500 lirayken 550 lira yapmış annem
Annen peygamber gibi kadınmış takdir ettim ama bu durum sizi zor duruma sokuyorsa el atılması lazım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
inandırıcı gelmiyor , hangi akıllı evleri yeni olmasına rağmen bu kadar ucuza kiraya verir.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim babam veriyor maalesef her şey para değil gözüyle bakıyor insanların durumunu biliyor bu beni üzüyor mu evet çünkü hakkı olanı istemiyor ama karisamiyorsun
Mesela yarin öbür gün şu olur, siz yüklü bi aylik istersiniz bu sefer de tepki gosterirler size. Halbuki önceden ettiğiniz o iyiliği düşünmeyerek. Bizim insanimiz böyle maalesef. Ama şimdi sana gelirsek sen de bi anda yüklü zam yaparsan onlarin karşılamayacagi miktar olursa cikmak zorunda kalirlar bu da vicdanini rahatlatir mi iyi düşün.. kisilerin gelirine durumuna göre zam yapin hepsine ayni zami. degil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Baya uygunmuş bizimde bi iki tane var 3+1 1700 e verdik uygun olsun diye
İşte bende buna sinir oluyorum hiç değilse 1700 yapsa gene iyi ama yapmıyor
yani bu civar uygun bence evet
sizin evler kaç artı kaç
50 lira zam yapacağına hiç yapmasın daha iyi
Birde bunu ballandıra ballandıra anlatıyor annen bugün 50 lira zam yaptı kiralar 550 lira oldu diyor
550 lira kira veriyosun dünyanın neresinde var bu kadar ucuz de
Bana kalsa 10 bin lira yaparım kiraları ama adamların hayrına karışamıyorsun ki 3 yıldır böyle
Annen peygamber gibi kadınmış takdir ettim ama bu durum sizi zor duruma sokuyorsa el atılması lazım.
inandırıcı gelmiyor , hangi akıllı evleri yeni olmasına rağmen bu kadar ucuza kiraya verir.
Benim babam veriyor maalesef her şey para değil gözüyle bakıyor insanların durumunu biliyor bu beni üzüyor mu evet çünkü hakkı olanı istemiyor ama karisamiyorsun
Mesela yarin öbür gün şu olur, siz yüklü bi aylik istersiniz bu sefer de tepki gosterirler size. Halbuki önceden ettiğiniz o iyiliği düşünmeyerek. Bizim insanimiz böyle maalesef. Ama şimdi sana gelirsek sen de bi anda yüklü zam yaparsan onlarin karşılamayacagi miktar olursa cikmak zorunda kalirlar bu da vicdanini rahatlatir mi iyi düşün.. kisilerin gelirine durumuna göre zam yapin hepsine ayni zami. degil.
Günlük ücret mi :D
Yahu yok aylık 500 liraya veriyordu evleri 550 lira yapmış ve bugün çok mutlu sesle annen 550 lira yaptı kiralari diyip ballandıra ballandıra anlattı
Yani saçma.. gereğinden fazla uygun bence..
Evli olmasam çok iyi karışırdım ama evliyim maalesef
Ben evli değilim ona rağmen bulaşmamaya çalışıyorum :)
Uyar geç yapıcak bişey yok
1 kez söyledim bizim hayırımız seni ilgilendirmez dediler birdaha da uğraşmadım zam yaptım diyince mutlu oldum ama 50 lirayı duyunca üzüldüm
Yok anam onların kafa farklı işliyor :) hayır değil ki bu insanlar kıymetini bilmiyor kirasını düzgün alsın kurumlara bağışlasın daha iyi
500 tane ev ne demek ya çok para varmış sizde
500 ev değil kira 500 lira 10 dairemiz var
Nasıl 50 tane eviniz var bir anlatsana
10 daire var ne 50 si hepsine 50 lira zam yapmış ve bunu ballandıra ballandıra anlatıyor
Kira 500 mü
Ev nerede dağ başında mı
Evet 500 liraydı bugün 550 lira yapmış
Kirayı 5 bin lira yapsanıza
Hayır normal merkezde bildiğin hepside 0 daireler daha 2 3 yıllık evler
Aylık 50 bin lira gelir
Hiç çalışmana gerek yok
Evli olduğum için karışmak istemiyorum yoksa karışırdım babam izin vermiyor
Benim Annem böyle bir şey yapsa ben kafayı yerdim
10 tane ev ne demek ya ömrüm boyunca çalışmam ben
Sen gece kafanı yastığa atınca nasıl rahat uyuyabiliyorsun söylesene
Öyle olmuyor işte karisamiyorsun adamların hayirina insanları düşünüyorlar bana kalsa 10 bin aşağısı kabul etmem
Kira 500 mü neredeki daireleriniz
Düzcedeki şu an 550 lira
Düzcede o fiyata hiç daire yokki
Ee yok ama bizim dairelerimiz var hepsi dolu 3 yıldır
Bişe sorabilir miyim ama ben yazamıyorum xper istiyor