Bi çocuktan hoşlanıyordum açıldım, şu an flörtleşiyoruz. Çook eski bi kız arkadaşına benim fotomu atmış. Kızın yazdıklarına bakar mısınız? Fotoma bakıp uyuz olduğumu düşünmüş e yuhh ama. Çocuk ss atti bunlari bana. Güldüm ayıp olmasin diye ama sinir oldum
Çocuğun kankası çocuğa aşık haberin olsun arkadaşlığını kessin veya sen bunu bırak ayrıca senin resmini başkalarına atıp sormak ne demek kendisi karar veremiyor mu ne kadar iğrenç ergen mi kız bu kaç yaşında
kanka sen sal bu çocuğu acil direk engelle köpek gibi pişman olsun 3 4 ay kendine gelemesin onlar mı seninle sevgili olacak da onlara danışıyor sinir oldum uyuza bak sövecem de sana ayıp olur diye sövmedim :D
Sen en iyisi kızı da çocuğu da sal. Mis gibi kafayla devam et hayatına. Çocuk ikinizi de sinir edip tepki ölçüyor sanırım. Aman saçma sapan oyunlara gelme 🤣
Attığın pozu merak ettim gerçekten. Ya seni kıskandığı için dedi ya da cidden pozun sıkıntılı
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yabi çocuk hangi fotolarımı attı bilmiyorum ama bi fotoda dalgasına perdenin arkasına geçmiştim. Yani tamam begenmeyebilirde gurursuz olduğunu nerden anlamış fotodan aw
Kıza biri Türkçe konuşmayı öğretsin ayrıca çocuk ota boka random atmış sal gitsin bence
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen çocuğa açıldıgın için sana o yuzden gurursuz demis ama kendi malın önde gideni belli ayrıca bu çocuktan bi bok olmaz net direkt kes ilişkini bunlar iki ergen baksınlar dalgalarına
Kizlar bana yuz vermiyor umursamiyor konusmuyor bile abaza diyor sonra baska sorularda opusmek cok guzel diyorlar madem seviyorlar neden baskalariyla yasiyorlar bunu benimle degil pesinden kostugum kizlar birak beni rahat birak diyor orosspular ya