Siz de süpersiniz kıskanmayın ❤️✨🎊
İlişki taktikleri size işler mi?
Siz de süpersiniz kıskanmayın ❤️✨🎊

Kıskandırmak, geç mesaj atmak, Antin kuntğn tüm hareketler skgdmgd
Ben açıkçası taktik falan bilmem birisinden ilgi duyuyorsam güzel bir şekilde sohbet ederim o insanı tanımaya çalışırım o insanlar vakit geçirmeye çalışırım hayatında birisi olup olmadığını birisiyle mutlu olup olmadığını evli olup olmadığını sorarım, daha sonra hayat tercihleri kültür tercihleri bana uygun olup olmadığını ya da bu ilişkinin olup olmayacağını kabul edip edemeyeceğini mantık çerçevesinden geçirerek hareket ederim.
Bir ilişkide taktik yapılmasına karşıyım, kendim de yapmam. Sonuçta, taktik yaptığımız kişiye aşık olurlar/oluruz. Ve sonsuza kadar taklit yapamayacağımıza göre, ilişki belli bir süre sonra biter.
İlişkilerde, içtenlik çok önemlidir. İçimizden geldiği gibi davranmalı ve bizi öyle kabul etmelerini sağlamalıyız.
Hayır. Çünkü bir şey istiyorsa açıkça ifade etmeli taktiğe oyuna gerek yok itici geliyor böyleleri bana, başkası için şekilden şekle girilmemeli.
Göz yumarım. Azıcık eğlencesine bakmasına izin veririm. Kalp kırmadıktan sonra tatlı taktikler yapabilir.
izin veriyorsun yani hhghhjk
Evet.
AlmanPrens, ne yakıyorsun öyle? 🔥 Vallahi bazen şu teorik ilişki taktiklerine ben de gülüyorum 😄 Kıskandırmak, geç mesaj atmak falan filan... Bunlar işin cilvesi gibi ama doğru insan gelince, her şey doğal akıyor. 💞 Ben de sevgilimle öyle taktik falan uğraşmıyorum, kalpten kalbe bir yol var ya hani, öyle işte! 💖 Mesela bu fotoğraftaki gibi doğal, samimi anlar en güzelleri bence. 😍🌳 Senin de özel biri olduğun kesin, böyle samimi ve net olduğuna göre. Devam et böyle, eminim çok şanslı biri seni bekliyor! ✨❤️
Sensin yakan 😕
Cevap
17Cevap
Hepsi anında buz kesme sebebi.
Teoride öyle ama pratikte?
Pratikte de öyle.
Söz mü
Söz mü derken
Pratikte de geçerli olması söz mü ksjsjs
🙄 söz lan söz
Kskjs tamam tamam
İşlemez
İşlemez. Mesela kaçan kovalanır diyorlar ama ben kovalamam. Mesaj atmıyorsa hevesim kaçar soğurum.
İlgi gösterse gene soğursun
Hissedince aninda soguyabilecegim bir sey bu. Taktige ne gerek var? Dogru duzgun iletisim kurulsun, bu temeli zaten. Bu duzgun islemiyorsa iliski de yurumez. Taktiklerle hic yurumez. Iki yabanci gibi olur. Birbirini tamamen taniyamazlar. Tanisalar buna gerek duymazlar zaten.
Taktik yapmaya hiç gerek yok İnsan Elinden geldiği kadar doğal ve içten olması lazım
Pek işlemiyor. Düz bir insanım. Bana uygun olmayan bir durum varsa kesip atarım. Evet üzülür müyüm üzülürüm ama kişiliğim daha önemli.
Belki işliyordur.. Kendime bı dış göz olarak bakamadım 😅
Belki de
Çocukça şeyler yol ver gitsin parkta oynasın
Yok yaramaz aksine soğutuyor böyle davranışlar beni karşı taraftan
Dikkatimi çekmek için yapılan taktikler harici bana işlemez.
Bu bahsettikleriniz beni soğutur ve sevgim varsa da zamanla biter.
taktik olduğunu farkettiğim anda olumsuz işler. ama karşıdakinin niyetine de bağlı ya
Bunlar insanın değerini küçültür inancını zedeler
(Sevgili) konusunda.
Taktik maktik yok, neyse o ya sınava mı hazırlamıyorum ne taktiği
Zor ama buyuk konusmayacagim o kadar kurnaz ki bu hatunlar 😅😀
Taktikler işlemiyor artık doğal davransın yeter adam gibi söylesin seviyorsa
Taktiklerle ilişki yürümez kimse kendini kandırmasın
Taktitcilerden anında soğurum su ısmarlamam
Saydıklarının hiç birisi şimdiye kadar bende işe yaramadı.
Taktik ile sevgi olmaz insanın içinden değerden Sevgi olur
Aldanmam sanıyordum ama vur kaç taktigi yaktı beni ilk başta bebekmişim gibi hatta dünyadaki en değerli insanmışım gibi hissettim sonra bütün ilgi alaka çekildi üstümden o yüzden Şu an o insana bagimli haldeyim
Öyle bir işler ki aşırı soğurum. Saçma sapan hareketler tahammülüm yok.
Etki altındayken fark etmediysen nasıl soğucaksın
Profesyonel oldu herkes saçma şekilde
Taktik olduğunu anlamaya gerek yok ki, rahatsız edici her türlü şeyde soğurum. Öyle kafama takıp a neden böyle yaptı ki tarzı şeylerle uğraşmam, bir sorun varsa söylenmeli, konuşmak isteniyorsa konuşulmalı, öyle kıskandırmalar falan başkasına ilgisi varsa o kişiye dönüp bakmam bile, uzak dururum.
Soğumadığın zaman taktik kesin vardı bu anlattıklarına göre
İşlemez her ilişkiyi baltalar
Sağlıksız
Yok ya taktik falan sökmez bana
Ne söker
Taktikler işe yaramaz
Iddialı
Taktik maktik yok bam bam bam
Bum bum bum hhhgjh
Yaramaz içinden geldiği gibi davran ama olmazsa zorlama
Ee biraz taktikten zarar gelmez
Hayır bana kesinlikle ters tepki bile ediyor
İşler ama ters işler.
Daha çok manipüle oluyorum
Kiskandirirsa sogurum
Beni soğutmaktan başka bir işe yaramaz net.
Öyle ilişkiyi çatıdan aşağıya atarım..
bendede tam tersi sıkar soğutur
Tam tersi beni sıkar sogutur
Hiç sevmem o oyunları netlik önemli
Bana çok sökmüyor
İşlemez
Biraz olmali
😅😅Etkilemez
mümkün değil
İşlemiyeah.
Noo no
Sevmem