• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

7/24 çalışıp bunu bahane ederek ilgisiz takılan sevgiliden sizce olur mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
13
Yapay Zekaya Sor
7/24 çalışıp bunu bahane ederek ilgisiz takılan sevgiliden sizce olur mu?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kendisini bulunmaz Hint kumaşı sanan prenses bozuntusu arıza kadınlar , kibirliler , ukalalar, egolular , narsist kadınlar , şımarıklar , eg0lu kadınlar için bu tür davranışlar görmek ÇOK NORMAL.. erkeğin sevgi enerjisini BOŞA harcatıp , onu SOĞUTUP sonrada neden aramıyor sormuyor demek ancak akıl hastası yalancı soytarı ilişki uzmanlarından akıllar alıp erkeğe saçma sapan stratejiler taktikler yapan ve erkeğe düşmanmış gibi davranıp sonrada neden aramıyor sormuyorlar diyen bu ülkenin kadınının soracağı sorulardandır..

Akıl hastası yalancı kel gay ya da erkek düşmanı feminist arıza ilişki uzmanlarına göre erkekler KÖPEK ezik beta light-erkek ve sürekli kadının peşinde koşmak zorundalar, kadına ne olur görüşelim buluşalım diye "yalvarmak" zorunda? YOK böyle bir şey..

artık kibirli egolu narsist kendini prenses sanan arız akadınlar sürekli YALNIZ geziyorlar çünkü düzgün erkekler onları istemiyorlar ! neden istesinler ki? kendisine HİÇBİR FAYDASI Olmayan bir kadın düzgün bi erkek NEDEN İSTESİN ki? gerek YOK. etraf insan dolu..
    ve ahir zamanın sonuna giderken artık kadın sayısı daha fazla erkeğe göre :-) erkeğe saygısız kadın : "bu adam neden aramadı sormadı benim köpeğim olmadı" diye arıza arıza düşünürken o erkek çooktan yeni birini bulmuş olabilir?
    Beyni olan ve aklınıkullanabilen kadınlara NOT = birlikte olduğunuz erkeğe saygılı olun, kendiniz için ne istiyorsanız onun içinde isteyin, dünya benim çevremde dönüyor, ben aramam ben soramam ben sevmem ben onu düşünmem yerine bende onu ararım acaba hastamı kazamı geçirdi neoldu sorarım , bende onu severim onun beni sevmesini beklemem onu düşünürüm deyin ve karşılığını alın.

İnsan bile olmayan yabani soğuk bencil egolu kibirli narsist çoğu kadın bu ülkede , erkeklerden "insanlık" bekliyor sorun BU.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok mu ağır kuyruk acın var 😂😂😂 Ben bu tavırlarından dolayı on bin kez ayrılalım dedim hatta ayırldım. Geri dönüş yapıp ( o da zorla) böyle davranırsa bir zahmet o yol alsın dimi? Kimsenin kölesi diğilim. Sevgili olmanın sorumluluklarını yerine getiremiyor umursamıyor veya hayatına başkasını almak istiyorsa …. gidebilir. Onuda yapmıyor.

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      1 yıl

Betalar toksik kadın üretme merkezi gibi çalıştıkca bu durum değişmez. Hepsinde eşik piskolojisi oluşmuş durumda ölüm döşeğinde olsan mesaj atacaksın 🤣 TR kızı kendini değerli hissetmeyi erkek ilgisine bağımlı hale getirince böyle oluyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Siz mümkün olduğunca hayatınıza birini almayın 😂 Bu kafayla kızların psikolojisini bozarsınız. Mesajı da yanlış algılama bari. Bir insan sevdiğini aramaz sormaz mı? Bir aydır beyfendinin sesini duyamıyorum. Sanki ilgiylele çalışan biriyiz gibi lanse etme. Yapılması gerekenler var. Yapamayacaksan yol vereceksin NOKTA.

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      1 yıl

Çoktan aldım herşeyde yolunda gidiyor. Utandırma manupilasyonların hiçbir şey ifade etmiyor devam edebilirsin. Hayatıma asla ilgi manyağı özgüvensiz onaylanma ihtiyacı güden birini almadım. Mütevazi biriyle Özgüveni olan biriyle beraberim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

😂😂😂 Senle konuşulmaz uzaklaş. Hep başka yere çek yorumumu. İlişkide olması gerekenler var. Ben 7/24 yazsın arasın sorsun demiyorum. 5 dakikacık kâfi. Sende yorum yapma. Allah kurtasın bu kafadaki bir insanla görüşen hemcinsimi de 🙏 Bazı kızlar farkında olamıyor işte. Yine de mutluluklar.

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      1 yıl

Verecek cevabı olmayan kadınlar BOŞ ve anlamsız cevaplar verip basit ve acizce saldırırlar..
      GERÇEKLER ACIDIR , beta erkeklerde adam olup "uyandıklarından" senin bu şımarık egolu narsist tavırlarını çekecek "ADAM" bulamayacaksın.
      Şimdlik gül keyfet eğlen , SON GÜLEN İYİ GÜLER.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ağır kuyruk acısı olan bir kişi daha 😂

Yorumla

En İyi Cevaplar

• mowaxist
    mowaxist Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 96%
    1 yıl

Vallahi canım benim erkek arkadaşım da benden 7:24 sevgiyi aşk cümleleri istiyordu ben de dedim ben çekemem böyle herkesin bir geçim derdi var bir sıkıntısı var bir çoluğu çocuğu var yani aşk böceği gibi her yerde vıcık vıcık olmaz karı kocalar bile bu kadar olmuyor yani ilgileneceğin daha uygun saatler olabiliyor yatak gibi Gün içerisinde de diyalog kurduğun sürece güzel cümleler kurabilirsin Hedefi gayesi var kafasında sürekli sana yoramaz ki bu hayatta ne için yaşıyoruz önce onu sorgulamamız gerekiyor çiçeğim 💐

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yanlış alıyorsunuz beni sanki paso ilgi bekliyormuşum gibi. 5 dakika muhabbetimiz olmuyor gün içindr normal mi? Bu aylarca da devam ediyor. Normal mi?

Yorumla
    • mowaxist
      mowaxist
      1 yıl

Ya işin yoğunluğuna göre olabilir ama normal olmayadabilir de çünkü adamı tanımıyorum ama ben senin yerinde olsam direk bırakırım hiç çekemem böyle şeyleri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle yapacam zaten. Bencil değilim benim de yoğun bir iş hayatım var ve onun yaptığını yapmıyorum.

Yorumla
    • mowaxist
      mowaxist
      1 yıl

Tabi uğraşma gerek yok başını ağrıtma hiç bence bir kedi al ve bütün sevgini o kediye ver hafta sonları da kendine bir vakit ayır güzel nezih bir mekanda sessiz kafanı dinleyecek bir ortamda kahveni iç yemeğini ye ya da seni farklı ortamlara atacak güzel hobiler seç takılacağın yerler seç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Asıl huzur bu ❤️ Teşekkür ederim 🙏🌺

Yorumla
    • mowaxist
      mowaxist
      1 yıl

Rica ederim 💐🤲🏻🐈‍⬛

Yorumla
  • helene1
    helene1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    1 yıl

Kimseyle her dakika konuşulmaz tamam ama kimse 7 24 çalışamaz. Bir insan gerçekten istese tuvalete giderken bile yemek yerken bile küçük güzel bi mesaj atabilir. Veya yatmadan önce arayabilir. Böyle bahanelerle kimse kimseyi kandırmasın.

3
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bence de. Kalan zamanını uyuyarak geçireceğine arayabilirdi

Yorumla
    • Bay_Karizma_35
      Bay_Karizma_35
      1 yıl

sen niye mesaj atmıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Dönüş yapmıyor. Yapsa bile en az 8 saat sonra dönüş. O an önemli bir şey yaşamışım yazıyorum ona ve o kadar saat sonra yazacaksa hiç yazmasın.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Hmm, zor bir durum. 🙈 Bütün gün çalışıp ilgisiz olmak bir ilişki için gerçekten yorucu olabilir. Bence, her şey dengeyle alakalı. Sevgilinle zaman geçirmenin bir yolunu bulmanız lazım. Aksi halde duygusal olarak uzaklaşabilir ve ilişkinizi yıpratabilirsiniz.

Benim canım sevgilim de bazen çok yoğun olabiliyor ama birbirimize zaman ayırmak için çaba gösteriyoruz. ❤️ Bir de, iletişim çok önemli. Belki sevgilinle bu konuyu konuşarak bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Sonuçta aşk biraz emek ister, değil mi? 😌✨

Sana bol şans ve sevgi dolu günler diliyorum! 💕

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

49

Cevap

42

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

Hayır olmaz

1
    0 Yorumla
  • sericevappls
    sericevappls Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 84%
    1 yıl

Benim sevgilimde aynısı çalışıyorum der ellerim batık der yanımda müşteri var der bütün gün konuşmayız ayrılmak isterim bırakmaz trip atarım çalışmak kötü bir şey mi der ama ben onu ilk tanıdığımda böyle değildi hep konuşurduk o zamanda çalışıyordu halbuki. Neden böyle yaptıklarını bilmiyorum ama sevgisizlikten kaynaklanıyo bana göre çünkü insan sevdiğini merak eder bi arar nasılsın der gününün nasıl geçtiğini merak etmiyosa orada bir sorun var bence ve kadına ilgi gösterilmeyen hiçbir
    İlişkide kadın mutlu olamaz bu sefer hep kavga çıkarır. Çok güzel ilişkiler var hediyeler alınan önemsenen heryere götürülen dünyadaki tek kadınmış gibi hissettirilen. Güzel zamanınızı ve duygularınızı boşa harcamayın bende bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum 💜

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynu durumdan muzdaribim. Sevmiyorsa bir insan neden ayrılmaz ki? Bize de yazık.

Yorumla
    • Emregl19
      Emregl19
      1 yıl

Çalıştığı yerde mutlaka bir kadın vardır ikinizede söylüyorum ama nasıl bir kadın bilmem şimdi iş ortamı

Yorumla
    • sericevappls
      sericevappls
      1 yıl

Baska bir kadınla
      Alakası yok benim sevgilim kendi evinin bahçesinde garajda çalışıyor ve işide tamamen erkeklerle ama yinede ilgisiz evde oluncada oturup telefonla vakit gecirip uyuyor üstelik yeni sevgiliyiz sıkılacak bir aşamada bile değiliz birlikten cok iyi ama yanımdan gidince ilgisiz soğuk bide bunu söyleyince asla haklı görmüyo seni konuşuyoruzya diyor bütün gün telefonu elime alamıyorum falan diyor bahane cok yani evet ayrılmıyorlar narsistlik bu bi insana ekmek kırıntısı kadar sevgi
      Verip o insanın ona tutunup her yaptığı şeye rağmen hayatında kalmasını sağlamak

Yorumla
  • melankolikMelaike
    melankolikMelaike Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

Eğer bir insan sevgilisine türlü türlü bahaneler üretecek aşamaya geldiyse o insanın ilgisi dağılmıştır çoktan. İlişkinin başlarında canım cicim aylarından, zamanla çok da sîkîme aylarına gelen kişiden, umursamaz davranandan, mutsuzluğunda ortadan kaybolandan uzak duracaksın. Anam gül gibi kadın yetiştirmiş. Ona mı kaldık olmm. Mikserliyim tipini. Onun tipini seksinler. 🤣

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ayrılmıyor tehdit yağdırıyor ve zorla hayatımda kalmaya çalışılıyor. Tavırları da hat safa ilgisizlik. İşin var borcum var. Yapma sevgili hazır değilsin bu ne be

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Ay onun tehdidini sünepe ya.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle biri

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Tez zamanda kurtulursun inşallah. 🥹

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnşallah 🙏 Teşekkür ederim

Yorumla
  • YoğurtluCikolataa
    YoğurtluCikolataa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Tartışmaya kapalı bi konu olmaz tabi ki. Ne kadar yoğun olursa olsun eve gittiği an var, yemek molası var yatarken bi beş dakika arayabilir ya🤷‍♀️ kaldı ki sürekli sana yazsın, ilgisi hep üstünde olsun diye kimse istemez. Ben hep derim ya sulamadığın bi çiçeğin açmasını bekleyemezsin, bahane bulan biri ikinci plana atmıştır zaten..

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

👏

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

O kadar yoğunsa sevgili yapmasaymış, yemek yemeye oturup bir şey içmeye bile mi vakti yokmuş öyleyse nasıl hayatta kalıyor, seven insan bunları yaparken bile sana yazar, sevgili boş zamanlarını dolduracağın biri değil eğer fedakarlık yapıp zaman ayıramıyorsa ayrıl gitsin, gerisi bahane

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kesinlikle 👏

Yorumla
  • mehmerotoo
    mehmerotoo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49 , eic 97%
    1 yıl

Hiç de olmaz. Seviyor olsa ağır bir kahve içer kendine gelir. En kötü Burn içer yorgunluk falan kalmaz. Seviyorsa böyle yapar yani. Ben birini sevsem ve çalıştığım için bunu bahane edecek durumda olsam enerji içecceği içerim ilgisiz olmamak için kendime gelirim. Her şeyin çözümü var. Vitamin alırım enerji için extra. Seven her şekilde ilgili olur.

1
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Çalışana elbet saygı var fakat akşamları uyumadan önce bir 10 15 dk dahi olsa seni arayıp sesini duymalı gün içinde vakit yoksa bile. Üzgünüm ama bunu bile yapmıyorsa o insan işine aşık biridir ve aşkı kariyer hırsıyla bütünleşecektir. Önceliği hiç bir zaman da olamazsın böyle birinin😌

1
    0 Yorumla
  • dongidongibonino
    dongidongibonino Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

Olmaz, aşk başka bisey ya. wc den bile arayan adam taniyorum... Bisey yapmak istedikten sonra illaki zaman ayrilir firsat verilir. Gerisi koskoca bahaneler zinciri...

2
    2 Yorumla
    • dongidongibonino
      dongidongibonino
      1 yıl

Bu arada bekar oldugundan 100%100 emin ol lutfen.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

🙏

Yorumla
  • Doludoludolu
    Doludoludolu Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl

Olur sorumludur o ondan olur. Elbet bir gün harcama kısmına geçersiniz yani.

1
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Kimse 7/24 çalışamaz. Çalışan hemen ardından 1-2 gün izin yapar. O izin sürecinde ilgisizse çok haklısın

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hep ilgisiz. Şimdi işi bahane ediyor. Hayır olmuyorsa çıksın hayatımdan saçmalık resmen

Yorumla
    • Olgunateş
      Olgunateş
      1 yıl

Bence sen çık. Zira o seni elinin altında bekletiyor. İstekleri doğrultusunda İhtiyacın olduğu zaman kullanacağı biri gibi görüyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle yapacam. Her şeyin farkındayım

Yorumla
    • Olgunateş
      Olgunateş
      1 yıl

Sevindim farkında olmana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

:(

Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

Müsait olduğu birileri vardır Allah yollarını açık etsin insan istenmediğini anlıyor

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

:(

Yorumla
  • pinkcivcivv
    pinkcivcivv Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    1 yıl

Ya anlayışlı olunmalı elbette ama çok da geri plana atması yanlış olur.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aşırı atmış ama kim olsa kabul edilir gibi değil.

Yorumla
  • Hanfiiiindiiibirii
    Hanfiiiindiiibirii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

24 saat bi insanın işi olamaz.

İlla 4 saat uyuması gerek, o adamın en kötü uyumadan önce yarım saat bile konuşabilir. Olay zamanım yok demek değil , zaman yaratmak. Planlı bi insanın herşeye vakti vardir.

1
    0 Yorumla
  • Bitkin_Prenses
    Bitkin_Prenses Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Hayır olmaz. Seviyorsa her türlü bir yolunu bulup seninle ilgilenmesi, arayıp sorması lazım

1
    4 Yorumla
    • turgaykyk
      turgaykyk
      1 yıl

Kadın ilgi verse başınının ucundan ayırmaz ilişki kese başasın başının ucunda bulur asıl mese sevip sevmemesiydi

Yorumla
    • Bitkin_Prenses
      Bitkin_Prenses
      1 yıl

?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kuyruk acısı var idare et 😂

Yorumla
    • turgaykyk
      turgaykyk
      1 yıl

Yok bikere denesenize ilgi verip hiç ilgi vermeyin

Yorumla
  • Karakorse
    Karakorse Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bence sizede zaman ayirmasi lazım her şey bahane üretilmez

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

:( İş bitmez ama ilişkş biter. Bunu çok acı öğrenecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İlişki*

Yorumla
    • Karakorse
      Karakorse
      1 yıl

Hiç zaman ayirmiyorsa belkide gizli den görüştüğü biri vardır uzak mesafe ilişkisi mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet uzağız. Hayatımdan çıkabilir. O zorla tutuyor beni ve ilgisiz. Ben böyle dünya görmedim.

Yorumla
    • Karakorse
      Karakorse
      1 yıl

İlgisiz zaman ayırmayan insan umudu geleceği dusunmeyen insandır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ve gerçekten sevmiyordur

Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

bence o bir kaçış yöntemi zaten, sana zaman ayırmak isteyen o zamanı illa ki bulur

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Halen hayatında tutmaya çalışması saçmalık. Bahaneler bitmez

Yorumla
    • kurumeyvecanavarı
      kurumeyvecanavarı
      1 yıl

hayat kısa valla gereksiz insanlarla uğraşmaya değmez bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok haklısın uğraşmayacam

Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Herkes çalışıyor zaman ayırmıyorsa yapmasın sevgili filan.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Buz gibi soğudum zaten yüzüne de vuracam bu lafları. Zaman yaratamıyorsan sevgili yapmasın.

Yorumla
    • Zorunne388
      Zorunne388
      1 yıl

👍

Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Olmaz. Seven insan sevdiğine vakit ayıracak. Meşgul bile olsa.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bencede :(

Yorumla
  • llylia
    llylia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.

Sevmek zaman ayırmaktır. Bunu yapamıyorsa başkası senin için yapacaktır, o yüzden daha fazla vakit kaybetme onunla

2
    0 Yorumla
  • İrsisback
    İrsisback Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Olmaz bu sadece bahane olabilir. İnsan sevince ne kadar yoğun olursa olsun fırsat bulur, zaman ayırır.

1
    0 Yorumla
  • HakanUmraniye34
    HakanUmraniye34 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 89%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.

Şahsen bende çok çalışıyorum ama manitayi boşlamiyorum. yinede gerekirse isyerime çağırıyorum birsekilde vakit geçiriyoruz

1
    0 Yorumla
  • Seinjerlin
    Seinjerlin Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Olmaz.
    Ben sevdiğim insana işimin en yoğun anında bile 10 saniye zaman bulsam yazarım. O an yazmak istiyorsam, o zamanı yaratır ve yazarım.

1
    0 Yorumla
  • seniilgilendirmiyo
    seniilgilendirmiyo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Başıma geldi daha Yeni sürekli yoğunum işte vaktim yok va diyip işin ucundan kaçıyordu ayrıldım sana sadece vakti yok

1
    0 Yorumla
  • Arsenikkkk
    Arsenikkkk Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Çalışmak. onemli. ama. ilgi. isteyen. her. turl8. gostrrir

2
    0 Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

7/24çalışma bir tabir gerçekten 24 saat çalışmıyordur 😄 3 5 dk da olsa arar insan.

2
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Ya aşırı işkolik ya sevmiyor bahane. Muhtemelen ikinci olasılık. Seven adam zaman yaratir

1
    0 Yorumla
  • Esrihbaenl
    Esrihbaenl Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Olmaz, sevgili yapmasaydı bari. En başından bilmiyor muymuş zaman ayıramayacağını!

1
    0 Yorumla
  • aloneenolaa
    aloneenolaa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Yalandır kimse o kadar yoğun değildir öncelikleri vardır

1
    0 Yorumla
  • ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq
    ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

sevmeyen herkesin bahanesi vardır boş ver ayrıl gitsin

1
    0 Yorumla
  • CoffeeAndCoffee
    CoffeeAndCoffee Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Sanki dünyayı kurtarıyor. Herkes çalışıyor. Hep bahane bunlar. Olmaz o insandan.

1
    0 Yorumla
  • DerFlieger
    DerFlieger Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.

Sevgilin bahane etmiş bu durumu, mesaj atmak isteyen atar.

1
    0 Yorumla
  • _Justimagineit_x
    _Justimagineit_x Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

İlgi vermiyorsa sana ilgisi yoktur bu kadar basit kendini boşuna yıpratma ve ayril gitsin.

1
    0 Yorumla
  • falanca-filanca
    falanca-filanca Takip Et
    Guru Yaş: 39
    1 yıl

Olmaz. Sana ilgısızse ilgılendiği biri var demektir

1
    0 Yorumla
  • Hsyn58
    Hsyn58 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Yorumlardaki kızlar kadınlar yıkıcı olmayın yapıcı olun….

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Erkeklerde çok yapıcı değil. Kadınlara hakaret yağdıran var. Ayıp yaaa.

Yorumla
    • Hsyn58
      Hsyn58
      1 yıl

Kadına kalkan eller kırılsın
      Kadına kötü söz söyleyenin dilini eşşek arısı soksun 😅😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

👏 şimdi oldu

Yorumla
  • Grbryrb
    Grbryrb Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı.

Napsın adam sürekli çalışıyor. Siz çalışmayan birini bulun

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çalışmıyordu. Borçlarından dolayı full time çalışmaya başladı. Kalan zamanınıda uyuyarak geçiriyor.

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

Eee yani normal değil mi 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

3 aydır ne arıyor ne yazıyor sorma aşırı normal. Şurda acayip acayip yorum yapma. Başına böyle bir şey gelse ortalığı ayağa kaldırır gelmiş bana hiç aramaması yazmaması normal diyor. Kafan mı güzel?

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

Yok valla ben kimsenin pesinden koşmam ondan dedim beni umursamayini umursamam dünyaya bir kere geliyorum oturup onu düşünmem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Düşünmüyorum zaten ayrılacam.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Olmaz, seven insan ne kadar yoğun olsa da vakit ayırır

2
    0 Yorumla
  • Samican55
    Samican55 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Çocuk ne güzel çalışıyor işte ekmeğinin rızkının peşinde hovardalık yapsa daha mı iyi

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yapmasın demiyoruz günün 24 saatinin 5 dakikasını bile benle geçirememesi sorun.

Yorumla
  • Emre_2
    Emre_2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Hayatımızın tek odağı sen değilsin Yoruluyoruz anla...

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İgilenmeyeceksen 5 dakika bile mesaj atıp aramayacaksan sevgili yapmayacaksın.

Yorumla
    • Emre_2
      Emre_2
      1 yıl

Çok mesaj attık mı da değer vermiyorsunuz zaten. her şey kararında güzel

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Genellenemez. Herkes bir değil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Her ne kadar yogun. Calissada mesaj atar en kotu ses duymak icin bile 1-2 dakika arayabilir

1
    0 Yorumla
  • ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm
    ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 98%
    1 yıl

7 gün 24 saat çalışıyorsa su ve yemek dışında bir şey yapamıyor olmalı zaten

0
    0 Yorumla
  • 1215a
    1215a Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Bi bok olmaz kimsenin kimseye 2 dakika zaman ayıramayacak kadar meşgul olamaz seven insan zaman ayırmaz zaman yaratır

1
    0 Yorumla
  • mustiidemustii
    mustiidemustii Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    1 yıl

Olmaz seven sevdiğine ilgi gösterir 24 saat çalışsada.’

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Hak etmişindir belki ya da finali belli bir ilişkiyi zorluyorsundur

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ayrılan bendim zorla tekrar dönüş yapan o. Yine ayrılmak istiyorum tepemden düşmeyen o. Ben bu ilişkiyi istemiyorum zaten olmuyor.

Yorumla
    • dongidongibonino
      dongidongibonino
      1 yıl

O zaman kesin evli canım . Dikkatli ol lütfen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bence de başkasının yedeği konumundasın. Ayrıl boşuna zora sokma kendini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle yapacam

Yorumla
  • Sesola
    Sesola Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    1 yıl

bence karsilikli konusabilmeyi ogrenmelisiniz bir sure boyunca henuz konusamiyorsaniz birakin

1
    0 Yorumla
  • nesirs
    nesirs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    1 yıl

Kimse 7/24 meşgul değildir. Gerçekten seven insan aklına geldiği anda şansı varsa arar sorar

1
    0 Yorumla
  • Mormenekşe77
    Mormenekşe77 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 48
    1 yıl

Olmaz olamaz sevmeyen insan bahane üretir Seven insan çözüm üretir nettt...

1
    0 Yorumla
  • Competitive
    Competitive Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

... olup gidebilir. Tabii ki olmaz.

2
    3 Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Biplemeden yaz sen iki gözümün çiçeği. 🤣

Yorumla
    • Competitive
      Competitive
      1 yıl

Aşkım terbiyem müsade etmiyor o kadarına. Hiç küfür etmem ben. 🥹

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Biliyorum. 🥹

Yorumla
  • MadamNesli
    MadamNesli Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Hiçbir erkek o kadar meşgul değildir.

1
    1 Yorumla
    • turgaykyk
      turgaykyk
      1 yıl

Erkek her zaman zamn bulur ya kızlar neden zaman ayırmıyor

Yorumla
  • Jakabo01
    Jakabo01 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Olmaz sanada vakit ayırmakı

1
    0 Yorumla
  • nickbulamayangill
    nickbulamayangill Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Hayır kesinlikle olmaz

1
    0 Yorumla
  • BerkaySimsek95
    BerkaySimsek95 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.

7-24 çalışan insanın kendinr saygısı yoktur

1
    0 Yorumla
  • Assoly340
    Assoly340 Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.

Yok ablacım olmaz ayrıl ben arkandayım...

1
    0 Yorumla
  • Dismanio
    Dismanio Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.

Herkesin en azından 5 dk zamanı vardır

1
    0 Yorumla
  • duruuu72731
    duruuu72731 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 yıl

no abla asla olmaz zaman ayirmak isteyen ayirir

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bende öyle düşündüm

Yorumla
  • Emregl19
    Emregl19 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

Başka biri var söyleyeyim sana

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Keşke hayatımdan çıksın gitsin

Yorumla
    • Emregl19
      Emregl19
      1 yıl

Bırak gitsin ozmn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O bırakmıyor ağır konuşup ayrılcam yine

Yorumla
    • Emregl19
      Emregl19
      1 yıl

Tel engelle yap bişeyler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Engelledim kaç kez başka numaradan rahatsız ediyor

Yorumla
    • Emregl19
      Emregl19
      1 yıl

Polise şikayet et

Yorumla
  • kgnctn
    kgnctn Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 88%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı.

Ondan bi bok olmaz

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynı düşüncedeyim.

Yorumla
    • kgnctn
      kgnctn
      1 yıl

Yani bariz belli çünkü bence kendini daha fazla düşür me

Yorumla
    • kgnctn
      kgnctn
      1 yıl

35 mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

?

Yorumla
    • kgnctn
      kgnctn
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

30

Yorumla
    • kgnctn
      kgnctn
      1 yıl

Ok o kaç yaşında ne kadardır birliktesiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

34 yaşında o. 1 yıldır beraberiz

Yorumla
    • kgnctn
      kgnctn
      1 yıl

Bir kere kadın ilgi ister sevilmek okşanmak ister konuşmak ister bunlqr yoksa zaten olmaz ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

5 dakika mesaj atsa yine iyi. Yorumlarda kaba konuşanları anlamıyorum. Sanki saatlerce beni arasın yanıma gelsin dedim.

Yorumla
  • Mario45
    Mario45 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.

Gerçekten yapabileceği bir şey yoksa evet olur.

0
    0 Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Olmaz

1
    0 Yorumla
  • Resort
    Resort Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    1 yıl

Olmaz tabi. Biz de çalışıyoruz

1
    0 Yorumla
  • alonee0
    alonee0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 7/24 çalışıp bunu bahane ederek ilgisiz takılan sevgiliden sizce olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Neden senin deli gibi emek verdiğin şeyi başkası o kadar uğraşmadan elde eder? 5 cevap verildi
Sevdiğiniz insan yaptığınız işi küçümsese ondan ayrılır mısınız? 11 cevap verildi
Uğruna yorulduğun aslında bunu hiç hak etmiyorsa bundan vazgeçer misin? 24 cevap verildi
Çalışmadığı halde sadece çocuk Bakarak hayatım yoğun diyenlere sinir oluyor musunuz? 5 cevap verildi
Canınız işi yapmak istemiyor ve sürekli hata yapiyorsunuz naparsiniz? 4 cevap verildi
Sevdiğiniz kadın/adam 'ın kalbini kazanmak için kpss şart koşulsa kimler sevdiğinin kalbine... 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Pekmez mi bal mı?
  • Günlük E vitamini ihtiyacınınızı hangi besinlerden karşılarsınız?
  • Sizce kadınlar asla yapamaz sanılan meslekler nelerdir?
  • Bu gün Diğer konu etiketinde kızlarda ilk 10 sıralamasına girdim ilk 10 sıralamasına girmek sizce ne anlam ifade ediyor?
  • Bir küpe yüzünden sınava alınmayan genç kız mı suçlu, yoksa gençlerin geleceğini saniyelere bağlayan sistem mi?
  • Dereotlu poğaça sever misiniz, en çok neli poğaça yapıp yemeyi tercih ediyorsunuz?
  • Evlenince balayı yapmayı düşünüyor musunuz ve nereye?
  • Denizleri aşıp gelmesini istediğin biri var mı?
  • Olduğundan genç mi gösteriyorsun yoksa olgun mu?
  • Izgara sever misiniz KS üyeleri?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨