Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendisini bulunmaz Hint kumaşı sanan prenses bozuntusu arıza kadınlar , kibirliler , ukalalar, egolular , narsist kadınlar , şımarıklar , eg0lu kadınlar için bu tür davranışlar görmek ÇOK NORMAL.. erkeğin sevgi enerjisini BOŞA harcatıp , onu SOĞUTUP sonrada neden aramıyor sormuyor demek ancak akıl hastası yalancı soytarı ilişki uzmanlarından akıllar alıp erkeğe saçma sapan stratejiler taktikler yapan ve erkeğe düşmanmış gibi davranıp sonrada neden aramıyor sormuyorlar diyen bu ülkenin kadınının soracağı sorulardandır..
Akıl hastası yalancı kel gay ya da erkek düşmanı feminist arıza ilişki uzmanlarına göre erkekler KÖPEK ezik beta light-erkek ve sürekli kadının peşinde koşmak zorundalar, kadına ne olur görüşelim buluşalım diye "yalvarmak" zorunda? YOK böyle bir şey..
artık kibirli egolu narsist kendini prenses sanan arız akadınlar sürekli YALNIZ geziyorlar çünkü düzgün erkekler onları istemiyorlar ! neden istesinler ki? kendisine HİÇBİR FAYDASI Olmayan bir kadın düzgün bi erkek NEDEN İSTESİN ki? gerek YOK. etraf insan dolu..
ve ahir zamanın sonuna giderken artık kadın sayısı daha fazla erkeğe göre :-) erkeğe saygısız kadın : "bu adam neden aramadı sormadı benim köpeğim olmadı" diye arıza arıza düşünürken o erkek çooktan yeni birini bulmuş olabilir?
Beyni olan ve aklınıkullanabilen kadınlara NOT = birlikte olduğunuz erkeğe saygılı olun, kendiniz için ne istiyorsanız onun içinde isteyin, dünya benim çevremde dönüyor, ben aramam ben soramam ben sevmem ben onu düşünmem yerine bende onu ararım acaba hastamı kazamı geçirdi neoldu sorarım , bende onu severim onun beni sevmesini beklemem onu düşünürüm deyin ve karşılığını alın.İnsan bile olmayan yabani soğuk bencil egolu kibirli narsist çoğu kadın bu ülkede , erkeklerden "insanlık" bekliyor sorun BU.
07 Yorumla
Soran1 yılÇok mu ağır kuyruk acın var 😂😂😂 Ben bu tavırlarından dolayı on bin kez ayrılalım dedim hatta ayırldım. Geri dönüş yapıp ( o da zorla) böyle davranırsa bir zahmet o yol alsın dimi? Kimsenin kölesi diğilim. Sevgili olmanın sorumluluklarını yerine getiremiyor umursamıyor veya hayatına başkasını almak istiyorsa …. gidebilir. Onuda yapmıyor.
- 1 yıl
Betalar toksik kadın üretme merkezi gibi çalıştıkca bu durum değişmez. Hepsinde eşik piskolojisi oluşmuş durumda ölüm döşeğinde olsan mesaj atacaksın 🤣 TR kızı kendini değerli hissetmeyi erkek ilgisine bağımlı hale getirince böyle oluyor.
Soran1 yılSiz mümkün olduğunca hayatınıza birini almayın 😂 Bu kafayla kızların psikolojisini bozarsınız. Mesajı da yanlış algılama bari. Bir insan sevdiğini aramaz sormaz mı? Bir aydır beyfendinin sesini duyamıyorum. Sanki ilgiylele çalışan biriyiz gibi lanse etme. Yapılması gerekenler var. Yapamayacaksan yol vereceksin NOKTA.
- 1 yıl
Çoktan aldım herşeyde yolunda gidiyor. Utandırma manupilasyonların hiçbir şey ifade etmiyor devam edebilirsin. Hayatıma asla ilgi manyağı özgüvensiz onaylanma ihtiyacı güden birini almadım. Mütevazi biriyle Özgüveni olan biriyle beraberim.
Soran1 yıl😂😂😂 Senle konuşulmaz uzaklaş. Hep başka yere çek yorumumu. İlişkide olması gerekenler var. Ben 7/24 yazsın arasın sorsun demiyorum. 5 dakikacık kâfi. Sende yorum yapma. Allah kurtasın bu kafadaki bir insanla görüşen hemcinsimi de 🙏 Bazı kızlar farkında olamıyor işte. Yine de mutluluklar.
Soran1 yılAğır kuyruk acısı olan bir kişi daha 😂
En İyi Cevaplar
Vallahi canım benim erkek arkadaşım da benden 7:24 sevgiyi aşk cümleleri istiyordu ben de dedim ben çekemem böyle herkesin bir geçim derdi var bir sıkıntısı var bir çoluğu çocuğu var yani aşk böceği gibi her yerde vıcık vıcık olmaz karı kocalar bile bu kadar olmuyor yani ilgileneceğin daha uygun saatler olabiliyor yatak gibi Gün içerisinde de diyalog kurduğun sürece güzel cümleler kurabilirsin Hedefi gayesi var kafasında sürekli sana yoramaz ki bu hayatta ne için yaşıyoruz önce onu sorgulamamız gerekiyor çiçeğim 💐
16 Yorumla
Soran1 yılYanlış alıyorsunuz beni sanki paso ilgi bekliyormuşum gibi. 5 dakika muhabbetimiz olmuyor gün içindr normal mi? Bu aylarca da devam ediyor. Normal mi?
Soran1 yılÖyle yapacam zaten. Bencil değilim benim de yoğun bir iş hayatım var ve onun yaptığını yapmıyorum.
- 1 yıl
Tabi uğraşma gerek yok başını ağrıtma hiç bence bir kedi al ve bütün sevgini o kediye ver hafta sonları da kendine bir vakit ayır güzel nezih bir mekanda sessiz kafanı dinleyecek bir ortamda kahveni iç yemeğini ye ya da seni farklı ortamlara atacak güzel hobiler seç takılacağın yerler seç
Soran1 yılAsıl huzur bu ❤️ Teşekkür ederim 🙏🌺
Kimseyle her dakika konuşulmaz tamam ama kimse 7 24 çalışamaz. Bir insan gerçekten istese tuvalete giderken bile yemek yerken bile küçük güzel bi mesaj atabilir. Veya yatmadan önce arayabilir. Böyle bahanelerle kimse kimseyi kandırmasın.
33 Yorumla
Soran1 yılBence de. Kalan zamanını uyuyarak geçireceğine arayabilirdi
- 1 yıl
sen niye mesaj atmıyorsun
Soran1 yılDönüş yapmıyor. Yapsa bile en az 8 saat sonra dönüş. O an önemli bir şey yaşamışım yazıyorum ona ve o kadar saat sonra yazacaksa hiç yazmasın.
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, zor bir durum. 🙈 Bütün gün çalışıp ilgisiz olmak bir ilişki için gerçekten yorucu olabilir. Bence, her şey dengeyle alakalı. Sevgilinle zaman geçirmenin bir yolunu bulmanız lazım. Aksi halde duygusal olarak uzaklaşabilir ve ilişkinizi yıpratabilirsiniz.
Benim canım sevgilim de bazen çok yoğun olabiliyor ama birbirimize zaman ayırmak için çaba gösteriyoruz. ❤️ Bir de, iletişim çok önemli. Belki sevgilinle bu konuyu konuşarak bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Sonuçta aşk biraz emek ister, değil mi? 😌✨
Sana bol şans ve sevgi dolu günler diliyorum! 💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır olmaz
10 Yorumla
1 yılBenim sevgilimde aynısı çalışıyorum der ellerim batık der yanımda müşteri var der bütün gün konuşmayız ayrılmak isterim bırakmaz trip atarım çalışmak kötü bir şey mi der ama ben onu ilk tanıdığımda böyle değildi hep konuşurduk o zamanda çalışıyordu halbuki. Neden böyle yaptıklarını bilmiyorum ama sevgisizlikten kaynaklanıyo bana göre çünkü insan sevdiğini merak eder bi arar nasılsın der gününün nasıl geçtiğini merak etmiyosa orada bir sorun var bence ve kadına ilgi gösterilmeyen hiçbir
İlişkide kadın mutlu olamaz bu sefer hep kavga çıkarır. Çok güzel ilişkiler var hediyeler alınan önemsenen heryere götürülen dünyadaki tek kadınmış gibi hissettirilen. Güzel zamanınızı ve duygularınızı boşa harcamayın bende bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum 💜13 Yorumla
Soran1 yılAynu durumdan muzdaribim. Sevmiyorsa bir insan neden ayrılmaz ki? Bize de yazık.
- 1 yıl
Baska bir kadınla
Alakası yok benim sevgilim kendi evinin bahçesinde garajda çalışıyor ve işide tamamen erkeklerle ama yinede ilgisiz evde oluncada oturup telefonla vakit gecirip uyuyor üstelik yeni sevgiliyiz sıkılacak bir aşamada bile değiliz birlikten cok iyi ama yanımdan gidince ilgisiz soğuk bide bunu söyleyince asla haklı görmüyo seni konuşuyoruzya diyor bütün gün telefonu elime alamıyorum falan diyor bahane cok yani evet ayrılmıyorlar narsistlik bu bi insana ekmek kırıntısı kadar sevgi
Verip o insanın ona tutunup her yaptığı şeye rağmen hayatında kalmasını sağlamak
1 yılEğer bir insan sevgilisine türlü türlü bahaneler üretecek aşamaya geldiyse o insanın ilgisi dağılmıştır çoktan. İlişkinin başlarında canım cicim aylarından, zamanla çok da sîkîme aylarına gelen kişiden, umursamaz davranandan, mutsuzluğunda ortadan kaybolandan uzak duracaksın. Anam gül gibi kadın yetiştirmiş. Ona mı kaldık olmm. Mikserliyim tipini. Onun tipini seksinler. 🤣
25 Yorumla
Soran1 yılAyrılmıyor tehdit yağdırıyor ve zorla hayatımda kalmaya çalışılıyor. Tavırları da hat safa ilgisizlik. İşin var borcum var. Yapma sevgili hazır değilsin bu ne be
- 1 yıl
Ay onun tehdidini sünepe ya.
Soran1 yılÖyle biri
- 1 yıl
Tez zamanda kurtulursun inşallah. 🥹
Soran1 yılİnşallah 🙏 Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılTartışmaya kapalı bi konu olmaz tabi ki. Ne kadar yoğun olursa olsun eve gittiği an var, yemek molası var yatarken bi beş dakika arayabilir ya🤷♀️ kaldı ki sürekli sana yazsın, ilgisi hep üstünde olsun diye kimse istemez. Ben hep derim ya sulamadığın bi çiçeğin açmasını bekleyemezsin, bahane bulan biri ikinci plana atmıştır zaten..
11 Yorumla
Soran1 yıl👏
Gizli Üye(25-29)1 yılO kadar yoğunsa sevgili yapmasaymış, yemek yemeye oturup bir şey içmeye bile mi vakti yokmuş öyleyse nasıl hayatta kalıyor, seven insan bunları yaparken bile sana yazar, sevgili boş zamanlarını dolduracağın biri değil eğer fedakarlık yapıp zaman ayıramıyorsa ayrıl gitsin, gerisi bahane
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle 👏
1 yılHiç de olmaz. Seviyor olsa ağır bir kahve içer kendine gelir. En kötü Burn içer yorgunluk falan kalmaz. Seviyorsa böyle yapar yani. Ben birini sevsem ve çalıştığım için bunu bahane edecek durumda olsam enerji içecceği içerim ilgisiz olmamak için kendime gelirim. Her şeyin çözümü var. Vitamin alırım enerji için extra. Seven her şekilde ilgili olur.
10 Yorumla
1 yılÇalışana elbet saygı var fakat akşamları uyumadan önce bir 10 15 dk dahi olsa seni arayıp sesini duymalı gün içinde vakit yoksa bile. Üzgünüm ama bunu bile yapmıyorsa o insan işine aşık biridir ve aşkı kariyer hırsıyla bütünleşecektir. Önceliği hiç bir zaman da olamazsın böyle birinin😌
10 Yorumla
1 yılOlmaz, aşk başka bisey ya. wc den bile arayan adam taniyorum... Bisey yapmak istedikten sonra illaki zaman ayrilir firsat verilir. Gerisi koskoca bahaneler zinciri...
22 Yorumla- 1 yıl
Bu arada bekar oldugundan 100%100 emin ol lutfen.
Soran1 yıl🙏
1 yılOlur sorumludur o ondan olur. Elbet bir gün harcama kısmına geçersiniz yani.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kimse 7/24 çalışamaz. Çalışan hemen ardından 1-2 gün izin yapar. O izin sürecinde ilgisizse çok haklısın
15 Yorumla
Soran1 yılHep ilgisiz. Şimdi işi bahane ediyor. Hayır olmuyorsa çıksın hayatımdan saçmalık resmen
Soran1 yılÖyle yapacam. Her şeyin farkındayım
Soran1 yıl:(
1 yılMüsait olduğu birileri vardır Allah yollarını açık etsin insan istenmediğini anlıyor
11 Yorumla
Soran1 yıl:(
1 yılYa anlayışlı olunmalı elbette ama çok da geri plana atması yanlış olur.
11 Yorumla
Soran1 yılAşırı atmış ama kim olsa kabul edilir gibi değil.
1 yıl24 saat bi insanın işi olamaz.
İlla 4 saat uyuması gerek, o adamın en kötü uyumadan önce yarım saat bile konuşabilir. Olay zamanım yok demek değil , zaman yaratmak. Planlı bi insanın herşeye vakti vardir.
10 Yorumla
1 yılHayır olmaz. Seviyorsa her türlü bir yolunu bulup seninle ilgilenmesi, arayıp sorması lazım
14 Yorumla- 1 yıl
?
Soran1 yılKuyruk acısı var idare et 😂
Bence sizede zaman ayirmasi lazım her şey bahane üretilmez
16 Yorumla
Soran1 yıl:( İş bitmez ama ilişkş biter. Bunu çok acı öğrenecek
Soran1 yılİlişki*
Soran1 yılEvet uzağız. Hayatımdan çıkabilir. O zorla tutuyor beni ve ilgisiz. Ben böyle dünya görmedim.
Soran1 yılVe gerçekten sevmiyordur
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılbence o bir kaçış yöntemi zaten, sana zaman ayırmak isteyen o zamanı illa ki bulur
13 Yorumla
Soran1 yılHalen hayatında tutmaya çalışması saçmalık. Bahaneler bitmez
- 1 yıl
hayat kısa valla gereksiz insanlarla uğraşmaya değmez bence
Soran1 yılÇok haklısın uğraşmayacam
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılHerkes çalışıyor zaman ayırmıyorsa yapmasın sevgili filan.
12 Yorumla
Soran1 yılBuz gibi soğudum zaten yüzüne de vuracam bu lafları. Zaman yaratamıyorsan sevgili yapmasın.
- 1 yıl
👍
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz. Seven insan sevdiğine vakit ayıracak. Meşgul bile olsa.
11 Yorumla
Soran1 yılBencede :(
Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Sevmek zaman ayırmaktır. Bunu yapamıyorsa başkası senin için yapacaktır, o yüzden daha fazla vakit kaybetme onunla
20 YorumlaOlmaz bu sadece bahane olabilir. İnsan sevince ne kadar yoğun olursa olsun fırsat bulur, zaman ayırır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılŞahsen bende çok çalışıyorum ama manitayi boşlamiyorum. yinede gerekirse isyerime çağırıyorum birsekilde vakit geçiriyoruz
10 Yorumla
1 yılOlmaz.
Ben sevdiğim insana işimin en yoğun anında bile 10 saniye zaman bulsam yazarım. O an yazmak istiyorsam, o zamanı yaratır ve yazarım.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBaşıma geldi daha Yeni sürekli yoğunum işte vaktim yok va diyip işin ucundan kaçıyordu ayrıldım sana sadece vakti yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÇalışmak. onemli. ama. ilgi. isteyen. her. turl8. gostrrir
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yıl7/24çalışma bir tabir gerçekten 24 saat çalışmıyordur 😄 3 5 dk da olsa arar insan.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ya aşırı işkolik ya sevmiyor bahane. Muhtemelen ikinci olasılık. Seven adam zaman yaratir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz, sevgili yapmasaydı bari. En başından bilmiyor muymuş zaman ayıramayacağını!
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılYalandır kimse o kadar yoğun değildir öncelikleri vardır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılsevmeyen herkesin bahanesi vardır boş ver ayrıl gitsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılSanki dünyayı kurtarıyor. Herkes çalışıyor. Hep bahane bunlar. Olmaz o insandan.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
1 yılSevgilin bahane etmiş bu durumu, mesaj atmak isteyen atar.
10 Yorumla
1 yılİlgi vermiyorsa sana ilgisi yoktur bu kadar basit kendini boşuna yıpratma ve ayril gitsin.
10 Yorumla
1 yılOlmaz. Sana ilgısızse ilgılendiği biri var demektir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yorumlardaki kızlar kadınlar yıkıcı olmayın yapıcı olun….
13 Yorumla
Soran1 yılErkeklerde çok yapıcı değil. Kadınlara hakaret yağdıran var. Ayıp yaaa.
Soran1 yıl👏 şimdi oldu
Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Napsın adam sürekli çalışıyor. Siz çalışmayan birini bulun
15 Yorumla
Soran1 yılÇalışmıyordu. Borçlarından dolayı full time çalışmaya başladı. Kalan zamanınıda uyuyarak geçiriyor.
Soran1 yıl3 aydır ne arıyor ne yazıyor sorma aşırı normal. Şurda acayip acayip yorum yapma. Başına böyle bir şey gelse ortalığı ayağa kaldırır gelmiş bana hiç aramaması yazmaması normal diyor. Kafan mı güzel?
Soran1 yılDüşünmüyorum zaten ayrılacam.
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz, seven insan ne kadar yoğun olsa da vakit ayırır
20 YorumlaÇocuk ne güzel çalışıyor işte ekmeğinin rızkının peşinde hovardalık yapsa daha mı iyi
01 Yorumla
Soran1 yılYapmasın demiyoruz günün 24 saatinin 5 dakikasını bile benle geçirememesi sorun.
Hayatımızın tek odağı sen değilsin Yoruluyoruz anla...
03 Yorumla
Soran1 yılİgilenmeyeceksen 5 dakika bile mesaj atıp aramayacaksan sevgili yapmayacaksın.
Soran1 yılGenellenemez. Herkes bir değil
Gizli Üye(36-45)1 yılHer ne kadar yogun. Calissada mesaj atar en kotu ses duymak icin bile 1-2 dakika arayabilir
10 Yorumla
1 yıl7 gün 24 saat çalışıyorsa su ve yemek dışında bir şey yapamıyor olmalı zaten
00 YorumlaBi bok olmaz kimsenin kimseye 2 dakika zaman ayıramayacak kadar meşgul olamaz seven insan zaman ayırmaz zaman yaratır
10 Yorumla
1 yılOlmaz seven sevdiğine ilgi gösterir 24 saat çalışsada.’
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHak etmişindir belki ya da finali belli bir ilişkiyi zorluyorsundur
04 Yorumla
Soran1 yılAyrılan bendim zorla tekrar dönüş yapan o. Yine ayrılmak istiyorum tepemden düşmeyen o. Ben bu ilişkiyi istemiyorum zaten olmuyor.
- 1 yıl
O zaman kesin evli canım . Dikkatli ol lütfen
Cevap sahibi1 yılBence de başkasının yedeği konumundasın. Ayrıl boşuna zora sokma kendini
Soran1 yılÖyle yapacam
bence karsilikli konusabilmeyi ogrenmelisiniz bir sure boyunca henuz konusamiyorsaniz birakin
10 YorumlaKimse 7/24 meşgul değildir. Gerçekten seven insan aklına geldiği anda şansı varsa arar sorar
10 Yorumla
1 yılOlmaz olamaz sevmeyen insan bahane üretir Seven insan çözüm üretir nettt...
10 Yorumla
1 yıl... olup gidebilir. Tabii ki olmaz.
23 Yorumla- 1 yıl
Biplemeden yaz sen iki gözümün çiçeği. 🤣
- 1 yıl
Aşkım terbiyem müsade etmiyor o kadarına. Hiç küfür etmem ben. 🥹
- 1 yıl
Biliyorum. 🥹
1 yılHiçbir erkek o kadar meşgul değildir.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olmaz sanada vakit ayırmakı
10 Yorumla
1 yılHayır kesinlikle olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
1 yıl7-24 çalışan insanın kendinr saygısı yoktur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Yok ablacım olmaz ayrıl ben arkandayım...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Herkesin en azından 5 dk zamanı vardır
10 Yorumla
1 yılno abla asla olmaz zaman ayirmak isteyen ayirir
21 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşündüm
Başka biri var söyleyeyim sana
16 Yorumla
Soran1 yılKeşke hayatımdan çıksın gitsin
Soran1 yılO bırakmıyor ağır konuşup ayrılcam yine
Soran1 yılEngelledim kaç kez başka numaradan rahatsız ediyor
Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Ondan bi bok olmaz
110 Yorumla
Soran1 yılAynı düşüncedeyim.
Soran1 yıl?
Soran1 yıl30
Soran1 yıl34 yaşında o. 1 yıldır beraberiz
Soran1 yıl5 dakika mesaj atsa yine iyi. Yorumlarda kaba konuşanları anlamıyorum. Sanki saatlerce beni arasın yanıma gelsin dedim.
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Gerçekten yapabileceği bir şey yoksa evet olur.
00 Yorumla
1 yılOlmaz
10 YorumlaOlmaz tabi. Biz de çalışıyoruz
10 YorumlaOlmaz.
10 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası