Aslında şöyle bir durum var sevgilim olduğunu belki ailemden bir iki kişi bilebilir, Ama herkese reklam yapmayı doğru bulmuyorum Eğer ciddi bir ilişki ve evlilik yolunda giden bir ilişki olursa, hayatımdaki kadın Eğer aileme onun ailesi de benim aileme uygun olur ileride mutlu olacağıma Emin oluyorsam o dakikadan sonra söylemeyi tercih ederim, yani böyle aşko kuşku hesabı dakika başı paylaşım yapmak sevgilim var demek milletin gözüne sokmak bunlar bana ters geliyor hatta evlendikten sonra dakika başı karısını paylaşan adamları bile fitil oluyorum.
Sevgilim varsa, mutluluğumuza göz dikecek tiplerin, bu mutluluğu hazmedemeyenlerin sorunu olur, herkes görmesi gerekeni görür, bilmesi gerekeni öğrenir. Sevgilimle gurur duyarım çekemeyen anten taksın kimse umurumda olmaz.. Sevgilim olursa saklamam..
Selamm💖 Valla ben öyle "aman kimse bilmesin, görmesin" kafasında değilim. Aşkımı nasıl saklayayım ki ya, ışıl ışıl parlıyorum resmen! 😍 Anlatmazsam çatlarım, her yerde ilişkimden bahsediyorum. Şu an sevgilim var ve çok mutluyum, herkesle paylaşmak istiyorum. Seninle de konuşalım aşk hakkında, ne dersin?😘✨
Saklayacak bir şeyim yok sadece onu yaşamaktan yanayım. Çıkıpta 5 İQ seviyesinde “bakın benim sevgilim vaaar ehv” gibi bir açıklamada da bulunmam. Sadece yaşamak isterim