AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
Güzel bir noktaya deginmissin ben evlenirdim seviyorsam eyer allahın yarattığı bir varlkta kusur aramam onu bizden farklı yarattıysa belkide icguzelligiyle bizden ustun biridir der kabul ederm
Olur diyenlerin çoğu istemez emin ol. Nabza göre şerbet vermeyi çok seviyorlar buradakiler
Toplumda birçok beyin ozurlu kişiler var diğer uzuvlar o kadar önemli değil bence
Ben isterim şahsen öyle birşey yüzünden bırakmam bir kızı sonuçta onun hatası değil.
Aslında engel olamaz. Seven kişi ne yaptıgından eminse annesi babası durdurmamalı.
o da ınsan degılmı. hıc onemlı degıl. kalpte engel olmasın.
seversem neden olmasın ama sevmek zor olabilir tanışmak zor olabilir vsvs
benim için sorun olmazdı işaret dili ile konuşmak güzel olurdu :))
evlendikten sonra esin hastalık gecirip isitme ve konusma engelli olamaz mı? hayat bu herseyi getirir insanın basına o yuzden evlenilebilir
benim işitme engelim var.. sol kulağım hiç duymuyor.. sağ kulakla yaşıyoruz.. hiç takılmıyorum bu konulara.. beni kabul eden bu şekilde etsin...
Annen buyuk konusuyor
Gercekten cok ama cok buyuk konusuyor
Allah esirgesin yarin bir gun torunu boyle olursa napacak?
Yazik insanlara cok yazik
Engelli olsa ne olacak o tertemiz kalbi taşıdığı zaman hiç bir engel engelleyemez kaldığı engelli de insan ayrım yapmaya gerek yok 😢
Başta istemem ama sevdiğim insan bir hastalık bir kaza geçirdi ve işitme engelli oldu asla bırakmam
Benim yakın bir tanıdıgım var karısı konusma engellı ama onlar ıcın bu bır engel degıl ve öylede olmalı fızıksel engeller kalbın onune gecmemelı
ortada ciddi bir aşk varsa seve seve kabul ederim ve hayatımı yoluna adarım.. sevgi engel tanırmı ortada bir seven varsa?
Allah yazdiysa insan da anlasip sevdiyse hic birsey engel degildir. Allah der ve olur. amenna ve saddakna
Herkes haykodan sallamış işte sanal alem dalgasız denizin kaptanı çok olurmuş o hesap. Gözünün üstünde kaş var diyenler şimdi engelleri kaldırır olmus ^^A
Eğer seviyorsam hiç engel değil bir şekilde anlaşılır. Engel olmamalı
neden olmasınki.
olmaması için bir sebep söyle bana
Onca fıstık gibi eli ayağı düzgün hatun varken sağır dilsize aşık olmam imkansız sağır sağıra dilsiz dilsize aşık olsun kuzum bizene ben taş gibi diri süper zeki fıstık gibi hatunlara aşığım :-)
ben onun kulagı ve dili olurum seversem sıkıntı yok.
...
Isitme ve konusma hos olurdu isterdim. Ama yuzu guzel olsun gakintim var yuze. Ben zaten sessiz biriyim. Gonlumle biraz sohbet ederim gonluyle. Ne hos olurdu :)
Istemem yani daha dogrusu oyle biriyle iliskim baslamaz imkanlardan dolayi ha diyelimki asik oldum ilk goruste evlenirim
Çok daha iyi anlaşabilecegimi dahi düşünüyorum. Onlar daha anlayışlı ve analitik zekaları fazlasıyla gelişmiş dostlardır.
Yani ben olsam bende evlenirim düzgün olduktan sonra güzel kızlarla gezer tozar eğlenirim düzgün kızla evlenirim :)
Böyle bir soru bile benim için kesinlikle ayrımcılıktır. Tabikide düşünürüm. Normal bir insanla evlilik düşünüyorsam, herkeslede düşünürüm.
bunlar sorumluluk gerektiren şeylerdir. bu yükü alabilecek durumda dğeilm. aldıktan sonra bırakmak hoş değildir. iyi düşünülmelidir.
sınanmadığımız bir şey uzerıne konuşmak cok kolay !!! sözde herkes evlenir yapar eder , ama kimse olayı gerçekçiliğe yansıtmaz. ben evlenmezdim şahsen
bir tek sen dogruyu söyledin lafta evlenirim diyen bence gerçekte evlenemez
Konuşmak gercekten kolay , gerceklere bakmak gerekıyor ne olursa olsun @neslinur
evlendıkten sonrada hersey olabılır engel degıldır olmamalıdırda
bedensel engele çözüm bulunurda beyinsel engele çözüm bulunmaz
Şairin de dediği gibi
Aşk geldiyse başa kivirmak artik boşa. .
sorun karşındakiyle anlaşabilmek ama.. aileler genelde saglık sorunları olanlar evnilmesine karşı sende biter bu iş seviyor iletişimini kurabiliyorsan evlen engel değil bence bu...
Göz görür gönül sever diğer hiçbir şeyin önemi yok :)
gerçek sevgi engel tanımaz hiç kimsenin garantisi yok
bunu başarabilmen için kocaaman bir yüreğin olmalı
Seviyorsam kesinlikle evlenirim. Yarın hangimizin ne olacağı belli mi sanki?
Benim için "Engel" yok. Yeter ki kalbinin temizliğine inanayım.
Gerçekten aşıksam onunla kuru ekmek yemeye bile razı olurdum.
Ben evlenmezdim... ama engelli olduğu için değil... öz güveni az olacağı için.
insan olsun evlenirim engelli biriyle evlenecektim temiz bir insan olarak tanıttı o halde 3 tane erkekle konuşuyormuş ögrendim
Hiç tereddüt etmeden düşünürüm hatta az konuşma engelli bir kadın bir erkek için kocaman. Bir artıdır keşke deng gelsede evlensem
%50 işitme kaybım var..!
Çok geçmiş olsun. Senin için geçerli değil de bu tamamen işitme ve konuşma engelli olanlar okumayı nasıl öğreniyor
Eğitimi vardır onların.. Benim duyma sorunum da bazen karşımdaki 2-3 defa tekrarlaması gerekiyor.. İşitme cihazı kullanıyorum.. Mesela cihaz kullanmayayım, odam daki duvar saatin saniye ilerlerken çıt çıt çıt ses çıkartır. Onu duyamam. Ama cihazı takayım rahatlıkla duyabiliyorum..
buraya baksan yapcak çok ama yapan var mı yok varsa da 10 parmağı geçmez
Aşık olup gelecek kuracak kadar sevmişsem engelli olması sıkıntı oluşturmaz benım için.
aşk engel tanımaz. ama mantık evliliği olcaksa evlenmem tabiki
Onu anlıyor anlaşabiliyorsan nden olmasın sevgi bedensel değil ruhtadır.
evlenirim iletişim anlaşmaktır konuşmak demek değildir.
eğer iletişim kurmakta sıkıntı çekmiyosak bu bir sorun değil
Düşünülebilir aslında sağlamlarıyla oldukta ne oldu
Buna bu kafayla karar veremeyiz
Mantıklı değil ama
Yapılabilir bişey
Su anki sevdiğim de bir kaza sonucu o duruma düşebilir. Ne olursa olsun başımın tacıdır
Düşünmekten çok isterim ben. Daha bağlı olur eşine. Kolay bulunur birşey değil bu aralar
Bende görme engelliyim. Hayati kendimi zehir ettm /: ama şükür derim hep.
değil bence ama ilk başlarda zor olur senin için.. sonra alışırsın gibime geliyor
evt insan insan dır eksiklerine bakmicannn tamamlayıcı yanı olmalısın sonuşta cümle alem engelli değilmi
Engel aşka engel olmamalı.
Belki dalga gecmis gibi gorunecek ama oyle degil kesinlikle hayalimdeki kadin dirdir yapmayan kadin
Sevdikten sonra neden olmasın. Sevgi engel tanımaz ki.
Asla engel değil ben düşünürdüm neden olmasın ki? Yeterki kalbi işitme ve duyma engelli olmasın...