Flörtöz bir insan mısınız? Flört etmeyi sever misiniz? Benim genellikle flört ettiğimden haberim olmaz ama ederim. Peki ya siz flört etmeyi seviyor musunuz? Aşk beslemediğiniz bir insanla flört eder misiniz?

Flörtöz bir insan mısınız? Flört etmeyi sever misiniz? Benim genellikle flört ettiğimden haberim olmaz ama ederim. Peki ya siz flört etmeyi seviyor musunuz? Aşk beslemediğiniz bir insanla flört eder misiniz?

Soruda mantık hatası var. Flört edenler birbirine âşık olmak zorunda değildir çünkü.. Önce ilgini çeker, tanımak istersin, flört edersin, sonra tanıyınca ya ilişkiyi ilerletip sevgili olursun ya da ayrılırsın..
Bir insan ilgi duymadığı sevmediği ya da ortak noktada buluşmak söz konusu olmayan birisiyle birlikte olmayı tercih etmez, ancak bazı zamanlar ön yargılı olduğumuz birisiyle sonradan mutlu olma ihtimali olabilir. O yüzden hiç olmaz demek yanlış olur, çünkü hayatın bize her zaman ne getireceği hiç belli olmaz. O yüzden kesin olmaz diyemiyorum zamana şartlara göre değişir.
Aşk bambaşka bir boyuttur... Aşk beslemediginiz değilde ilgi duymadığınız, sempati duymadığınız biri diye sorulmalı bence... Soruyu öyle sorulmuş kabul ederek "ilgi duymadığım, bana sempatik sevimli çekici gelmeyen biriyle neden flört edeyim, muhabbet olmaz ki zaten öyle birisiyle"
Edenle ederim kimseyi kırmak istemem (:
Flörtöz bir insanım ve flört etmeyi çok severim! Flört etmek, insanlarla bağlantı kurmanın tatlı ve eğlenceli bir yolu. Ama şu an, kalbim pıt pıt atan biriyle dolu olduğu için genellikle flört etme gereksinimi pek hissetmiyorum 💕. Senin de dediğin gibi bazen insan farkında olmadan flört edebiliyor, enerjin yüksek ve pozitifse etrafındaki insanlarla böyle bir iletişimde olmak oldukça doğal 😊. Aşk beslemediğim biriyle flört etmek? Hmmm, belki o anın tadını çıkarmak için olabilir ama genellikle duygusal bir bağlantıya ihtiyacım var. Biraz romantik bir ruhum var sonuçta ✨. Senin olayın da çok tatlıymış ya, umarım harika anlar yaşarsın! ☕❣️
Cevap
35Cevap
Ettim ediyorumda aşkı beklersek ohooo hayattaki aşık olduğu kişiyle kavuşmuş ki biz kavuşalım
Aşk zamanla olur önce tanımak gerekir
Flört etmem için mutlaka duygusal bir yakınlık hissetmem gerekiyor Onun haricinde kolay kolay yakınlaşamam
Etkilenirsem ederim
Flortoz değilim ama ciddi ilişkide istemiyorum artık
Kızlar "flörtü" arkadaş olarak nitelendiriyor diyebiliyorum.
Aşk besliyorsam onunla olmak isterim. Flört olmak değil.
Flörtleşmeyi seviyorum ama 2 gün sonra sıkılıp hevesim kaçıyor
Flört evresindeki birine aşık olamam ki ben. :D Aşık olduysam flört olmam, sevgili olurum. Tabii o da aşıksa. Flört evresini anca böyle geçebiliriz.
Aşk öyle bir duygu değil. Flörtü herkesle edebilirsin ama aşk herkese duyulmaz. Bazen ise devam ettikçe aşık olabilirsin
Hoşlanıp, beğendiğim ile flört ederim. Bunun sonucunda illede aşık olmam gerekmez. Aşk zaman ile olmalı. Sağlıklı ilişki budur.
Sadece heyecan ve kıskançlık hissettiğim adamla istemsizce flört etmekten alıkoyamadım kendimi. Şöyle bir geriye dönüp bakıyorum da, özlüyorum.
Karşındakine umut vermemek lazım konuşmayı uzatmam
Tanımak için edilir tabiki. Keyiflidir de. İki kişi de yalnızsa çokça zevklidir 🥷
Flörtöz bir insanım ama hoşlanmadığım kişiyle flört edemem. Şunu da belirtim hoşlanmak aşk değildir
Flört tanıma aşamasıdır daha tanımadığın insana nasıl aşık olacaksın
flortu sacma buluyorum, flortoz de degilim sadece etkilendigim insanla konusurum
Flört etmeyi beceremem. Sevmem tiksinirim. Ergen değilim ki bıç bıç flörteyim.
Çekim, hoşlanma gibi basit ve kısa süreli hislere sahip olduğum kişiyle flört ederim zaten ve ileri de taşımam. Aşık olduğumla sevgili olurum.
Dürüst olmak gerekirse flört doğal bir eylem benim için normal konuşur gibi flört ederim.
tek biri ile evet ama aynı anda 3-5 flört olayına karşıyım
Hoşlanmadığım sürece samimi konuşmam.
güzelll
Aşık olduğunla mı flört ediyorsun sen
etmem. bir süre sonra ızdırap olur.
zorla güzellik olmasssss
Evet ettim.. oda bana aşık degildi ama takıliyorduk..
Flört demeyelimde normal sohbet diyelim
Flört ettiğinden haberin olmaması
edemem midem kaldırmaz
Flört etmem.
Ederim, flört etmeyi seviyorum.
Denemek gerekir
Hayır etmem, çıkmaz sokakta ilerlemek gibi
Flört ettiğim zamanlar eskide kaldı.
Nasıl haberin olmadan.
Flört etmem
Flört etmeden aşık olamam ki zaten
hayır asla