Onu artık göremiycem canım çok yanıyo😭😔?

Sınıf arkadaşımdı üniden stajda tanıştık ilk baş ona aşık değildim yavaş yavaş ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştım gün geçtikçe artıyordu ara tatilde daha çok depreşmişti duygularım ona karşı her ne kadar bastırmaya çalıştıysamda duygularıma hakim olamadım gittim ona açıldım seni seviyorum seni bekliycem dedim bekleme dedi dört yıllık ilişkim bitti dedi seni üzer dedi benimle birliktelik istemek onu anlıyorum kolay değil biliyorum ama çok seviyorum onu ona seni seviyorum bekliycem dedim her ne olursa olsun dedim yaralarını birlikte sararız dedim istemedi. önceden staj hakkında mesajlaşıyorduk bana gayet şakacıydı haddini aşmıyordu asla açılınca mesafe koydu yazmaz aramaz oldu ama sürekli gözü üzerimdeydi her an bakıyordu bana bende ona bakıyordum onunla konuşmak için bir sürü bahane bulup yazıyordum dersle ilgili stajla ilgili çünkü benden uzaklaşmasını istemiyordum ilk sevdiğim biri değildi ama ilk açıldığım, ilk yazıştığım ve sesini duyduğum erkekti. Şimdi mezun olduk ikimizde onunla vedalaştık seni seviyorum dedim bekliycem dedim kendi tercihin dedi sonra bir şey demedi biliyorum bende gönlü yok ama ben onu çok seviyorum onsuz canım çok yanıyo görme ihtimalim bile kalmadı sadece onda kayıtlıyım başka bağımız yok ben onsuz napıcam canım çok yanıyo hiç bir şeyin tadı tuzu yok…😭😭😭😔😔😔😔😔

Onu artık göremiycem canım çok yanıyo😭😔?