Bunca zamandır yönelimi yanlış biliyormuşum. Ne yapacağımı bilmiyorum?

Evet başlıktan da gördüğünüz gibi. Detay verecek olursam 19 yaşındayım ve Buğra (sahte isim) benim yaklaşık 12 senedir arkadaşım. sanırım her şey ortaokulda başladı. Genelde hemcinslerim erkekler hakkında konuşurken onların hislerini benim karşı cinse hissetmediğimi fark ettim. Sıkıntı değildi benim için daha önce hiç erkek arkdaşım olmadığı için belki bu hisleri beslemiyorumdur diye düşündüm. Ama Buğrayla yakındık. Ne diğer erkeklerle ne de kızlarla çok yakın bağ kuramamışımdır hiç bir zaman o yüzden Buğradan hoşlanıyorumdur diye düşündüm. O da benle yakındı o yüzden belki bir ilgisi vardı dedim. Senelerce bu arkadaşlığımız sürdü ondan bir adım bekledim ama hiçbir zaman atmadı. Ben atmam gerektiğine karar verdim geçen sene ve açıldım. Buğra ama beni kibarca reddedip bu düşüncelerimde muhtemelen yanıldığımı söyledi ve benim kadınlardan hoşlandığımı düşündüğünü söyledi. Örnekler vermeye başladı, ikimizin de kadınlar hakkında konuşma biçimi benzerdi. Genel olarak kadınlarla konuşurken çok gerilirdim ve burada anlatırsam beni tanıyanlar anlayabileceği için buraya yazamayacağım 2-3 anıdan örnek verdi. Ben inanmadım gerçi ama geçenlerde Tuğçe (yine sahte isim) diye bir kadınla tanıştım ve hemcinslerimin o seneler önce erkeklerden bahsederken o anlattıkları hissin nasıl bir şey olduğunu anladım. Kadınlardan hoşlandığıma ihtimal vermiyordum ama sanırım gerçek olabilir. Tuğçe'nin yöneliminden emin değilim. Hem bu kendi hislerimle nasıl başa çıkacağımdan ne de Tuğçeye olan yaklaşımımın nasıl olması gerektiğinden emin değilim. Lütfen yardım edin.

Bunca zamandır yönelimi yanlış biliyormuşum. Ne yapacağımı bilmiyorum?