Ne yapacağımı nasıl davranacağımı artık bilemiyorum?

Eşimle bir yıllık evliyiz Bir sene boynca kavglrmzda oldu mutlu anlarımızda ama her kavga ettgmzde bi şekilde düzelttik konştk şımdı ıse birkaç gün önce tekrar kavga ettik baya gerildik bana cok terbıyesızce üslupsuzca laflar söyledi hiç haketmedıgım halde ve ben onları yutamıyorum sindiremedigim ıcınde günlerdir knsmyrz yatağımı ayırdım grekmedkce konusmyrdk ama bu aksm eve geldıgnde dısarı ckacagnı soyledı normalde her cumartesı aksamı ıcer abartmdan ıkı bıra vs bana dısarı cıkcagını söyledi geç olmadan gelecegınıde syledı dokuz bucukta evde bekliyrdm o saatte gelcgnı söyledı ve tek basına arabada ıcecegnı sonra yakından tanıdıgımız aıle dostumuzfsn ıkı kısıyı aramıs onlarda gelmis arabada otrmuslar ben arayıp ne zaman gelcgnı sordm bana 1 gibi dedı Bende gerildim ve birdemı dıye tepkı gosterdm zatn aramz bzk Daha sonrasında mesaj atıp benı almasnı syledım konuscaz dedım oda zaten eve gelınce konuscaz bu ıs devam etmıcek tarzı seyler sylemstı nys benı almaya geldı ben arabay bındıgımde yüzümü okşamaya basladı çektim elını dokunmamsını soyledım okadr sinirliyim ki ona nasıl saat bırde gelıcegını söylersin normalde senı asla yalnız bırakmam evde aklım snde kalır dugune bile gittiginde benı anneme bırakır aklı kalır dıye ama bu aksm bırde gelıcegını soyluyorsun dusunen ınsan hep dusunur bu aksamda dusunur aklı kalır dıye sylendım ve hanı cok az ıcıcektın ıcmıssın kör kütük daha konusamyrsun bile dedım kendı kızar ınsanlara böyle yaptıkları ıcın ve aynısını benım kocam yaptı evde beklıcek biri degilim dedim sen bu saate kadar dısarda kalamazsn ben salkmıyım senı evdr bklıcem dedım bak demekkı gelebiliyormussun dedım. hıc bısey demeden sadece dınlıyor ama dınledıgınden bile şüpheliyim anlamadıgını okadar ıyı biliyorumkı giderken yüzüğünü takmamıs cuzdanın uzerındeydı yuzugu cuzdanı alıp onu almamıs sordum unuttum diyor hayır unutmadın ayırdın dedım gozunun onundekı seyı cuzdsnı alıp onu ayırdın dedım bari doğru söyle durust ol dedım hala tek kelıme etmedı arabayı eve sürdü çek baska yere konuscaz dedım eve gidio yatmak ıstıyorum dedı konusmak ıstemıyorum dedi sen zaten ne zaman konusmak ıstıyosun kı dedım her kavgada asla konusmak ıstemez bu huyu benı delı edıyor hep yarın yads bi kaç gün konusma taraftarıdır, sonrs bana yarın senı kahvaltıya goturucem orada hepsını konusucaz dedı sımdı konusucaz dedım dinlemedi inelım dedı benıde ındırdı arabadan eve geldık ve uyudu ben ıse agladım sigara ustune sigara yaktım ne yapıcagımı bilmiyorum yoruldugumu hıssedıyorum günlerdir konusmuyoruz ve böyle seyler yapması benı bitiriyor benim sevdıgım adam böyle setler yapamaz onun alkollü halınden nfret ettgmı deflarca söyldm ozel gunler harc ıcme ddim ve o alkollğ oldgnda kavga ettmzde en ağırıda evde vurup dagttgı seyleri aglayarak topladıgımda oldu o psıkoljiyle ve sdce buraya yazabiliyorm dertlesmek ıcın yarn ne yapip ılerde nasıl yol ızleycgm bilmiyorum cok yoruldum benı en şiddetli kvglarmzds ble yalnz bırakmzdı cıksa bile sakinleşmek ıcın erken gelırdı

Ne yapacağımı nasıl davranacağımı artık bilemiyorum?