Eşimle bir yıllık evliyiz Bir sene boynca kavglrmzda oldu mutlu anlarımızda ama her kavga ettgmzde bi şekilde düzelttik konştk şımdı ıse birkaç gün önce tekrar kavga ettik baya gerildik bana cok terbıyesızce üslupsuzca laflar söyledi hiç haketmedıgım halde ve ben onları yutamıyorum sindiremedigim ıcınde günlerdir knsmyrz yatağımı ayırdım grekmedkce konusmyrdk ama bu aksm eve geldıgnde dısarı ckacagnı soyledı normalde her cumartesı aksamı ıcer abartmdan ıkı bıra vs bana dısarı cıkcagını söyledi geç olmadan gelecegınıde syledı dokuz bucukta evde bekliyrdm o saatte gelcgnı söyledı ve tek basına arabada ıcecegnı sonra yakından tanıdıgımız aıle dostumuzfsn ıkı kısıyı aramıs onlarda gelmis arabada otrmuslar ben arayıp ne zaman gelcgnı sordm bana 1 gibi dedı Bende gerildim ve birdemı dıye tepkı gosterdm zatn aramz bzk Daha sonrasında mesaj atıp benı almasnı syledım konuscaz dedım oda zaten eve gelınce konuscaz bu ıs devam etmıcek tarzı seyler sylemstı nys benı almaya geldı ben arabay bındıgımde yüzümü okşamaya basladı çektim elını dokunmamsını soyledım okadr sinirliyim ki ona nasıl saat bırde gelıcegını söylersin normalde senı asla yalnız bırakmam evde aklım snde kalır dugune bile gittiginde benı anneme bırakır aklı kalır dıye ama bu aksm bırde gelıcegını soyluyorsun dusunen ınsan hep dusunur bu aksamda dusunur aklı kalır dıye sylendım ve hanı cok az ıcıcektın ıcmıssın kör kütük daha konusamyrsun bile dedım kendı kızar ınsanlara böyle yaptıkları ıcın ve aynısını benım kocam yaptı evde beklıcek biri degilim dedim sen bu saate kadar dısarda kalamazsn ben salkmıyım senı evdr bklıcem dedım bak demekkı gelebiliyormussun dedım. hıc bısey demeden sadece dınlıyor ama dınledıgınden bile şüpheliyim anlamadıgını okadar ıyı biliyorumkı giderken yüzüğünü takmamıs cuzdanın uzerındeydı yuzugu cuzdanı alıp onu almamıs sordum unuttum diyor hayır unutmadın ayırdın dedım gozunun onundekı seyı cuzdsnı alıp onu ayırdın dedım bari doğru söyle durust ol dedım hala tek kelıme etmedı arabayı eve sürdü çek baska yere konuscaz dedım eve gidio yatmak ıstıyorum dedı konusmak ıstemıyorum dedi sen zaten ne zaman konusmak ıstıyosun kı dedım her kavgada asla konusmak ıstemez bu huyu benı delı edıyor hep yarın yads bi kaç gün konusma taraftarıdır, sonrs bana yarın senı kahvaltıya goturucem orada hepsını konusucaz dedı sımdı konusucaz dedım dinlemedi inelım dedı benıde ındırdı arabadan eve geldık ve uyudu ben ıse agladım sigara ustune sigara yaktım ne yapıcagımı bilmiyorum yoruldugumu hıssedıyorum günlerdir konusmuyoruz ve böyle seyler yapması benı bitiriyor benim sevdıgım adam böyle setler yapamaz onun alkollü halınden nfret ettgmı deflarca söyldm ozel gunler harc ıcme ddim ve o alkollğ oldgnda kavga ettmzde en ağırıda evde vurup dagttgı seyleri aglayarak topladıgımda oldu o psıkoljiyle ve sdce buraya yazabiliyorm dertlesmek ıcın yarn ne yapip ılerde nasıl yol ızleycgm bilmiyorum cok yoruldum benı en şiddetli kvglarmzds ble yalnz bırakmzdı cıksa bile sakinleşmek ıcın erken gelırdı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
nasıl bir evliilik bu. daha 1 yıllık üstelik.. maden beceremeyecek neden evlendi..
Normalde cok iyi bi adam bana cok duskun fakat diğer kavgalarımızda normal kavgada olsa şiddetlide olsa halettık cunku okadsr agır konusulmamıstı ama son bir haftadır o agır sözleri ve bıde bu artık onu tanıyamadıgımı dusunuyorum ve bunlsrı yutamıcagımı hıssedıyorum günlerdir gerekmedıkce ıkımızde asla konusmuyoruz
ama sebebi ne olursa olsun, daha 1 yıllıksın.. dil yarası geçmez.. bu iş böylede geçmez
Geçmiyor günlerdir söyledıkle beynımde yankılanıyor nasıl söylebildi diyorum ya nasıl … baskasının bunu söyledıgıni duysa cok sinirlenır ve baskasına anlatsan bunu nasıl konusuyor der ya da bana anlatsalar cok sinirlenırım ama o yapınca şok oldum unutamıyorum bende tabıkı cok sinirlenıp kendımı savundum ama kalbım sindiremiyor
sen yol yakınken ailene anlat durumları. hayatın heba olmasın. zararın neresnden dönersen kardır
Onuda dusundum ailem ozellıkle babam sağolsun her zaman arkamda ama anlatınca bana daha yenısınız olur kavglar huyunu ogrenme tanıma asaması vs demelerinden çekiniyorum cok az bir sabrım kaldı cok sabırlıyımdır ama bıttımı tam bıter bende butun gemılerı yakıp giderim birkere babamı aradıgımda hersey bıter bılıyorum herseyı orada bıtırırım gerı donusu olmaz o raddeye gelmekten korkuyorum o telefonu elıme almamk ıcın cok zor tutuyorum bunu da esıme söylüyorum bak benı bu raddeye getirme asla gerı donusu olmaz cok sabırlıyım söa biter die benı tehtıt etme dıyor tehtıt etmıyorum kendımı bildigim ıcın senı uyarıyorum diyorum sonra ne yapsan nafile diyorum ama yok onuda ters anliyor
bence anlatki, şimdiden haberleri olsun. sonra neden zamanında anlatmadın demesinler.
kocana bişiileri anlatma çaban nafile.. ailene durumdan bahset haberdar olsunlar. hayatın heba olmasın, bu aradada dikkat et, hamile kalırsan yanarsın
Cocuk dusunmuyorum en az ıkı sene dolmadan ıstemedık evlılgımız otursun dedık olsa Şu an o cok mutlu olur tabı ama ben kaldıramam yapamam bu psıkoljıyle cocuguma guzel bir anne baba olamayız ya o oldugundads kavgalar olursa bana onun yanında oyle seyler derse ozaman daha cok kötğ hıssederım. Anlatmaya calıscagım artık anlatmayı düşünuyorum yavas yavas anlatıcam cunku artık ıcımde taşıyamıyorum bir senefır mutlu rolğ yapmaktan gına geldı cok gencım
çok gençsin, evet.. o yüzden ailene bilgi ver.. çocuk olursa, hem annelik hem babalık yapmak zorunda kalırsın.. bu durumda çok riskli.. çocuğa herkes sevinir ama sevinmekle iş bitmiyor.. o sorumluluk ağır.
Evet haklısınız bilgi vericem yavas yavas böyle giderse ….
yavaş yavaş değil. sen bilgilendir.. sonra duruma bakarsın.. evlilik sorumluluk ister.🤷♂️
Evet.. bu sorumluluk bana ağır geldı bunun farkındayım … evlılık cok ağırmış helede kafalar tutmayınca zindan oluyormus
aynen. dediğin gibi gencecik kızsın. zaten fazlasıyla sabırlı ve özverilisin.. iyi düşün taşın..
Haklısınız teşekkür ediyorum ıyı geldı
sıkma canını.. kendini düşün sadece.. çünkü zarar gören gene sen olursun, ruhsal olarak.. sağlığınıda etkiler.. kimse için değmez inan yaşamını heba etmeye..
Sağlıgım etkılemeye basladı zaten zayıf bır kızım evlendıkten sonra bı kaç kilo daha verdım. Inanın bana onun kafası guzelken evde ben konusalım dedıgımde konusmak ıstememesı sonra kavga olması ve kavga olunca vurup dagıtmasını aglayarak defalaeca toplamaya calıstıgımı bılıyorum o o kadar kotu bor psıkoloji kı ınsan dahada kotu oluyor evde takınılmıcak seylere takılmaya basladım duzen hastalıgım var duzenım bozulunca cıldırıyorum evde herseyın bı yerı bı duzenı vardır bide onları öyle yaptıgını gorunce ben toplamya calıstıkca deliriyorum aglayarak topladıgımı biliyorum sonra karsısına gecıp bakıyorum eskı halındemı yerındemı duzenlımı dıye. Benı bu psıkoloye soktu
al işte bak🤷♂️ delirirsin.. aman , acil çözüm.. hayatını karartma.. vaktin varken..
Psıkolga gitmeyı dusunuyorum bakalım ıyılesıcem ınsallah eskı neşem kalmadı artık bana cıft terapistine gitme teklıfı yapmıstı bırgun onuda degerlendırsemmı bilemedim. Ah kafsm cok karısık ama ıyılesıcem ınsallaj aılemede bahsedıcem yakında
çift terapisine çift gitmen lzım.. hiç sanmam bunu yapabileceğini.. psikoloğa tek git, fayda görürsün ama iyi bir psikolog olması lazım.. ayrıca beni dinle ailene bahset..
Cıft terapistine o gidelım demsıtı zaten beraber. Evet. Bahsedıcem. Psıkolagada gidip benı yatıstırcak ılaclar kullanmak ıstıyorum artık bu kafadayım
psikolog ilaç veremez, dinler sadece.. ama en iyi psikolog kendin olmalısın, aklınlam hareket edip, çözüm odaklı ol, kendini ezdirip kimsenin seni üzmesine izin verme. güçlü ol
Yok ezdirmiyorum ya çenemle bezdırıyorum nen onu :) hıc buzaman susmadım yaptıgı hıc bısey karsısısında sadece kendıme cekıldım ve düşünüyorum hayatımı me yapacagımı ölçüp tartıyorum evet psıkiyatri diyecektım bu arada..
sen zeki kızsın.. asla ezdirme kendini.. tekrarlıyorum.. ailene bahset.
Geçmiş olsun dullar dünyasına hoş geldin bu evlilik biter yakında
Sagol ya
ilk yıl normal kavagalar. uzatmayın bence
Normalde uzatmıyorduk ama dedıklerını aklımdan atabılsem :)
ne dediki
Eğildiginde neden önünü kapatmadın da gogsum gozukmuste ulan uzerımde seet vardı fermuarı cekıktı yok vurucam senıde dövmek ıstıyormus ama dovemıyormus elınde kalıcakmısım o fermuar cekılcekmıs sik gibi şeyler giyiyormusum snsjdjdjdjdjd
kıskanmış adam. mutlu olmalısın aslında
Yahu….. bana seven adam kıskanır dıyor. Anlarımda dozunda oldugu surece. Fakat o şekılde söylemesımı gerekıyordu hıc bısey yokken acık bıyer yokken. Asırı takıntılı neden baktın mereye baktın neden egildiginde onunu elınle kapatmadın… kafası çalısan bir ınsan öyle yapar… senı dovesım var dovemıyorum arabaya bındıgımde bana vurucam senı dıye bagırmaya basladı. Bu sekılde söylenırmi? Uyar geç ınsanlık halı olmusta olabilir fakat hayat dıkkat et der geçer ınsan bu nedir bu nasıl bir üslup o kım de ben onun elınde kalıcam
abartmış o da haklısın ama evliliği bitirecek bir şey değil bu
Ama baskası olsa yemez ben yediremıyorum ne yapıcam sindiremiyorum bu dedıklerını nasıl unutucam diğer kavgalar gibi degil kı bunu affedersem kendıme saygıö bitmıs gibi olucal oyle hıssedıcem ya bu sefer nasılsa afetti affeder hep derse daha cogu olursa
kaç gündür ayrı yatıyorsunuz
3 gun
sence uslanmamışmıdır
No hala kendını haklı goruyır bu aksam konustuk hala ben haklıyım dıyor
o zaman ayrı yatmaya devam. kim yatak oasında yatıyor
Benı yatırıyor. Ilk gun odada yattım ayırıp sabah kalktığında goremeyınce korkmus hızlı hızlı geldı uyandırdı benı kalk sen ıcerı yat ben burada yatıcam dedı o ıcerde uyuyor
seviyor seni kıyamıyor aslında ma gurur yapıyor
Benı cok sevdıgını soyluyor hep ama seven ınsan öyle konusurmu agladıgını bile biliyorum bir kaö defa kavgalarımıdsn dolayı
aşırı kıskanç bir kocan var canım. yapacak bir şey yok
Hemde ne kıskanc…. Nereye baktın neden baktın neden benı cagırmadın arkadasalrına cevap bile veremıyorum kelımelerını seçerek kullanıyorum yanlıs anlıcak dıye… onada bısey bulur dıye gozgoze gelsek nereye naktın dıye soruyır yahu
sen kıskanmıyor mususn
Cok degıl ben dozundayım oda bısıden rahatsızlık duyarsam ama oda olmuyor zaten
bene barış. yanına gidip yanında uyumak ister misisn
Hayır 🤦♀️ ona sadece nefret duyuyorum
içinde sevgi kalmadı mı
Bilmiyorum uc gundur hıc bısey hıssedemıyorum o aksam dedıklerınden sonra ıcımdekı hersey sogudu ucuo gitti sankı bu alsamda sadece bela okudum desem yerıdır
bence yakınlaşmak işe yarar
Siz boşanacaksınız bu kesin
Belki düzelir ilişkimiz diye sabrediyorum desem evliligin ılk beş yılı cok riskliymıs tanıma asaması oldugu ıcın cok kavgalar olurmus bunu duydum biliyorum ve sabrediyorum daha yenıyız cok dıye belkı ılıskımız oturur diyorum ama yanlısmı yapıyorum dogrumu hıc bir fıkrım yok artık
Ben de öyle düşünüyordum ama öyle olmuyor. Sabır sabır bir yere kadar sabır. Tek celsede boşandım ve hayatımda aldığım tartışmasız en iyi karar oldu
Sımdı ne yapıyorsun. Bazen bende emınım tekken daha mutlu olacagıma ınanıyorum evllılık. Bana gore degilmıs bunu anladım evlılık bana cok agır geldı bosansam bırdaha hayatıma kımseyı almam okadsr emınım bundan bekarlık sultanlıkmıs ne sevgılı ve koca kımseyı ıstemezdım
Ben boşanınca evimi dağıttım genç bir çifte a dan z ye tüm eşyalarımı hediye ettim. Elimde şarj makinam ile babamın evine döndüm. Hırs yaptım kpss sınavına girdim. 7 ay sonra Ankara 'ya atandım. Ankara 'da bir ev tuttum dayadım döşedim. Çevre yaptım tonla arkadaşım oldu. Kız bu süreçte barışmak için Ankara 'ya kadar geldi yüzüne dahi bakmadım. 10 numara hayatım var çok şükür
Cok sevındımmm. Sana yemın edıyorum boşanırsam böyle yaparım dıye bunları dusundum bende hep tek yasamak ıstemısımdır onunla tanışmadan once tek yasayacaktım ıste calısıp tek kalmanı ıstemıyorum dedı tanıstıgımızda sehır dışında calısma dedı calıstım aılemın yanında kalmıştım sonra ilerde evlemdık ıste Şu an calısmıyorum fabrıka vs yerde calısma dıyor allaha sukur durumumu cok ıyı yapcaksan kendı ısını yap dükkan acayım dıyor. Onuda Şu an ben ıstemıyorum aöa bosanma fıkırlerı kafamdan gectıgınde hep sey dedım tutarım şehir dısında bı ev calısırım tek basıma yasarım mutlu olurum …
Abicim bak ilk beş yıl fasa fiso. Tamamen dram. Öyle mutlu evlilikler var ki ilk günden başlar. 1-2-3-4 yılında daha da iyiye gider. Ama kimi ilişki çok terstir 5 değil 155 yılda düzelmez. Ki en büyük hata burada. İlk beş yıl cart curt hikaye, maksat millet bu süreçte çocuk yapar sonra da aman çocuğun psikolojisi bozulur diye ayrılmaz zaten kafası ile toplumu zehirliyorlar. Benim en büyük şansım çocuk olmadan boşadım. Senin çocuğun yoksa boşa gitsin, hayatına elbette birilerini alacaksın evlilik olmasa bile sevgililik olur ilerde illa evlilik de olur o yüzden hiç çocuk yokken ayrıl. Şahsen ben boşanmama rağmen çocuklu birini istemem çünkü çocuk yüzünden eski kocası ile bir ömür irtibatta kalmak zorunda ve bu beni rahatsız eder. O yüzden sana tavsiyem boşanmasan bile mutlaka korun.
Cocugumuz yok ıstemıyoruzda ıkı sene dolmadan ıstemedık ona kalsa susn desem yıne Şu an ıster ama ben en basından tavrımı koydum onuda ıkna ettım oda benımle aynı dusuncede ıkı yıl oturmadan asla cocuk yok dedık. Ondan korkuyorum zaten ya böyle devam ederse ve cocuk olunca daha cok yıpranırsam. Sureklı stres ıcındeyim bi ara psıkolga gitmeyı dusundum daha oncede cıft terapistine gidelım teklıfı yapmıstı bana. Oda ertelendı tabı barışınca. Sık sık hasta olur oldum yemek yıyemıyorum zten zayıf bir ınsanım sonra daha da zayıfladım bilemiyorum kafsm vok karısık normalde iyi oldugunu cok merhametlı bana duskun oldugunu bılıyorum ama ama son bir haftadır ettıgımız kavgalar hıc eskı kavgalar gibi degil onlarda agırdı ama bi şekılde duzeldı bu kadar agır konusulmamıstı. Normaldır dedık geçtık. Herkesın ettıgınden. Ama geçen söyledıkleri ban bıde bu aksam olanlar yutamıyorum sankı kendıme saygım azalcakmıs gıbı hıssedıyorum o dedıklerını unutuo barısırsam. Kaç saatir aglıyorum ne yapıcam ben dıye. Aıleme anlatsam yenısınır kavga olur der ama diretsem tabı arkamda olurlar onlarıda düşünüyorum. Uzmektende korkuyorum offff. Bana bi kere aldatma olmadıgı surece kavgalardan vs baska seyden bosanırsak birgün her türlü yanımda olucagını bile söylemıstı maddi manevi herzaman sen ıstedıgın surece yanında olurum demıstı yahu bu konusmalara bile yapmıstık tabı oxaman kafsmız guzeldı güzelce söylemıstı iyi niyetle senı öyle sevıyorum bıyle seviyorum e abııı o zaman gecen gün neden bana agır seyler söyledın kufurler hakaretler bısey gorduysen guzelce uyar geç ben onları hakettımmı bıde haketmedıgım halde, anlayamıyorum bazen cok asırııııı kıbar bazende asırııı kaba sevıyormu sevmıhormu cozemıyorum ama seven ınsan nasıl böyle konusur kı.
Abi ben biri için her şeyi yaptım servet batırdım. Kız için yeri geldi ailemi bıraktım. Bizimki kız kaçırma olayıydı kaçırdım. Ailemin başı öne eğilmesin dedi tek başıma aldım babasının evine gittim. İlla burada kal dediler. Arabayı falan sattım en dayadım döşedim denise sıfır ev. Ama annesi sürekli aramızı bozdu her defasınfa uyardım ama annesi gaz verdikçe bu tehditler etti giderim diye. En son s git lan dedim, bak siz Kürtlerde boşanmak ayıp dikkatli ol giderim dedi. Başlatma kürtlüğüme ş git dedim gönderdim. Bazıları ile olmuyor 2021 parası ile 1 milyon TL para harcadım yine memnun olmadı. O şimdi sürünürken ben kariyerimin zirvesine çıktım
Sızınde hayatınızds guzellıkler olsun ınsallaj evlılık zor allah goruyor herkesın kalbını yasadıklarını tek duam benı hayırlısı neyse o yola koysun artık hayırlısını nasıp etsın tabı herkese…
Sen adım atmadan Allah güzellik falan nasip etmez. Ya hodri meydan diyeceksin ya da b üzülüp kaderine mahkûm olacaksın..
Artık bosanma fıkrını bu aralar dsha cok dusunmeye kafamdan gecırmeye basladım bıyle giderse bitecek zaten artık kafamdan geçmeye basladı cunku uc gundur bunu dusunuyorum ölçüyorum tartıyorum
Boşa gitsin ilk aylar zor geçer ama sonrası özgürlük
Evet orası oyle tabi özgürlüğümede cok duskun bir ınsanım ondan herhalde bı de zorlanıyorum :)))
zorlanırsan boşa :)) denk gelirsek senle ben evleniriz, evlenecek insan mı yok amannn😀
Evlenmeden önce içki içtiğini biliyormuydun?
Evet ozamnda arada ıcerdı hala arada ıcıyor benı kızdıran geç gelmesi bu aksam abartması ve benı dınlememesı yuzugu takmamıs bide ustune birde gelcem dıyor yahu benı bir sanıye yalnız bırakmayan adam ödü kopan adamdan bahsedıyorum bu aksamda bu kadın napar korkarmı dıye dusunmedımı
İçki içende hayır yoktur, keşke öyle biri ile evlenmeseydin..
Senin şu an yapacağın şey kocanı akıllıca karşına alıp boş zamanında isteklerini söylemen bu isteklerimi kabul ediyormusun diye sor onun cevabına bağlı
Ayrıyeten belki de sende beğenmediği şeyler vardır deki ona bende bir sorun görüyorsan söyle insanca halledelim, Allah'ın en sevmediği iş boşanmadır.
Ve asla yatağını ayırma, erkekler bundan nefret eder şu an kocan evdeyse ve uyaniksa git yanına ona sarıl ne bileyim öp sinirini bir kenara bırak ve bunları yap, eğer uyuyorsa git ona sarıl ve uyu inşallah duzelirsiniz
Bır yıldır hiç bir kavgamızda yatagımı ayırmadım bir kere bile. Ama en son kavgamızda o küfürleri ve hakaretleri duyunca o akşam ayırdım. Bunlsrı soyleyen birinın yanında yatamazdım. Oda cok şasırdı zaten sabah benı yanında goremeyınce cok korkmus benı kaldırıp sen yataga geç ben ıcerde yatıcam dedı benı yataga yatırıp o geçti. Merhametlı ama bu tavırları benı bunalttı bu söylemleri unutamıyorum normalde kavga ettıgımızde ya o gelır öper ya ben gider öper gonlunu. Alırdım gonlunu almama bile gerek kalmazdı sen guldugunde herseyı unutuyorum butun herseyı derdı ama sımdı gidio elını tutamıyorum o lafları yedıremıyorum ılk defa…. Evde ve uyuyor Şu an .. yarın konusucaz dedı bakalım…
Aranızda ne geçerse geçsin bacım o senin kocan sırdaşın.. ciddiyim sabahı bekleme git şu an uyuyor iken yanına uyu sarıl ona kocanın psikolojik olarak sorun ettiği birşeyler var ona yoldaş ol
Ya ilerde daha kötüye giderse ve bu kavgalar hıc bitmezse. Nasıl olsa o hakaretlerimı bile affetti yıne affeder derse
İşte şartını koyacaksın bacım ben hakaret duymak istemiyorum bende etmeyeceğim diyeceksin kavga gürültü istemiyorum diyeceksin evliliği yaşanılabilir hale getirelim diyeceksin
Bunlarıda konustuk canım cok konuştuk sözler verildi hemde ne sözler …. Ama bir hafta sonra yine aynısı…. Ben hep tepkı koyardım ama bu sefer tepkımı cok ağır koydum bu sefer cok kırıldıgımı anlasın diye Şu an onun burnunu sürtürüyorum bıdaha yapamasın dıye
Herşeyi zaman gosterecek bacım sen kocana iyi davran ki yanlış yaptığını anlasın git kocanın yanına uyu sarıl ona hayırlı geceler
Sızede hayırlı geceler
Birde psikoloğa gitmeyi düşünüyorsan hata edersin çünkü senin tabîbin Allah namaz kuran bacım inan bana Rabbime sığınıp havale edersen her şey düzelir namaz kilmiyorsan namaza başla kuranini oku tesettüre gir dua et çünkü bir iş tek başına düzelmez rabbbimden yardım iste
Bosan gitsn