Sınıftan bir kızdan hoşlanıyorum. Kızla çok samimi değildik ama aramız iyiydi. Denk geldikçe konuşuyorduk. Kıza karşı yanlış bir hareketim olmadı, yürümedim vb. Sürekli bakıp rahatsız etmedim, peşinden koşmadım. Sadece hoslandim, konustum ve düzgün davrandım. Kız bir şekilde ondan hoşlandığımı öğrenmiş. Benimle konuştu ve kibarca reddetti. Sonra bir daha konuşmadık, kızla iletişimi kestim yılışık olmamak için. Karakter olarak falsom yok ve görünüş olarak iyiyimdir, kendimi övmek için yazma amacım yok. Bir ihtimali değerlendirmek için yazıyorum sadece.
Sınıftan Yiğit diye bir çocuk var, playboy vari takılıyor. Kızlara genel olarak malum niyetle bakan biri ve böyle biliniyor herkes tarafından. Öyle bilinmesine de gücenmiyor, düşünün yani. Hoşlandığım kız ile Yiğit'i sarılırken gördüm bugün ve onlar sarıldıkları anda kız ile göz göze geldik bir an. Kız baya baktı bana ama ben kafamı çevirdim. Aksam eve gelince kız sınıf WP grubundan çıkarmış beni ( yönetici o grupta). Bu kızın psikolojik sorunları olabilir mi sizce?
Sınıftan Yiğit diye bir çocuk var, playboy vari takılıyor. Kızlara genel olarak malum niyetle bakan biri ve böyle biliniyor herkes tarafından. Öyle bilinmesine de gücenmiyor, düşünün yani. Hoşlandığım kız ile Yiğit'i sarılırken gördüm bugün ve onlar sarıldıkları anda kız ile göz göze geldik bir an. Kız baya baktı bana ama ben kafamı çevirdim. Aksam eve gelince kız sınıf WP grubundan çıkarmış beni ( yönetici o grupta). Bu kızın psikolojik sorunları olabilir mi sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer