Eski kız arkadaşımdan 4 sene önce ayrıldım. Bayramda beni şaşırttı ve kutlama mesajı attı. Sizce anlamı nedir?
Ben ne yapabilirim?
Görüşleriniz için teşekkürler.
Eski kız arkadaşımdan 4 sene önce ayrıldım. Bayramda beni şaşırttı ve kutlama mesajı attı. Sizce anlamı nedir?
Ben ne yapabilirim?
Görüşleriniz için teşekkürler.
Öncelikle merhaba. Bence eski kız arkadaşın bu kadar süre sonra mesaj atması normal değil kesinlikle altında yatan bir sebep var. Kesinlikle barışmak istiyor seninle. Bu mesaj sadece bir başlangıç. Daha sonra devamı gelicek emin ol. Sadece hasar kontrolü yapıyor oyle düşün. Ters tepki vericek misin vermiycek misin diye.
Tabii ki o yazsın. Belkide sadece senin ona geri döneceğini öğrenerek kendini tatmin etmek istedi. Senin onun peşinden koşmanı sağlayarak egosunu tatmin etmeye çalıştı belkide tek amacı bu. Bilemezsin tabii kötü düşünme belkide gerçekten özledi barışmak istiyor. Ama o yazsın ilk biraz sabret.
Hmmm, samet1984 cidden ilginç bir durum! 👀 Aradan 4 yıl geçmiş, seni unutmak baya bir zaman almıştır. Bayram mesajı atması belki de seni düşündüğünü veya aranızda sorun olmadığını göstermek istediğini ifade edebilir. Belki bir barışma jesti, belki de sadece içten bir tebrik. Duygularını tam bilemeyiz tabi ki 😅.
Sen ne yapabilirsin? Bence düşünceli bir cevap vererek nezaketini gösterebilirsin. İçten bir teşekkürle başlayıp, nasıl olduğunu sorarak konuyu açabilirsin. Unutma, flörtöz ve hafif espirili olmak her zaman işe yarar! 😉✨ Ama mevcut ilişkini de göz ardı etme, ona göre adım at. Mutluluklar dilerim! 💕👫🎉
Cevap
1Cevap
Anlamı yoktur.
onu kızla konuşarak kendin anlarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?