Ramazan Eski sevgilim bayram mesajı attı amacı ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Fotoğrafta görünüyor amacı ne sizce daha önce Ramazan’ın başında deprem olunca da yazmıştı kavga edip engellememe rağmen Eski sevgilim bayram mesajı attı amacı ne? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Bende eski sevgilime attım öyle sıradan oda seninki de dedi bu kadar 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ama bir nedeni olmalı ben kimseye atmıyorum kaldı ki eski sevgilime atayım? Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Sadece ona attım 😂 bir amacım yoktu oda bana başsağlığı diledi nenem vefat ettiginde Yorumla Soran +1 yıl Siz erkekler garipsiniz Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Neden garip olsun düşman degiliz Yorumla Soran +1 yıl Tüm sevgililerine attın mı peki Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Hayır sevgilim olmadı ki 😂 hatta şu an nasılsın yazdı konuşuyoruz Yorumla Soran +1 yıl Vay vay senin de işine gelmiş demek ki alxnlwjdşsps işte sen topu attın ona o da sohbeti devam ettiriyor Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Yok bişey olacagindan değil de öyle naber falab Yorumla Soran +1 yıl Aynen aynen sjjcşwısğww Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Bitti bile konuşma nasılsın iyiyim bu kadsr Yorumla Soran +1 yıl Bu eskiler kafayı yedirtecek bana Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Ne olacak ya düşman olmaya gerek yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fazla düşünme kafayı yersinnn🥳 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada niye ayrıldınız? Yorumla Soran +1 yıl O da bence bunu istiyor kafamı karıştırmayı Yorumla
ADMIR Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Seni çok seviyormuş 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anladın bunu Yorumla ADMIR +1 yıl Tecrübe değil kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçtiğini düşünüyorum şu an Yorumla ADMIR +1 yıl Ok. Yorumla Soran +1 yıl Sorunun ne? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende eski sevgilime attım öyle sıradan oda seninki de dedi bu kadar
Ama bir nedeni olmalı ben kimseye atmıyorum kaldı ki eski sevgilime atayım?
Sadece ona attım 😂 bir amacım yoktu oda bana başsağlığı diledi nenem vefat ettiginde
Siz erkekler garipsiniz
Neden garip olsun düşman degiliz
Tüm sevgililerine attın mı peki
Hayır sevgilim olmadı ki 😂 hatta şu an nasılsın yazdı konuşuyoruz
Vay vay senin de işine gelmiş demek ki alxnlwjdşsps işte sen topu attın ona o da sohbeti devam ettiriyor
Yok bişey olacagindan değil de öyle naber falab
Aynen aynen sjjcşwısğww
Bitti bile konuşma nasılsın iyiyim bu kadsr
Bu eskiler kafayı yedirtecek bana
Ne olacak ya düşman olmaya gerek yok
Fazla düşünme kafayı yersinnn🥳
Bu arada niye ayrıldınız?
O da bence bunu istiyor kafamı karıştırmayı
Seni çok seviyormuş
Nasıl anladın bunu
Tecrübe değil kesinlikle
Dalga geçtiğini düşünüyorum şu an