LÜTFEN SADECE SORULAN ŞEYE YORUM YAPIN GEREKSİZ YORUMLARI SİLECEĞİM ! Evli biriyleyim. Mesajlarımı telefonunda bekletebiliyor? geçen gün uzun uzun ilişkiyle alakalı bişi yazmıştım mesela ve cevap vermeye gerek yoktu o yüzden üstten okudu açmadı. Birkaç gün sonra bişi atmiştim o an mavi tik oldu diğerleri de. Yani bu ne rahatlık? Kadın adamın whatsappından bişi atacak olsa telefonunu istese mesela? Hayır bi ara tedirgin de oluyordu ben kadına söylicem diye
Mesajımı gizlemiş olamaz o şekilde bildirimlerimi yukarıdan okuyamazdı, arşivlemiş de olamaz bildirimlerimi anlık görüyor, zaten o şekilde kadın yine görebilirdi. Yani mesaja yaptığı ekstra bir şey yok
Mesajımı gizlemiş olamaz o şekilde bildirimlerimi yukarıdan okuyamazdı, arşivlemiş de olamaz bildirimlerimi anlık görüyor, zaten o şekilde kadın yine görebilirdi. Yani mesaja yaptığı ekstra bir şey yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belki de kadın bakmıştır mesaja bilemeyiz bi de engelle geri aç konuşcağın zaman veya o öyle yapsn mesajlardan konusun
Aşkım adam rahat hdjdjdj ben de bunu anlmaya çalışıyorum. Garip değil mi sence? Üstelik bir ara tedirgin olmuştu ben söylerim diye ama aynı zamanda niye rahat?
Bilmiyorum ya görüp yazmadığına göre bişi var yani veya seni takmıyo veya tel karısında
Canım buna mı takıldın o mesaj zaten cevap verilecek bi mesaj değildi ben öyle şeyleri dert etmem bile konu mesaja cevap verilmemesi değil burada
Kadin yanında değildir.
Yaninda olduğu anlarda bildirimi kapatabilir.
Geçen gün diye bahsettiğim olay kadın yanındayken.
Kadin ya biliyor ya da artık adam kadını umursamiyor
Bilmiyorum hangisi sizce
Bence kadın bunun ne mal olduğunu biliyor ve sallamıyor. Adam da umursamıyor.
E bir ara tedirgindi adam ben söylerim vs diye?
Demekki artık başka şeyler var. Belki şunu dedi, bana sardı bırakmıyor. İstemiyorum ama peşimde dedi. Rahatlık bu da olabilir
Öyle olsa kadın engelletir bişi yapar bence. Bi de bi keresinde şey demişti ben tehdit eder gibi olunca, ne istiyorsun yani gidip ben söyleyeyim sileyim mi her şeyi demişti yani söylese bir daha konuşamaz benimle
Neden konuşamasin
Adam demekki katmerli bir pssst
Sen boşuna kendini teselli edip durma.
Yav konuşsa benle hala ne işi var diyorum yani mecbur keserdi diyaloğu sonuçta benim elimde de delil birikiyor?
Konuşsa ne konuşmasa ne.
Senin amacın ne ki
Evli adam zafiyeti mi var.
2.. kadın olmak hoşuna mı gidiyor amacın neki
Lan sanane aw kimle olacağımızı size mi soracağız ben ne diyorum bu ne diyor amacın ne demiş abshdndjdk
Merhaba evlilik içinde kimse kimsenin telefonuna dokunmaz saygı çerçevesinde olduğunu düşünüyorum
Ne saygısı ahahahahjajajs.
Ben telefonu kırcakamaktan bahsetmiyorum kadın illaki eline alır whatsapptan kendisine bişi atacak olsa şarjı bitse vs. Siz bu söylediğinize ihtimal veriyor musunuz? Saygı diyor dkkfkfkd
Vermez erkekler telefonu eşine bunu da bir anla
Yav he he
Seni almaz bu adam becerip becerip bırakacak demedi deme sende böyle kedinin ciğere baktığı gibi bakarsın ancak
Derdi seni mi gerdi hahahahdjdkdkdk kudurmaktan öleceksiniz evli adamlar bile kadınlarla oluyor siz olamıyorsunuz diye kudırmaya devam ahajajajaj ne gülüyorum şu yorumlara
Tek gariplik bu mu sence?
Evet kardeş.
amacın ne
Ne diyon aw
kocan mı yapmak?
Konu bu mu aw sorulan şeyi anlayın ona yorum yapın
karısını bırakıp senle olmayacak
Hahhahahajjajs tamam.