Allah inancım bile tükeniyor artık. Tövbe haşa demek istiyorum ama diyemiyorum. Bugüne kadar dilediğim hiçbir şey olamadı kadersiz nasipsiz bir insanım öte yandan beni üzenler hayatlarına gülüm balım devam ediyorlar. Cebindekiu son paramla bile hayvanlara yemek alan biriyim ama daha bugüne kadar yaptığım iyiliklerin karşılığını bile görmedim. 27 yaşıma kadar kimseyle sevgili bile olmadım düzgün bir hayat yaşadım sonra karşıma evli biri çıktı ilk ilişkimi bile onla yaşadım. Hani nerde Allah nerde ilahi güç alın yazısı?
Mükafatları bu mu düzgün yaşamanın
Bu ülkede bir hayatım düzenim olamıyor bari ABD de yaşayabilsem diyip greencarda başvurdum üçüncü başvurumda da çıkmadı. Hani her şey dolup taştığında en mutsuz anında düzelirdi her şey nerde hani?
Nerde Allahın adaleti sorarım?
Zaten gariptir ki bir tarafta bu dünyanın sefaletini çekip iyi olan insanla bu dünyanın zenginliği yaşayıp iyi olan insan aynı cennete mi gidecek?
Mükafatları bu mu düzgün yaşamanın
Bu ülkede bir hayatım düzenim olamıyor bari ABD de yaşayabilsem diyip greencarda başvurdum üçüncü başvurumda da çıkmadı. Hani her şey dolup taştığında en mutsuz anında düzelirdi her şey nerde hani?
Nerde Allahın adaleti sorarım?
Zaten gariptir ki bir tarafta bu dünyanın sefaletini çekip iyi olan insanla bu dünyanın zenginliği yaşayıp iyi olan insan aynı cennete mi gidecek?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Allah mekkedeki put adı el ilah (ay tanrısı) el lat el uzza da onun kızları Necm suresi 19 2021 ncı ayetlerde bu geçiyor bir tanrı varsa bu illa Muhammed in tanrısı mi olacak zaten Arapların dini Türkleri Müslüman olarak görmüyorlar
Kanka Arapların dini demeyin şuna aw en azından gününüz Araplarıyla alakası yok. Pakistan’da tcavz törenleri oluyor aw İran’da kadına verilen değeri görüyoruz islam dininde bunlar yok. Arapların Müslümanlıkla alakası mı var Allah aşkına
İslam dini Arapların dinidir Araplara özgüdür hiç mi Kur'an okumadin peygamberleri Arap Kur'an kitabı Araplara gelmiş bunlarla ilgili 2 ayet veriyorum 1) İsra suresi 15 ncı ayet 2) Fussulet suresi 44ncu ayet İran'da kadına verilen değer zaten İslam'ın kadına verdiği değer İslam'da kadının hakkı yok İslam da kadın dişi koyundur erkeğin kölesi hizmetcisidir cariyedir Muhammed in hanımları var köleleri var cariye pazarlarında kadınlar satıldı Muhammed döneminde hayla da satılıyor Muhammed in izinden gidiyorlar siz kendi kafanızda bir İslam yaratmişsiniz onu yaşıyorsunuz sen şu an laik sistem de yaşadığın için kafirsin maide suresi 44 ncu ayet Şeriat kurallarına göre yapamayanlar kafirdir tatlı su Müslümanlığı yaşıyorsunuz
Sen me saçmalıuorsun aw arabu sie hayatında bırak kuranı cinali bile okudun mu acaba sen gelmiş burada islamda kdının değeri yoktur diyor mal mı ne. Git aç kuranı oku beyinsiz kadın hizmetliymiş bilmem neymiş hadi ordan
Benim okuduğum kadar sen okusaydin ne olduğunu görürdün siz anca böyle tatlı su Müslümanlığı yaşarsınız Arabın putuna taparsiniz göster bana kadının hakkını hükümdar bile olamıyor kadın erkeklerin üzerine kurulu bir din İslam dini kadının boşanma hakkı bile yok kapalı 4 duvar arasında yaşıyor anca böyle bizim dinimiz bu değil bu değil diye diye tatlı su Müslümanlığı yaşıyorsunuz ama bilmiyorsunuz ki inandığıniz din Arabın dini ve sizi müslüman olarak kabul etmiyor aç adam gibi öğren dinini öyle kıvırarak bu dini yasayamazsin
Yok yoook, olmayan birşeye nasıl inanıyor sorguluyorsun biz arap değiliz masallara inanalım 😂
3 kere başvurmaya nasıl çıkmadı sana green card çok garip.. bende green card’a başvurmuştum tek seferde çıktı ve şu an abd’nin kimliğine ve pasaportuna sahibim.. bence sen biyerde yanlışlık yapıyosun veya yapmışsın green card için
Maksat 114 ü biliyomusun?
Ne?
Din ile alakalı bir YouTube kanalı istersen bı girip bakmanı tavsiye ederim
Ne anlatıyor özet geçseniz
Bütün konular anlatılıyor dini en net en akıcı şekilde yorumluyolar
Kanka din var mı ki Allah aşkına yukarda yazdıklarımı okumadın mı. Neymiş efendim ismi Azam duasını edersek tüm dileklerimiz kabul olurmuş ettim dün hani niye çıkmadı greencard
İmtihan dünyasında değilmiyiz zaten bazı şeylerin olmaması gayet normal olduğunda da şükretmek gerekir bence Allah bizim için en mükemmelini düşünüyor sende yokken fazlasini veriyorsan emek gösteriyorsan mukafatin ona göre olucak diye düşünüyorum
Ne zaman kanka? Namusumla yaşadım en doğru adamlarla olamadı ağzına içki kotmamış çocukla bişi yaşanmadı sonra evli adamla dinde söylenen tabiriyle söyliyim zinam oldu. Nerde Allahım adaleti? Beni koruduğunu ve helalim olan kişiyle olacağımı zannederdim ne oldu aw bu mantıkta?
Benim için en iyisini düşünürmüş hani bu mu en iyisi? Kariyer yok aşk yok aile yok yaşama sevinci kalmadı her şeyden soğudum hiçbir şeye hevesim heyecanım kalmadı ölü gibi yaşıyorum bu mu en iyisi? Ne olacak yarın bir gün İngiltere prensiyle mi evleneceğim ya da milli piyango mu vuracak ne olacak neyin avuntusu bu?
Sen bütün herşeyi bu dünyaya anlam biçmişsin diyorum ki imtihan dunyasi bu bilinçte yasamaliyiz yasadığımız şeylerin zorluk derecesine göre zaten mukafatimizi alicaz illa her şey bu dünyada olucak diye bir şey yok
Kanka bu dünyada sürünüyorum ama aw onu napıcaz öteki dünya tam bir muamma. Gidip gelip anlatan var mı? Kaldı ki bu dünyada Sefa sürenlerinki neyin sınavı pardon? Bana eden bulmuyor gülüyor eğleniyor o ne olacak?
Bende ondan dedim ya maksat114 e bakarmisin diye gerçekten çok anlamlı konuşmalar var bu dünyaya neden geldiğimizi hatırlatan şeyler
Vaybe