Karısını aldatan bir erkek kendisi bu yaptığı şeye de aldatmak demiyordu zaten ki bana söylüyordu bunu kadını aldattığı kişiye... Karısıyla arası soğuk diyelimki o nasıl olacaksa beraber iş yapmalar bebekle tatil yapmalar falan.. erkek birincisi neden aldatır hala evli kalır o ayrı ikincisi karısıyla beraber ortak arkadaşlarıyla nasıl konsere giderler ya halay çekiyorlar aynı ortamda aralarında sadece bir kişi var yani o konserde sarmaş dolaş olmadıkları da şüpheli. Hiçbir evlilik mutlu değil sosyal medyada görünen her şey yalan diyen bir adam. Çocuğu için evli kalıyor desen çocuğu bırakıp eğlenmeye çıkmışlar. Elalem ne der diye dışarıya yalandan iyiler desen eğlenceye de koşmazsınız herhalde
Bana bi kere sırta mesaj konusu açılınca bir tek sen yaparsın onu başka kimse yapmaz ha karın yapmaz mı diye soracaksın yapar tabi ama o çok yoğun (yalan) diyip konuşmanın devamında ben senden sonra kimseyle olmadım bir senedir bir kadınla temasım olmadı cart curt diyen biri.
Bana bi kere sırta mesaj konusu açılınca bir tek sen yaparsın onu başka kimse yapmaz ha karın yapmaz mı diye soracaksın yapar tabi ama o çok yoğun (yalan) diyip konuşmanın devamında ben senden sonra kimseyle olmadım bir senedir bir kadınla temasım olmadı cart curt diyen biri.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adam karakter sizin teki. Karısına evde turlü maymunluklsr yapıyor. Seni aklınca kandırmaya çalışıyor. Sadece aldatsa sana da dese ki seni Dr begendi evimde mitluyum ama senden de vazgeçemiyorum falan en azindan adamda karakter var dersin. Ama sen tam bir zı*rtopoz a denkgelmissin.
Yok onu dediği de oluyordu dengesiz dengesiz konuşuyor ne dediği belli değil.
Mesrla Mesajlarımı telefonunda bekletebiliyor buna ne diyeceksiniz? geçen gün uzun uzun ilişkiyle alakalı bişi yazmıştım mesela ve cevap vermeye gerek yoktu o yüzden üstten okudu açmadı. Birkaç gün sonra bişi atmiştim o an mavi tik oldu diğerleri de. Yani bu ne rahatlık? Kadın adamın whatsappından bişi atacak olsa telefonunu istese mesela? Hayır bi ara tedirgin de oluyordu ben kadına söylicem diye
Bazı kadınlar asla adamın wp ina bakmaz önünde açık olsa da gozucuyla bile bakmaz merak bile etmez. Ayrıca gizli sohbetler yapılabiliyor. Geçen gün bakmıştım senin sohbetini isterse gizleyebiliyor. Sadece uygulama şifresini farklı girmesi yetiyor falan. O yüzden böyle şeylere çok bakma. Adam sadrcr sana da yurumuyordur ilk fırsatta başka kadınlara da yurür. Yani uzun lafın kısası sen onun için özel degilsin buna emin olabilirsin. Yalanvilar bunun tam tersini gösterir biliyorum özel. hissttirir ama. durum. oyle değil maalesef
Başka kadına cesaret edeceğini sanmam benden yeteri kadar korktu ayrıca o kadını senelerdir aldatıyor sevgililerken de başkasıyla aldatmıştı kaldı ki kadın telefona bakmaz diye bir şey yok ben kurcalamaktan bahsetmedim adamın rahatlığını anlamaya çalışıyorum. Ben annemin telini bile bazen elime alıyorum kendime bişi atmak için illa kurcalamasına gerek yok kadının şarjı biter vs bin türlü durum var o mesajı ordan silmemek tuhaf. Mesajımı gizlemiş olsa bildirimlerimi anlık üstten göremez mesaj yaptığı ekstra hiçbir şey yok yani bunu anlayabiliyorum ki gizleme özelliği çıkmadan önce de beklettiği olmuştu
İlginçmiş gerçekten. O zaman ya dediğim gibi gizlemenin yolunu bulmuştur. Ya da karısının da haberi vardir dicem ama sen ögrenmesindrn korktuğunu söylemiştin.
Fıstık gibi kızlar boşta ağlıyor yokluktan evli olsan da bekar olsanda bunların değerlendirme gerekiyor
Biz ne diyoruz bu ne diyor aw
Seni sevmiyor
Aynen karısına aşık ölüp bitiyor belli
Ben beni seviyor mu diye sormadım ayrıca
Sende inandın mı
Neye inandın mı aw.
Mesajlarımı telefonunda bekletebiliyor buna ne diyeceksiniz? geçen gün uzun uzun ilişkiyle alakalı bişi yazmıştım mesela ve cevap vermeye gerek yoktu o yüzden üstten okudu açmadı. Birkaç gün sonra bişi atmiştim o an mavi tik oldu diğerleri de. Yani bu ne rahatlık? Kadın adamın whatsappından bişi atacak olsa telefonunu istese mesela? Hayır bi ara tedirgin de oluyordu ben kadına söylicem diye
Evlilerden ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum ya
Kardeş sorulan şeye yorum yap aw sa ne ne ya !!! Bir insanı kimse bekar olma özelliğinden sevmediği gibi evli olma özelliğinden de sevmiyor mal mısın nesin