Doğru kişiyi bir türlü bulamıyorum. Mükemmel biri de aramıyorum aslında ama karşıma çıkan insanlar ya m*dde bağlımlısı it kopuk oluyor düzgün biri çıksa da arkadaşımız gibi hiç sevgi ilgi alaka göremiyorum kaba insanlar çıkıyor karşıma
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Belki de kendini şartlıyorsun. Yani kaba insanlar buluyorum hayatıma kötü insanlar çekiyorum dersen zaten bu devam edecek. Bir de hayat, sen ders alana kadar benzer kişileri hayatına göndermeye devam eder. Demek ki bir yerlerde yanlışın var. Sen değiş dünyan değişsin. Bunu cidden öylesine söylemiyorum oluyor bu. Kendini değiştirmeye çalış biraz da gittiğin yerler, ilgilendiğin alanlar, hatta çevreni bile değiştir. Hepsini pozitif anlamda değiştirmeye çalış. Olay bundan ibaret. Soruna gelecek olursak da ben karşımdaki insanın direkt ilk çevresine bakıyorum. Yani zaten ilk başta çevresiyle birlikte görüyoruz o kişiyi de. Çevresi neyse o da pek azı veya fazlası olmuyor. O kişinin kendi cinsiyetindeki arkadaşları nasıl diye bakarım önce, bir de karşı cins arkadaşları çok mu ona bakarım. Bunu normal gören olabilir ama ben çok kız çevresi olan biriyle hayatta yapamam mesela başta direkt 0 a düşüyor benim gözümde. Çünkü özel hissetmiyorum o zaman. Bir de genel bence bakılması gereken o kişinin hayatının merkezinde ne var ve nelerle ilgileniyor? Sadece iş mi odaklı? Hobileri var mı? Kültür mesela. İlk izlenimden sonra sohbet ederek bir de bunlara dikkat ediyorum. Uymayan şeyler olmalı ilişkide bu ilişkiyi diri tutar ama bu uymayan şeyler hayat felsefeleriniz olmamalı mesela. Ufak tefek şeyler farklı olabilir. Bir de sana davranışına değil de dışarıya olan davranışına dikkat et. Bir garsona nasıl davranıyor? Hayvanları görünce ne yapıyor? Bunlar bir insanı özetliyor. Umarım hayatında istediğin insanlar karşına çıkar.:) Bunun için kendini değiştir önce veya önceki ilişkilerinden alamadığın dersleri düşün onları fark etmeye çalış. Aynı davranarak farklı insanlar bulmak ütopik bir şey.
27 Yorumla
Soran+1 yılÇok guzel yazmışsın eline sağlık konuştuğum kısi kulturlu çeşitli hobileri olan son derece saygılı sürekli bir şeyler okumayı ve yeni şeyler öğrenmeyi seven kendini geliştirmeyi hayat felsefesi edinmiş bırı. Ama arkadaşlarını henüz tanımıyorum ama çok kız çevresi yok. İlgiyi gösterme konusunda eksik ve biraz bencilce davranışları oluyor beni düşünmeden hareket ediyor belki henüz sevgılı olmadıgımızdandır bılemıyorum sevgılı olmadan oyle davranmasını beklemek de biraz sacma ama ınsan azcok hısseder ya oyle bı durum
Soran+1 yılBırde eskıden hayatımdaki insana bakıyorum her acıdan cok ıyı değerlı hıssettırırdı merhametli vs. Ama kulturlu degıldı mesela kendısı devamlı alkol ıcıyordu ve cesıtlı m*dde kullanıyordu cevresı de oyleydı hep m*dde ıcen cezaevınde olan arkadaşları falan ortmı hep boyleydı ama yaklasık 4 ay once ayrıldık. Onunla güzel bır yuva kurulacagını dusunmustum oysakı ama cesıtlı m*dde kullanan ve cevresı böyle olan ınsandan uzak durmamı soyledı herkes defalarca bana ıcmıyorum artık falan demıstı ama bılmıyorum
Soran+1 yılBen kafamda bunları kullanıyor olması onu kotu ınsan yapmaz bırakır dıye sartlamıstım ama yanlıs bı dusunce mı bılmıyorum
- +1 yıl
İç sesini dinle o zaman :). Asla yanılmazsın. Bazen iç sesimizi net duyarken bazen duyamayabiliyoruz. O zaman da başka şartlarda olduğunu hayal et ve hâla onu isteyip istemediğini düşün. Ayrıca mükemmel olmayacak tabi karşındaki de. Ama uymuyorsa da zorlamaya gerek yok ki bir ton insan var. Rahatsız olduğun bir konu varsa uyar ve davranışını izle. Söylemeden düzeltmesini de bekleme. Hâla aynı seyi yapmaya devam ediyorsa kendini gerçekten hiçç yorma insanlar zamanla falan değişmiyor gercekten emin olabilirsin. Erkekler aşık olana kadar abuk subuk davranabiliyorlar. Sana düzgün davranması için illa kaybetme korkusunu yaşatacaksın. Bu korku yoksa zaten hiç durma orada
- +1 yıl
Onları kullanan insan kötü olmasa bile yanlış bir insandır. Bu durumlarda kalbini falan bir kenara bırak. Kız olarak neler yaşıyoruz hayatta hafife alma gerçekten. Alkolik olmadığı sürece alkol problem olmayabilir ama madde bağımlılığı çok ciddi bir durum. Krizleri falan oluyor yani bunları neden çekesin ne alaka yani. İki merhamete kanma hiç. Yanlış insan olduğunu kendi çevrenin o kişiyi nasıl gördüğünden de anlayabilirsin. Aşık olunca perde iniyor gözlere gerçekleri görmüyorsun. Ama cevren aynı şeyleri diyip duruyorsa biraz durup düşünmen gerek. Erkeklerden her şey beklenir dikkatli ol
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük ihtimal eğitimin yetersiz. Söylediğin kişiler çok tehlikeli ve anormal örnekler. Bir insanın konuşması dahi kişiliğini belli eder. Hatta konuşması dahi demem saçma oldu. Şirket kullandığı kelimeler belli eder. Sen konuşma sırasında bunu anlayamıyorsan daha çok kişi seni üzer.
03 Yorumla
Soran+1 yılEğitimimin yetersiz olduğunu nerden anladın? Ne alaka ikisi a. k çok güzel sevildiğim sahiplenildiğim bi ilişkinin içindeydim her şey çok güzeldi ancak böyle alışkanlıkları vardı aşık olunca insanın gözü bir şey görmüyor bilip bilmeden yorum yapma
Cevap sahibi+1 yılSoruna göre cevap verdim. burada şarlama saçma sapan şekilde. Dediklerimi tekrar ediyorum.
Soran+1 yılBuradaki saçmalık eğitim seviyesiyle bunu bir tutmak ;)
+1 yılEeee serseri olsun beni korusun modunda bakıyorsunuz. Efendi adamlar çok ezik sanılıyor.
Cem Gelinoğlu çok güzel anlatmıştı. " dangalak bi' adam olmayayım diye mücadele verirken fazla efendi oldum o beni üzüyor. fazla efendi olmak seni daha fazla sömürülebilir biri yapıyor, biraz onun için kızıyorum aslında kendime. o kadar da efendi olmamak gerekiyor."
Maalesef bazı erkekler dangalak olmamak için fazla efendi gözüküyor ( ben gibi ). Onun için fazla ezik görülüyoruz.
011 Yorumla
Soran+1 yılİstediğim erkek serseri değil her kadın bir değildir çoğul konuşma
- +1 yıl
O zaman kendine şu soruyu sor. Neden beni sürekli serseri, it kopuk ya da madde bağımlısı buluyor diye.
Soran+1 yılÖylelerinden uzaklaştım. Yeni biri girdi hayatıma it kopuk değil işinde gücünde saygılı kültürlü fakat bu sefer de sevgi ilgi alaka konusunda eksiklikler var. Elbette mükemmel birini aramıyorum fakat sevgi kırıntısıyla yetinmek de çok mantıklı gelmiyor
- +1 yıl
Bak şimdi öyle adamlar o kadar yalnız kalmıştır ki sevmeyi ya da sevilmeyi unutmuştur. Bak incir reçeli 2 de güzel bir söz vardı. " Yolu uzun süre aşka düşmemiş bir adama denk gelirse yüreğiniz çalkalayın... Zira, dibine çökmüş olabilir seven yanları. En azından "denemedim" demezsiniz."
Soran+1 yılYani nasıl anlatsam biraz bencil birde sadece kendini düşünüyormuş gibi hissediyorum her şey güzel tamam aklı başında vs neyin doğru yanlış olduğunu biliyor ama bana sahip çıkabilecek birisi değil gibi hissediyorum çevremdekiler de aynısını söylüyor. Ben bana sahip çıkan gözeten birini istiyorum onun karakteri eskiden beri öyleymis eski ilişkilerinde de öyleymis yani. Kendisi söylüyor uzun süre hayatına biri de girmemiş değil
Soran+1 yılDüşünülmek istiyor insan hayatını paylaşıp yuva kuracağı insanla çok mu şey istiyoruz anlamıyorum ki sevgi ilgi alaka gösterip umursamaz davranmak yerine sahiplenmek kadınını korumak çok mu zor bu arada kesinlikle mükemmel birini aramıyorum yanlış anlaşılmasın
- +1 yıl
Senin demek istediğini gayet iyi anlıyorum. Öyle adamlar da ne yapacağını bilemiyor. Kıskanıyor mesela ama kırmak istemiyor. Giyim kuşama karışmak ister ama ne gerek var zaten benimle diye düşünüyor. Ama öylesi biri nadir. Mutlaka bir yönden patlak veriyor. Mükemmel ilişki zaten zor ama aradığını bulmak daha da zor.
Soran+1 yılÖyle karışacak biri değil giyime vs. Karışsın bana hayatı dar etsin demiyorum korumak sahip çıkmak dediğim bu tarzdan bir şey değil güzelce sohbet edebilmek derdini önemsemek umursamaz takılmak değilde böyle bir şey istiyorum
Soran+1 yılPeki ne önerirsin yani ne yapmalıyım çok tuhaf hissediyorum
Soran+1 yılYani hayatımdaki önceki bir insan da her yönden mükemmel ama kültür konusundan eksik küfürlü konuşan çeşitli m*dde kullanmış devamlı alkol içen briydi o zaman bunları yapması kötü biri olarak göstermez onu falan diye düşünmüştüm ama şimdi düşününce bunları yapan yarın öbür gün neler yapmaz diyr düşünüyorum aklı başında olsa zaten yapmazdı falan dıye dusunuyorum
- +1 yıl
Ya hayatı dar etme konusunda demiyorum. Bak işte senin aradığın şey aslında sohbet edebileceğin derdini anlatabileceğin ya da dinleyebileceğin herşeyi paylaşabileceğin bir adam arıyorsun. Gayet seni çok iyi anlıyorum. Öneri istiyorsun da gerçekten kelin ilacı olsa kendi başına sürer derler ya. Aynen o durumdayım. Arkadaşların seni ve onu çok iyi tanır. Arkadaşlarına kulak vermen daha mantıklı gibi geldi.
Vallaha bende mükkemmeli aramıyorum zaten çokta mükkemel bir insan değilim he olsam bile aramam öncelikle akıllı aklı başında davranan nerde nasıl durmasını bilen saygılı kibar okumuş kendini geliştirmiş en önemliside sadık olması eli yüzü düzgün olsa yeter bunlar olsun sırtımda taşırım
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Vaaay tatlım, ne hikayeler yaşamışsın doğrusu! Hayalini kurduğun o doğru kişiyi bulmak, gerçekten sabır işidir. Ama inan ki pes etmek yok! Ben de böyle tatlı ama bazen çetin yollardan geçerek aşkımı buldum. İlk önce şunu söyleyeyim: Ne istediğini bilmek, elindeki en büyük hazine. Dış görünüş mü önemli, karakter mi, esprili oluşu mu, dürüst mü? Bunları belirlemek lazım.
Ben sanırım ilk önce enerjisine bakıyorum! 💖 Çünkü pozitif enerji ve uyum, ilişkinin temel taşları. Karşı tarafa dokunduğunda, yanında huzur bulduğunda, işte o zaman güzel şeyler filizleniyor. Ayrıca sevgi ve ilgi görmek hakkın, sakın bundan ödün verme!
Ama sabırlı ol; doğru kişi bir yerlerde seni bekliyor. Ve eminim geldiğinde bütün bu yaşadıkların anlamını yitirecek. Şimdilik enerji topla, kendine iyi bak ve kalbini açık tut! 🌟✨💕00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Öncelik olarak tipine, yüzüne, insana benziyor mu? Güler yüzlü mü?
Daha sonra kılık kıyafetine ve daha sonra kişilik ve karakterine...
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor...
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı...539 Yorumla
Soran+1 yılKılık kıyafeti kişiliği de düzgün dürüst bir saygılı insansa ama bencil ve kendini düşünüp karşısındaki insana sahip çıkmıyorsa bireysel bir yaşamı varsa ilgi alaka sevgi göremiyorsan ne yaparsın peki?
- +1 yıl
Bencil ve kendini düşünen insanları sevmem ki onlar benim gözümde insan da değildir.
Canları cehenneme
Herkes bir değil aynı değil uzak dururum tabi ki
Soran+1 yılNe yapacağımı bilmiyorum inanki. İki arada bir derede kaldım işinde gücünde saygılı biri var ama beni hiç düşünmüyor gibi hissediyorum. İlgi alaka gösterme konusunda da eksik birçok iyi yönü de var ama bana sahip çıkabilecek biri değil gibi hissediyorum
- +1 yıl
Vakit nakittir telafisi olmayan tek şey zamandır
Uzak durmalısın
Soran+1 yılYukarıda da belirttiğim gibi m*dde bağımlıları çıkıyo karşıma böyle biriyle de yuva kurmak istemem mesela kişi dört dörtlük çok iyi ama böyle alışkanlıkları var bir tarafta da işinde gücünde beyefendi kibar saygılı kültürlü ama bencil kendini düşünen ilgi alaka göremediğim biri var asla karşıma tam anlamıyla iyi biri çıkmıyorya
- +1 yıl
Ben o kadar çok kişi ile tanıştım ki bini geçmiştir sen düşün 😅
şu an hayatımda olan kişi tam da istediğim gibi biri 😅
Ancak ben tanıştığım kişiler ile maksimum bir hafta bir buçuk haftada bitiriyordum
Yani oluru varsa belli olur yoksa kestirip atmalı
Soran+1 yılOluru var mı yok mu emin olsam ona göre bir adım atacağım ama beni görmek istiyor sürekli ama çok mantıgıyla hareket eden bi insan her açıdan iyi oluru var gibi ama sevgi ilgi verme sahip çıkma konusunda eksik gibi hissediyorum belki ilerde degısır diyorum ama aynı zamanda bencil biraz bireyselci
Soran+1 yılNe güzel istediğin gibi birini bulmuşsun
- +1 yıl
İnsan neyse o dur başında ne ise o
Herkesin aşkını ve sevgisini gösterme şekli farklıdır başkadır
Romantik değil duygusal değil demek ki
Bencil kişiden hayır gelmez ki
Soran+1 yılSanırım ben evde kalıcam bu gidişle ya
- +1 yıl
Kaç yaşındasın ki?
Soran+1 yıl22 daha erken olabilir belki ama devir çok kötü ya aslında mükemmel birini de aramıyorum çok mu şey istiyorum anlamadım yani
- +1 yıl
Yaşın biraz daha büyük olsa, İstanbul'dan bir tanıdık var yuva kurmak isteyen tanışın diyecektim ama küçüksün. O 32 yaşında 😅
Onun harici çevrem çok geniş ama iyi insan yok adam yok
Benim sana tavsiyem
Alkol ve uyuşturucu kullanandan uzak dur başlangıç önemlidir ameller niyetlere göredir hadisi şerif
Evet haklısın devir kötü fakat iyiler de var yok dönecek kadar az da olsa var
Gönlünce olsun inşaAllah
Hakkın olanı istiyorsun ancak günümüzde mükemmeli aramak gibi bir şey
Hani şu an ki kız arkadaşım eğer olmazsa başkası ile de asla olmam olamam kimseye vakit ayıramam o kadar yani
İnce eleyip sık dokumalı
Kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafile dikkat et kendine kardeşim 🫡İyi akşamlar dilerim 🫡 - +1 yıl
Dip not
Köprüyü geçene kadar herkes melek rolündedir kulağına küpe olsun.
İnsanları dene zarf at
Senin için çaba göstermeyeni o anda sektör et
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim söylediklerini aklımdan çıkarmam fakat bir şey danışmak istiyorum nasıl deneyebilirim insanları? Ve mesela hayatımdaki insan çok mükemmel merhametli anlayışlı sohbeti çok güzel bir insandı fakat alkol ve m*dde kullanıyordu içmiyorum falan dedi de hiçbir zaman emin olamayacak olmak çok kötü böyle bir insanla yuva kurulmaz farkındayım ama o kötü bir insan değil diye şartlamıştım kendimi
- +1 yıl
Ricalar ve teşekkürler kardeşim.
Kardeşim bu deneme olayı sana kalmış, kişilik ve karakterine bağlı olarak değişir farklılık gösterir her şey olabilir.
Alkol madde aman aman uzak dur her şey beklenir ondan zehiri ziyan olur var çevremde o şekilde olan boşandılar ve bir çocukları var...
O kötü bir insandır kendine zarar veriyor hayır gelmez kardeşim ondan
Her zaman yazabilirsin bana yardımcı olmaya çalışırım
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim tamamdır
- +1 yıl
EyvAllah kardeşim
- +1 yıl
İllaki güler yüzlü olması mı gerekir belki yıllardır yaşadığı bazı yaraları var acıları var o kişi çok acı çekiyor yani sana güler yüz gösteremez ki bu durumda bekleyemezsin o kişiden belki maddi imkanı yok kıyafet almaya belki fakir belki geçmişte çok sıkıntılar çekti ne bilim yani bunları beklerken birde o taraftan düşünün hickimse çok iyi olacak diye bisey yok ben ciddi biriyim mesela ama başka insanları çekemiyorum çünkü acılar yaşamaktan üzüntüden başkalarını dinlemeye kafa kalmadı yandı beyin yani
- +1 yıl
@sevgihuzur96
Evet çünkü mahkeme suratlı insanı sevmiyorum.
Mümin kardeşine tebessüm etmen sadakadır (hadis'i şerif)
Hepimizin yaraları vardır benim hayatımı silktiler Allah için kendimden soğudum ama yine de tebessüm ediyorum güler yüzlü insanim insanları güldürmeye çalışıyorum güldürdükçe mutlu oluyorum ve gülüyorum gülümsüyorum
Kılık kıyafet derken şunu kastetmek istedim aslında açık kapalı ya da çok açık açık sorun değil de çok açık sevmem örneğin askılı giyen şort giyen sadece tayt giyen insanları sevmem bana ters
Fakir severim ben zengin de sevmem ciddiyetsizlik değildir güler yüz tebessüm
İnanırım al benden de o kadar ama yine de gülüyor gülümsüyorum
Her şeye rağmen gülmek güzeldir iyidir
Her şeyin canı cehenneme 😅
Sıkma canını bozma moralini üzme kendini, akmasın gözünden tek bir damla, değmez gözyaşlarına... - +1 yıl
Valla o kadar bıktım ki hicbiseye gülemiyorum desem yeridir yani ben üvey annemle yasiyorum beni o büyüttü tabiki iyi bir üvey annem var ama bize çok kötü bir büyü yaptılar ve benim annem durduk yere yerlere düştü kafasını yere vurdu kaç defa üstüne bıçakla saldırıya uğradım bide bana da büyü yaptılar cinleri üstüme musallat ettiler cinsellik büyüsü müdür nedir ondan herhalde cinler benimle cinsel anlamda ilişkiye girmeye çalışıyordu meğer bunlar ağaç dallarına ipleri düğüm düğüm etmişler biz ondan bu hale gelmişiz ben gülemiyorum bilmiyorum kendi annem başkasıyla evli beni hiç arayıp sormadı babaannem benimle hiç ilgilenmiyordu beni olum döşeğinde getirdi ölecekmişim küçükken üvey annem iyileştirmis beni yani anlayacağın hicbiseye gülemiyorum babam ikide bir cezaevine girer babaannem Bizi kaç defa evden atar kiralık yerlerde yaşadık çöpten bile yediğim olmuştur ama gocunmuyorum iyi ki yaşamışım diyorum sadece çok doluyum kusura bakma
- +1 yıl
İnanırım, doğrudur günümüz ilişkileri insanları berbat bir halde insanlık yok denecek kadar az yok gibi
Rabbim güç kuvvet ve kolaylık versin
Büyü inanırım büyü vardır ki insanı helak eden yedi şeyden biri büyüdür hadisi şerif
Üzüldüm, Felak Nas oku Ayetel Kürsi oku bilmiyorsan dinle ve öğrenmeye çalışıyorum ben okurum hep
Valla senin halin de ne bileyim haklısın
Estağfurullah 🥲iyi gelecekse anlat yaz dinlerim
Gocunma 😊dik durmaya çalış yaşın doğru ise bir yerden başlamalısın - +1 yıl
O kadar durum vahim yani anlayacağın teşekkür ederim sagolasin zaten yaradan yanımda olmasa ben bir iğneyi bile dikemem şu anda o kadar tuhaf olmuşum ve hala uğraşmaya devam ediyorlar yani simdide kapının önüne çuvallari yigiyorlar oraya dis tarafa kapı önüne sikayet ettik zabitaya gelen giden olmadı bakmadilar bile yani büyücü insanlardan nefret ediyorum gerçekten bunu bide yaşasın kurdistan diyen kurtler yapıyor pkk lilarmis kocası bizi yapıp yapıp dağa kaldırırmis öyle dedilerdi bize bunlar böyle canım
- +1 yıl
Böyle şerefsizler kiremit tepelerinde geziyorlardi hep
- +1 yıl
Anlamaya çalışıyorum, anlıyorum. Ricalar ve teşekkürler..
Allah belllasını versin topunun
Bende nefret ederim öyle insanlardan kötü insanlardan madem öyle mümkün olduğunca uzaklaşmak lazım onlardan semtten gerekirse şehirden - +1 yıl
İrispi çocukları
- +1 yıl
Ben uzak kalıyorum zaten kalmaz miyim eve bile yanastirmiyorum ama bizim çatıya çıkıp oradan biseyler döküyorlar çocuklarına yaptırıyor bunu sonra hemen kaçıyorlar çatıdan kaç kere yakaladım öyle ulan dedim ne hayvan oğlu hayvan mis bunlar ya dedim tazmanya canavarı bile bunlar gibi yapmıyor çizgi karekterdi ama guldururdu bunlar ondan da beter ben böyle bisey görmedim gerçekten hala böyle mağara insanı olamaz gerçekten olamaz yani
- +1 yıl
Irispi çocuklarına güldüm yalniz iyiydi bayağı 🤣🤣🤣🤣😂😄😂😂
- +1 yıl
Hep gül sevindim daim olsun 😅
Şehir değişikliği şart o zaman senin için 😅
Tazmanya canavarı izlerdim çizgi film severim 😅winni the poo
Pokemon
Sevimli kahramanlar
Road Runner
Ayı yogi
- +1 yıl
Ah ah kacabilsem ülkeden kacacam o derece yani ama mecbur kalıyorum annem rahatsız diye yoksa kimse tutamaz beni 😁
- +1 yıl
Bende kaçarım valla lanet olası ülkem ekonomi berbat insanı berbat birleşmiş milletler cumhuriyeti olduk anasını satiym
O zaman başka duaları kulağına küpe et
Felak Nas Ayetel Kürsi oku ve dinle dua et - +1 yıl
Bende küçükken çok izlerdim ya bayağı severdim çizgi filmi ama hersey bitti eskisi gibi değil ah nerde o çizgi eski çizgi filmler 😃
- +1 yıl
Ben hâlâ izliyorum 😅
Yeni model aslan krallar çekildi sonra orman çocuğu çok güzeldi yeni versiyonlar pempe panter çizgi film her yaşta güzel 😅 - +1 yıl
Eski tadı yok o yüzden eskiler güzel yenileri bok gibim 😅saçma sapan şeyler
- +1 yıl
Ahahaha oda güzelmiş yaa pembe panter evet bende izlemiştim onlar bari güzeldi yeni çizgi filmler beni sarmıyor maalesef 😁
- +1 yıl
Bende zaten eskilerin yenilenmişlerine bakıyorum en son maymunlar cehennemi filminin yeni versiyonu çıkmıştı
Şimdi yatacağım sabah oto bakım var uzun yola çıkacağım 😅Allah'a emanet iyi sabahlar - +1 yıl
Hadi hayırlısı olsun yollarda aman dikkat et ani hareket yapma bilinçli kullan aracı uykunu al güzelce dinlen vitesi 5 e alma 4 ede alma ama mecburi ise alırsın kazaya meyil verme yani aman diyim kurban bayramı daha yeni bitti dikkatli ol iyi geceler Allah rahatlık versin görüşürüz 🙂
- +1 yıl
EyvAllah sağolasın amin inşaAllah
15 senedir trafikteyim hız yapmam her şeyin canı cehenneme 😅
Teşekkür ederim 😅
İyi geceler görüşürüz hoşçakal 😊
Her zaman derim önce tedbir sonra tevekkül acele giden ecele gider 😅 Kal sağlıcakla - +1 yıl
😊😊😊👍🏻👍🏻👍🏻👋👋👋
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBen bana olan aşkına bakarım
11 Yorumla
Soran+1 yılAşk işe yaramıyor tek başına yeterli değil. Deli divane seviyorduk ama mantıgın 0 oldugu bi ilişkiydi sürmedi saygı da kalmadı sonuç olarak
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhameti ve paylasimci olmasina. Bazi erkekler yuva kurmak ve aileye bakmak olayini anlamıyor. Malını mulkunu basima kalkar mi, parasini esirger mi yoksa comert mi olur bunlar cok önemli.
Çalışsam da her zaman calismayi dusunmuyorum. Ozellikle cocuk olunca. Calisan annenin kızı olarak anne hasreti cok cektim. Keske parasi olmasaydi da yanimda olsaydi. Para kazandi da ne oldu, ne işime yaradi? Ev mi aldi üstüme, araba mi aldi yok. Aile icinde parasi harcandi gitti.
Iyi sartlarda yasatmis olabilir beni ama parayi sonra da kazanirdi. Ikimizde geri donup o benim bebekligimi, cocuklugumu, bende onun o donem yapamadigi anneligini geri getiremiyorum. Icimde anne boslugunu da dolduramiyorum.
Cocugumun en guzel gunlerinde yaninda olmak istiyorum. Yurumesini, ilk anne demesini vs kacirmak istemiyorum. Varsin eve bir kazanc daha girmesin. Bu kadar paranin kopegi olmaya gerek yok.
Bu yuzden erkegin evi gecindirmesi, bana maddi imkan saglamasina bakarim. Cimri mi, degil mi, laf eder mi vs vs bakarim. Artik gunumuzde de cogu erkek ne kadini ne de evi gecindirmek istemiyor cunku. Evin reisi olup, kadinin, cocuklarin sorumlulugunu alan adamlar azalıyor. Denk gelir miyim bu devirde bilmiyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
- +1 yıl
Büşra Ayaydın gibi tatlış bir hatun isen bul beni o zaman 😜
Bir çok kriterim var bu konuda..
- İlk önce üslubuna ve konuşma, iletişim kurma tarzına bakarım.
- Empati yapıp yapmadığına bakarım.
- Düşünceli olup olmadığına bakarım.
- Hangi durumlarda sinirleniyor onu çözmeye çalışırım.
- Benzer ilgi alanlarımız olup olmadığına bakarım.
- Öz güveni ve öz saygısına bakarım.
- Kitap okuyup okumadığına bakarım.
- Bakarım Allah bakarım, bende kriterler bitmez.. 😅😂
310 Yorumla
Soran+1 yılBu yukarıdakilerin hepsi tamamsa ama sevgiyi gösterme ilgi alaka konusunda eksikler varsa ve bencilse yine de onunla olur muydun?
- +1 yıl
Öyle birini bulursan, bizede gönder kral
- +1 yıl
Ben onu anladım merak etme , hakkında hayırlısı olsun
- +1 yıl
Amin inşallah
- +1 yıl
Biz dusunceliyiz ama insanlar bunu haketmiyor buna layık değiller insanlık sıfır olunca bende o zaman geri çekiyorum kendimi bu bencillik mi oluyor bilmiyorum ama artık ailemle oluyorum çünkü hayat böyle olmamı gerektirdi mecbur etti
Soran+1 yılİki ayrı kişiden bahsediyorum. Hayatımın bir döneminde çok sevildiğim mutlu olduğum her şeyin çok güzel olduğu bir ilişkim vardı. Ama karşımdaki insan m*dde alkol tüketen devamlı sürekli ağzında küfür olan biriydi. Aşık olduğum için görmezden geldim. Ama böyle bir insanla yuva kurulur mu diye hep kendime sordum durdum kalbim onu istiyordu ama mantığım asla. Sonrasında başka bir insan tanıdım. O onun aksine aklı başında saygılı işinde gücünde kültürlü böyle şeylerle işi olmayan bir beyefendiydi ama ilgi alaka sevgi gösterme konusunda çok eksik. Ve bencil biraz sadece kendini düşünüyor
Doğru kişiyi bulmak gerçekten zor olabilir. Önemli olan insanın iç güzellikleri ve karakteridir. İlk olarak insanın içine bakmak önemli. Güvenilirlik, anlayış, ve saygı gibi değerler önemli olabilir. Mükemmel olmayan ama sizin için doğru olan birini bulmak zaman alabilir, sabırlı olmak önemli. Umarım doğru kişiyi bulursun.
11 Yorumla
Soran+1 yılHepsi tamam gibi ama ince düşünen birisi yok karşımda. Sevgiyi ilgiyi alakayı göstermekten yoksun
+1 yılMerhametli olsun isterim yaa bilmiyorum bir erkeğe merhametli olmak çok yakışıyor , ruhu güzel olsun isterim zaten insan birini sevince gözüne güzel gelir bence💌🌟Bir de gözleri belli ediyor bence insanları bazı insanların gözleri çok masum bakıyor bu dikkatimi çeker
30 Yorumla
+1 yılİlk olarak buluşmada temizliğine bakarım. Duş almış vey parfüm-deodorant sıkmış mı, sonra konuşmasına (diksiyon ve söyledikleri), garsona ve bana nasıl yaklaşıyor, nezaketine, benleyken telefonla uğraşıp uğraşmamasına, sohbetinin keyif verici olup olmamasına, vücut diline bakarım beni beğendi mi, beni dinliyor mu. İyice tanışıp ettikten sonra da dürüstlüğüne bakarım. Söylediği şeyler tutuyor mu diye. Sonra da sadakat, güven vermek.
10 Yorumla
+1 yılBenim hiçbir kötü alışkanlıgim yok mdde icki ya da sigara hiçbirini kullanmadim kullanmamda kola bile içmiyorum zararlı diye durustum kibarim zayıfim çirkin değilim ama benimde kız arkadaşim olmuyor bende senin söylediğin gibi düzgün birisini bulamadim arıyorum egerki kotu arkadaş arasaydim şu an bi ton arkadaşım olurdu öyle senin dediğin gibi birisni bende bulamadığım için arkadasim yok şu an çok aradim ama bulamıyorum bir turlu nasil bulucam bilmiyorum ya sakin herkese guvenme ama benim çok guvenim kirildi anne baba aile tarafından kendi kendime destek olmaya çalışıyorum keşke kız arkadaşim oldaydi ben ona destek olurdum oda bana olurdu bi ara yabanci kız arkadaş edinmeyi bile düşündüm çünkü olmuyor turk çoğu kişi paraya üne filan sadece bakıyor durust doğru birisini bir turlu bulamadim beni sevicek birisini benimde sevebilicegim birisni istemiştim tek goya ya ama bulamadim bir türlü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü genelde kaba sabah öküzlerden hoşlanıyorsunuz
Allaha şükürler olsun ben öyle değilim ama
Yani kadınlar genel olarak şiddet yanlısıdır öküzlerden odunlardan ve serseri tiplerden genelde hoşlanırlar
Tüm kadınlar aynı değil fakat çoğu böyle erkekleri sever.00 Yorumla Merhamet kesinlikle. Herhangi bir canlıya nazikse bitiyorum. Bana ilgi göstermesi ya da bakması umrumda olmuyor. Sevmeyi biliyorsa kibarsa yeterli geliyor. Ama kendime bir liste yapmadım hiç. Şu özelliklere sahip olmalı gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayatımdaki insan öyleydi. Ama çeşitli m*ddeler kullanmış devamlı alkol içen biriydi. Her türlü pislik var gibi düşün. Bana içmem ne işim olur falan dedi de bilemiyorum artık ne kadar dogru merhameti var bir dediğini iki etmiyor sevgisini gösteriyor ama çevresi de böyle belalı ınsanlarla dolu biriyle yapabilir miydin? Merhamet tek başına yeterli bi faktör mu dedıgını anlıyorum düşünmemişsin bende elbette mükemmel kusursuz birini aramıyorum ancak bunlar görmezden gelinemeyecek seyler gıbı geliyor.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kuvvetle Muhtemelen zihinsel olgunluğuna bakardım ve eksik olduğum yanları tamamlayabileceğine bakardım
10 YorumlaBende aynı durumdayım. İyisi bana denk gelmiyor elin itine köpeğine nasip oluyor. Bende yalnız başıma ölümü bekleyeceğim sanırım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kafa dengi biri olsun, dısarı mesafeli olsun yeter artık başka bir şey istemıyorum
20 YorumlaDoğru kişiyi arayarak bulamazsın ille de ya sen onla ya da o senle karşılaşıcak arayarak anca bu tarz kişiler çıkıyor karşımıza kimi tanıdıgım kişiler metroda karşılaştı kimisi oyunda
01 Yorumla
Soran1 yılHiç karşımıza çıkmama olasılığı da var şimdi
+1 yılBende aynı dertten muzdaribim. Dığru düzgün biri çıkmıyor karşıma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Arama bulamazsın. Ömrüm bitti. Doğru insan çıkmadı karşıma
10 Yorumlaİlk neyine diyor? Demek ki bir faktör... Oda elbetteki güzelliğine bakmak olacaktır... Ama ilk önce güzelliğine, sadece güzelliğine değil tabiki
00 Yorumla
+1 yılnasip bu isler. ama neyse ki kadinsin ve surekli birileri tanismak istiyor. birini bul ve devam et madem.
01 Yorumla
Soran1 yılKimseyi içim almıyor ki. İstemiyorum daha doğrusu gücüm de enerjim de kalmadı yeni birilerini tanımaya
Karakter... Eğer birini gerçekten seveceksen onun Karakterini/ruhunu sevin. Yoksa çok üzülürsün. Her sey fânidir baki olan ruhtur...
01 Yorumla
Soran+1 yılKarakteri nasıl olmalı? Saygılı karakterli aklı başında kültürlü işinde gücündeyse fakat ilgi sevgi gösterme konusunda eksikse? Bencil ve kendini düşünen bir karakteri varsa beraber olur muydun
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl beceriyorsunuz böyle insanlar bulmayı anlamadım liseden sonra 2 ilişkim 5 flortum oldu birisi bile ne sesini yukseltti ne cinsellik amaçlı yanaştı, ne hakaret etti gayet eli yüzü düzgün cocuklardi. Ortamınızi degistirin
01 Yorumla
Soran+1 yılBizde isteyerek bulmuyoruz herhalde herkesin karşısına aynı insanlar çıkmıyor
Olgun mu ona bakarım. Kim ne derse desin ben önce karaktere bakarım. Sonra tip önemli olabilir. Öncelik her daim davranış ve karakterde.
10 YorumlaKlasik gözler diyecek çok kişi vardir fakat ben yardım edip etmediğine bakarım.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeye yardım edip etmediğine mesela?
demek ki takıldığın ortamlar pis. düzgün biri olsan ona göre çevren olurdu...
01 Yorumla
Soran+1 yılOrtamlar pis olabilir fakat öyle biri olsaydım bundan şikayet etmezdim ben doğru insanı aklı başında birini istiyorum
+1 yılFizik fizik olmaz ise olmaz ama. ben hiç istemediğim bir fizikteki kadına aşık oldum evlendim pismanim
00 YorumlaSohbetteki ince şeylerden etkileniyorum genelde. Bazen kitaptan yaptığı bir alıntı bile etkiliyor duruma bağlı, kurulan iletişime bağlı
00 Yorumla
+1 yılKalbine , karakterine, düşünce yapısına, zihniyetine , hayvanlarına karşı olan tutumuna , merhametine 🤍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Bende uyndırdığı his herşeyin başında gelir. İster dişi eğri olsun, ister saçı mor olsun, isterse başka bir farklılığı olsun. Hissiyatı önde tutarım.
00 YorumlaBana değer vermesi her anlamda yanımda olması benimsemesi vede bana Karşı dürüst olup saygılı olması yeterli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Duruşuna bakarım bana umursamaz olacak biraz yakışıklı olacak tam bir erkek olacak.
10 YorumlaBen karakteri ve kalbine bende bulamadım istersen dertleşelim
10 Yorumla
+1 yılAslında ciddende bu zamanda doğru düzgün ilişki yapabilmek çok çok zor ama bir insanın sana çıkarı olmadan yaklaşması ortamı ona göre adım atabilirsin belki
10 YorumlaÇok klasik ve klişe kaçabilir! Ama ben gözlerine bakıyorum.
00 Yorumla
+1 yılYanında rahat mıyım ona bakarım kasıntılı davranacaksam olmuyor
00 Yorumla
+1 yılDini yönden iyi mi ona bakarım anlayışına sadakatini dürüstlüğüne bakarım
00 YorumlaDavranışları,
Konuşmaları,
Giyimi,
Yüzü,
Vücudu00 Yorumla
+1 yılBebeğim hangi ortamlarda bulunuyorsun da; it kopuk maddeci hapçı torbacı buluyor seni?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar içinde bana karşı olan tavırlarına, saygısına, sakinliğine ve olgunluğuna.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMadde kullanan biriyle yuva mi kurucan kafayı mı yedin bıraktım demesine inaniyor musun? Kafalara bak ya
01 Yorumla
Soran1 yılBazılarını bir sefer kullanmış bazılarını birden çok tabiki inanmadım. Ama inanmak istedim denebilir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişimiz ve sevgili olmak istediğimiz kişinin özelllikleri benziyor ise.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben kişiliğine bakarım sevsin ilgi göstersin yalan söylemesin, benden canını istesin
00 Yorumla
+1 yılUmursamaz ve tembel olmayacak gerektiginde elini tasin altin koyacak.
00 Yorumla
+1 yılDürüst olmasına bakarım. Dürüst olmazsa güvenmem ve güvenmediğim insanla sevgili olmam
00 YorumlaBen arabası evi olan birini arıyorum masrafsız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılUzun vadede karakter ve uyum önemli olduğu için bunlara bakarım
00 Yorumla
+1 yılBana karşı davranışlarına bakarım anlayışlı mı merhametli mı değer veriyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle gözüme hitap ediyorsa tabii bu sadakatine bakarım. Çünkü bu her türlü adamlığına kefil olabilir bu yoksa zaten gözüme hitap etse de manasız
00 YorumlaNe kadar şükürlü ve kanaatkar ona bakarim bakmayada devam edicem
00 Yorumla
+1 yılSen denizde geyik avlamaya çalışıyon.
Mekan değiştir.00 Yorumla
+1 yılCok üzücü gerçekten çok... hangi ülkede hangi şehirde yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAramamak buradaki kilit mesele…
hayat bir ter döngü bunu unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk baktığım şey ne kadar parası var ve para yediriyor mu😂
00 YorumlaNe kadar güvenilir olduğuna ve beni ne kadar çok sevip değer verdiğine bakardım. Değer veren insan üzmez asla ben üzülmek istemiyorum çünkü bunu çok yaşadım zaten.
00 Yorumla
+1 yılİlk olarak başarısına bakarım kariyer sahibi
Sonra tipi düzgün olsun yanıma yakışsın
Kültürlü olsın mümkünse 190 dldğdğdğğdğd013 Yorumla- +1 yıl
Sus benim kriterim bu
- +1 yıl
kardeşim sen ne bksun KS kullanan sümsük erko
Soran+1 yılAhshcjcndkdkck haykırdım tamam kavga etmeyin
- +1 yıl
kardeşim yazdım kardeşim diye düzeltmiş KS küfür de ettirmiyor mk
- +1 yıl
Sansür koyuyo of sg KS
- +1 yıl
Hele hele balon gibi şişmek için kıçını yırtan yarmagüle bak bana laf çarpıyo
- +1 yıl
@Benchbas harbiden KS de takılan bi kadın erkekte kariyer başarı ya ne diyo bu usta
- +1 yıl
Ben gayet kariyer sahibiyim psikoloji okuyorum çokta başarılı biriyim 1.90 erkek isteme sebebim de 1.70 boyunda olmam bırakın da kriterim olsun bemce sizde biraz zihniyetinizi geliştirmeye bakın bu bi forum ve ben burayı kullanma hakkına sahibim siz kötü amaçla kullanıyorsanız o sizin beyin yoksunluğundan kaynaklıdır
- +1 yıl
kötü amaçlı kullandığımızı nereden çıkardın? ismine bakılırsa çok dolu kullandığın belli hesabı.
- +1 yıl
İlla kullanıcı adım düzgün olucak diye bir şey yok narcoamerico ne mesela ay beni eleştiren kendine bakmıyor ya ben deli oluyorum
Kriteri düşünmüş partygirl çıkar bana en fazla. O da temiz ayağı yapar benin hiç o işlerde işim olmadığı halde
00 Yorumla
+1 yılErkeğin konuşma tarzından herşeyi anlayabilirsin çokta çaba gerektirmiyor
01 Yorumla
Soran1 yılSadece konuşma tarzı yeterli mi? Ve nasıl mesela
+1 yılönce nasıl biri olduğuna bakarım yanı düşünceli mı düşüncesiz mı umursar mı umursamaz mı beyinsiz mı yani anlamaya çalışırım öhm
00 YorumlaKarakter prensipleri ve sohbet yapısı bu 3 unsur çok önemli
00 Yorumla
+1 yılİlgisine konuşma tarzına ve siyasi dini görüşlerine
00 YorumlaAnlayışlı dürüst olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki sevgi? Sana sahip çıkmıyorsa mesela? Bencilse? Ssadece kendini düşünüyorsa? Saygılı durust işinde gücünde kültürlü biriyse yinede böyle biri yeterli olur muydu senin için
Soran+1 yılOluşur mu hiç bilmiyorum ya. İyi hoş da şimdi sahip çıkmayan sonrada sahip çıkmaz beni hep yalnız bırakır gibime geliyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnanç, karakter, dürüstlük, kafa yapımızın uyması
10 Yorumla - Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgili olup hayatınızı paylaşacağınız insanın ilk neyine bakarsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler