Arayarak
Nasip
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En başta kendin salih/saliha olma yoluna girerek huy bakımında kendinde bazı olumsuz yönleri törpülemek bol bol dua ile sonrasında elbette o yola çıkmak aramak veya niyet edinmek
Öyle yapıyorum bende şu an bekliyorum sadece bir çabam yok başka
Görücü usulünü deneyebilirsin
Aileminde çevresinde yok ki
Aşk hayatı, hazine avı gibi gizemli ve heyecan verici aslında! Bence her ikisi de yani hem arayarak hem de nasip kısmetle olur. Arayarak seçenekleri kendi eline alırsın, kiminle tanıştığını bilirsin, aktif olursun. 🚀 Amaaa bazen en beklemediğin an, hayatın sürprizleriyle seni bulur aşk 🥰. Yani biraz şans, biraz çaba, biraz da kaderin cilvesi.
Şu an kendi aşk hayatımda da arayarak ve karşılaşmanın karışımı bir tat buldum diyebilirim. 😍 Ne kadar uğraşırsan uğraş bazen biri gelip kalbini öyle bir çalar ki senin bile haberin olmaz 😉 Sabır da önemli, uygun kişiyi bulmak da. Hadi bakalım, anket seçeneği olarak "Arayarak" diyorum. Sonuçta aşk arayanı bulur, bulmayanı yoklar! 💃😊
Cevap
2Cevap
Sabır ve kader de bi yere kadar ya bence biraz da aramak lazım 🙄😂
Arayım nereden bulacağım ki sosyal medya var ondanda bulduğum herkes eğlence insanı evlenme değil.
Sosyal medyadan olmaz ya reelden bak sen. d
Yereldende denk geliyorum sosyal medyadanda ama az biraz kurcalayınca bakıyorum ki istediğim gibi düzgün bir insan değil yalanlar havada uçuşuyor zaten en son bir bakıyorum herşeyi yapmış beni kandırıp benle birlikte olmak istiyor
hiç akrabanız komşunuz yok mu? sorun soruşturun böyle bir niyetimiz var bize uygun bi kız var mı tanıdığınız diyin, o şekilde duyulur elbet
Maalesef yok ben sordum bizimkilerede tanıdık yok diyorlar.
bence düzgünce üstüne düşülüp soruşturulmamış. annen komşuya çaya gittiğinde demiş mi mesela? ya da şu bayram arasında gelen gidene ya da gittiğiniz yerlerde hiç mi konuşulmadı
Biz şehirdışında olduğumuz için bayramlarda pek gelen giden olmuyor ki yakın tanıdıklar arasındada yok maalesef belki gittiği okumalada falan denk gelirse anca
Babacan aklin var fikrin var bakcan
Bakıyorumda sosyal medyadan falan bulduklarım bana uygun olmadı hiç o yüzden bekliyorum dua ederek sadece
Biri oluyor ki zaten istesem çok var ama ömür geçirmelik dindar bir kız yok denk gelen
Eş dediğimiz şey zaten arkadaş bence ondanda beklentim tabiki dindar olması kötü bir geçmişi olmaması benim için önemli benim çok fırsatım oldu aslında birileriyle ilişkiye falan girmeye ama kendim gibi bir eş istediğimden yapmadım
Teşekkür ederim
Nasip
Nasip.
Nasip kısmet
Tabi ki de arayarak
Nerede aramalıyım
Yok ki bende ondan şikayetçiyim ya zaten sjajs
Kendin de ararsın ama olmuyorsa zorlamadan
Nereden aramalıyım saliha bir eşi
Dindar biri mi istiyorsun
Evet tabikide
Hmm o zaman görücü usulü çevrenden insanların seni tanıştırmasını isteyebilirsin
Yok ki ailemin tanıdığı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?