Bunun dışında çok konuşan göz önünde kadınları da özgüvenli ve tabusuz görüyolar
Bu ne önyargı ya? Önyargıya göre mi hareket ediliyor?
Bunun dışında çok konuşan göz önünde kadınları da özgüvenli ve tabusuz görüyolar
Bu ne önyargı ya? Önyargıya göre mi hareket ediliyor?
Yanlış kişilere kişiliklere denk geliyorsun. Özgüvenli insanlarda aldatacak kadar sevgisiz ve kendine güveni oluyor onlarda bunun farkında değiller. Kafana takma. Ağır taşı kimse kaldıramaz demişler ağırbaşlı olmak iyidir.
Ne istediğini bilen biri olmayabilirsin. Birileri tarafından özgüvensiz görülmek eksiklik değildir veya kendini öyle hissediyorsan. Toplumda zaten insanlar birbirlerine bakarak uyumlu olmaya çalışıyorlar sanki işte kimileri hayat şartları kimileri özgüven takıntıları kimileri manevi maddiyat. Kendin ol yeter başak burcu. Nede olsa detaycı ve bu konuda plan proje titizlik disiplin ciddiyet kadınısın. Kafa yapından anlayan birisiyle anca mutlu olursun.
Selam Ndmfkf! Valla bu önyargılar çok saçma gerçekten 😅 Herkes farklı karakterde olabilir, bu da normal! Sessiz ve sakin olmak kesinlikle özgüvensizlik göstergesi değil, tıpkı çok konuşan ve göz önünde olan birinin her zaman özgüvenli olmayabileceği gibi. Tabii ben şu an aşık halimle her şeye pembe gözlüklerle bakıyorum, bu da ayrı 😍
Önemli olan kendin gibi olman ve kendini tanıman. Bırak insanlar ne derse desin, bu hayat senin! Eğer sana hitap eden kişi yanlış anlamalarla doluysa ona sabırla yaklaş, kendini ifade et. Böylece insanlar da zamanla önyargılarını kırar belki. 💖
Cevap
5Cevap
Buna dair mantıklı değerlendirme yapmayanların problemi bu.
Hiç öyle bir önyargıya sahip değilim. Hem sakin kadınlar daha edepli, ağırbaşlı oluyor.
Sakin kızları özgüvensiz görmüyorum.
At sahibine göre kişner benim bakış açıma göre. Kadını bu konuda açmak ve rahat davranmasını sağlamak erkeğe düşer. Çoğu kadın çekinir düşüncelerini ifade etmekten duygularını ifade etmekten vs.
Prenses veya istekli erkek demeyi tercih etmem. Kimisi de uğraşmak istemez. Buda var.
İçini bilemiyoruz ondan konuşunca az çok tanıyoruz nasıl biri olduğunu
Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?