Seni alabora eden rüzgar mı aşka küstüren?
Ufkundaki demirleyeceğin limana mı hâlâ uzaksın; sefer almaya niyetin pek olmadığı için mi dümene geçmiyorsun?
Sahi, sen neden yalnızsın?

Seni alabora eden rüzgar mı aşka küstüren?
Ufkundaki demirleyeceğin limana mı hâlâ uzaksın; sefer almaya niyetin pek olmadığı için mi dümene geçmiyorsun?
Sahi, sen neden yalnızsın?
Benim nereden baksan 10 yıla yakın hayatımda kimse yok, genelde okul döneminde uzak mesafe ilişkisi yaşadığım zamanlar oldu, tabi ki ona ilişki denir mı bilmiyorum ama baya bir süredir kimse yok. Bazı zamanlar olsun istiyorum sonra çevreme bakıyorum olması da bir sıkıntı o yüzden de şu anda yok dostum, ama olur mu bilmiyorum
Vallahi şahsen ben denemek istedim hatta beğendiğim iki erkek vardı birincisi sevgilisi vardı ve beni görmüyor ikisinisinde de bir kişiyi unutamıyor ne diyeyim artık benim küsmedim kapalı
2 sene oldu, öncesinde de duygularım ölmüştü zaten, toplasam 11 yıl, ama vasıfsız duran biri vsrdi hayatımda sjsj gönderdim
Cevap
7Cevap
Aşk denen duyguya inancım yok benim.
Aşka yelkeni daha yeni kapattım. Uzun bir süre de açılacağını pek zannetmiyorum.
Tek bir kişiye açık aslında. Ondan dolayı diğerlerine yelken açmıyorum. Kendi duygularıma saygı duyuyorum.
7 bıçık ay oldu yelken açalı deli dumrul bir adam ile
Yüz yıldır olabilir 😃 Şaka bi yana insanlara güvenimi kaybettiğimden beri..
Aşk beni büyüleyip sonrasında ise gururumla yalnız bıraktığından beri.
Uzun süredir bi beraberligim var
Allah bozmasın abi, mutluluklar dilerim 💖
Teşekkür ederim kardeşim iyi bayramlar diliyorum sana
Sana da iyi bayramlar abi, teşekkür ederim
Aşk benim için yok artık
Yelkenler fora ama kişiye değil.. :)
Baya oldu ben bile hatırlamıyorum
Korkuyorum yime firtima olacak diye
1 yıldır sevgilim yok desem olabilir, alabora eden rüzgar nedeniyle aşka biraz mesafeliyim
Rahatta kalın yaz askım yolda
Küsmedim, üşeniyorum...
2 yıl olmuştur. İnancım kalmadı.
Saydım da 21 gün olmuş.
açtım kapattım?
12 gün önce açıldı yelken.
Çok oldu ya ama istemiyorum aşk zaten yoruyor
Sen çok iyi bıliyosun luccacim beni 💋😜
Bilsemmm…
Aşk'a karşıyım
Doğduğumdan beri
Baya oldu🥲