Bence insanlar uzaktan bile anlaşılıyor çoğu zaman ama ustaca rol yapanlar da var tabi. İlk başta anlamak zorsa eğer yapmanız gereken sadece analiz etmek. Tanıştığınız anda direkt samimi olabilen biri ilk sinyali verir aslında. Yani kendiniz mesela mesafeli birisiniz buna rağmen karşınızdaki ilk andan beri aşırı samimi davranmaya çalışıyorsa peşinden biri kovalıyormuşcasına gayet bariz belli ciddi olmadığı. Sohbetine bakarsın yani seni tanımak istiyor mu? Sana sorular sorup hayatını öğrenmek konusunda hevesli mi? Merak iyiye işarettir. Karşınızdaki kişi sizi merak etmiyorsa oradan direkt uzaklaşın. Sizi, hayatınızı, neler yaptığınızı merak eden biri gerçekten sizi tanımak istiyordur. O merak duygusunu da siz diri tutabilirsiniz. İlk buluşmadan her şeyinizi en detayına kadar anlatıp da karşınızdakinin sizi merak etmesini sağlayamazsınız mesela. Ciddi düşünse bile merak etmez. Burada sizin davranışlarınız da önemli. Ve davranışlar. Ciddi düşünen biri evlilik düşünen biri karşısındaki kişiye oldukça temkinli yaklaşır. Elinizi tutmak olabilir sarılmak olabilir bunları yapmaktan çekinir başlarda. Son olarak hâla anlayamadıysanız dayanabilirseniz iki üç ay aynı mesafeyi koruyarak tavırlarına bakın. Özellikle kadınsanız erkekler zaten ilk başta güzelliğinize odaklıdır gibi bir şey görmüştüm bir yerde. Yani başlarda beyinleriyle hareket etmiyorlar anlayacağınız. Ama belli bir müddet geçince o durum yavaş yavaş gidiyor ve artık beyniyle düşünmeye başladığında (2-3 ay min.) o zamanki tavırları işte size karşı en gerçek tavırlarıdır. Vee kız-erkek fark etmez bence herkesin bir de sinirli haline şahit olmaya çalışın. Kızlar için mesela erkekleri trafikte inceleyebilirsiniz. insan sinirliyken pek rol yapamaz ve en gerçek yanını gösterebilir. Ben kız olarak bunları yazdım ama dediklerimin hepsi kız erkek iki taraf için de geçerli. Max 3 ay rol yapabilir insanlar. Zaten ilişkide de sorunlar ilk üç aydan sonra çıkıp büyümeye başlayabiliyor. İstisnalar kaideyi bozmaz biliyorsunuz. Önce kendinizden emin olun siz evlenilecek erkek/kadın mısınız? Bundan emin olduktan sonra tüm bu analizleri karşınızdakine de yaparak kendinize göre bir yol çizebilirsiniz :)
Evlenilecek kişi nasıl anlaşılır diyorsun, ha? Tam bir Sherlock Holmes misin? 🔍 Şaka bir yana, bence evlenilecek kişiyi anlamak için ona olan sevgine, saygına ve güvenine bakmalısın. Mesela benim sevgilimle ilk tanışmamızda bile kalbim pır pır ediyordu ve onunla her anımız dopdolu sevgiydi. Çoğu şey zaten o doğal akışta kendini belli eder. 🥰 Eğer yanında rahat hissediyor, geleceği birlikte planlayabiliyor ve en önemlisi güven duyabiliyorsan, işte o kişi tam sensin! 💘
Sen de biraz içgüdülere güven, genelde doğruyu söyler. En önemli şey ise, aşkı ve mutluluğu her daim canlı tutmak! ✨ Evlenme kararından önce bol bol keyifli zaman geçirin, birlikte gülüp eğlenebiliyorsanız, o iş tamamdır! Yerinde mutlu bir seçim yapman dileğiyle! 💫💓