Evlenecek erkeğin kriterleri, davranışları, sözleri nasıl olur sizce, nasıl belli ederler. Yazışarak ama canlı değil.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenecek erkeğin kriterleri, davranışları, sözleri nasıl olur sizce, nasıl belli ederler. Yazışarak ama canlı değil.

Ben ne aşklarla, sevgilerle evlenipte i, yıllar sonra boşanan arkadaşlarımı, akrabalarımı gördüm. Evleneceksen, çok dikkatli olman lazım. Bir yerdenden sonra, ilginç bir şekilde gerçek aşkta bitiyor, sevgide bitiyor. Geriye sadece nefret, kırgınlıklar ve en önemliside bir tarafı hep eksik olacak çocuklar kalıyor.
İnsanın binbir türlü hali var. Bazıları aileyle tanışma falan yazabilir. Bazı erkekler buna çok alışkın her tuttuğunu ailesiyle tanıştırıp güven sağlayıp kullanabiliyor sonra olamıyoruz deyip bye bye edebiliyor.
Evlenecek olan kişi yine ayakları yere basmalı, söyledikleri ile gerçekler örtüşmeli, siz konuyu açtığınızda konu değişmemeli, sıkılmamalı vs. ek olarak size kıyamamalı. Bence cinselliği ön plana atan erkeklerden evlilik beklememek lazım. Çünkü ciddi manada seven size kıyamaz. Bu tür şeylerle kıyaslar yapabilirsiniz. Yine de şu şudur demek çok yanlış olur. İçi, dışı farklı, usta yalancılar çok bunlar sadece erkekler için değil kadınlar için de geçerli. Ben ilk olarak elini tuttuğumda titreyen kız, benim karşımda zaman zaman duygusala bağlayıp gözü dolan kız 2 hafta sonra başkasıyla başka yerde olabiliyor, bunları yaşadık.
Evlilik işleri bitti. İşine gelen beraber yaşıyor gelmeyen de tek takılıyor... evliliğin maliyeti 4.000.000 tl başlıyor en boktanı o da... nafaka, feminizim zaten erkeklerin %40 evlilikten vazgeçiriyor... geri kalan %40 da ekonomiden vazgeçiyor... %20 kesim de zaten ülkede ki orta gelir ya da üstü kesim... babadan aileden şanslılar vs.
zeka testine sok; eğer zekası çok düşük değilse evlenmeyi zaten düşünmeyecektir. Bugünün hayat koşulları, popğler kültür ve yasal durumlar evlenmeyi erkek için ancak canım ise bir seçenek haline getiriyor
Cevap
19Cevap
Davranışlardan
Yazışarak belli olmaz. Erkekler bukalemun gibidir. Renkten renge girer. Evlenilecek erkek kendisini başkasının yanında belli eder özellikle annesine ve kız kardeşine nasıl davrandığına bak. Bir mekanda garsona nasıl davrandığına bak. Arabası varsa bile onunla otobüse dolmuşa bin insanlara yaşlılara çocuklara nasıl davrandığına bak. İnan bana para araba ev önemli değil. Hepsi bir gün yok olabilir ama karakteri onda baki kalır
Haklısın aşkım teşekkürler 🙃
Çok iyi yazmişsin
Kritere ve şartlara bakan değil hangi kariyer veya şartlar olursa olsun karşısındakini öyle sevebilen bir kadın olduğunda evlenilecek erkeğe ulaşırsın.
Olayı siz mi anlamadınız ben mi anlatamadım? Kritere, şartlara bakıyorum demedim iyi okur musun lütfen?
Evlenecek Erkeğin kritlerleri ( karakteri ) nasıl oluyor neler istiyor ne konuşuyor ne yazıyor demek istiyorum orada
He pardon soruna cevap vereyim, kişiden kişiye karakter meselesi olup değişkenlik gösterse de evlenecek erkeğin kriteri ve karakterini onun ciddi ve ağırbaşlı oluşundan tanımaya başlarsın. Kriter olarak kendisini kültür bakımından geliştirmiş karşısındaki insanın ne istediğini bilen bir erkektir. Mücadeleci olup bunu hem sözlerle hemde icraatle belirtir. Astroloji biliyorsa daha güzel anlar seni. Evlenecek erkek evlilikten yuva kurmaktan ciddiyetlikten ömürlük ilişkiden bahseder ama dediğim gibi sırf konuşma biçiminden davranışlarından karşındaki insanın ne olduğunu yine anlayamazsın. İcraate bakmak zorundasın.
Teşekkürler bu sefer oldu bak.😂
Evlenecek erkek cinsellik konuşmaz. Hedefleri olan, kendini geliştirmeye odaklanan birisi olur. Arkadaş ortamında düzgün insanlar olur, kaba davranmaz, maganda olmaz, garsona falan kibar davranır. Bağırıp çağırmaz, kurallara uyar, sevdiği kadını hor görmez
Geçmişi temiz, kadın düşkünü olmayan, sana saygılı ve sevgili, dürüst.
Allah'ım amin 777 aldım kabul ettim öylede oldu😂
Ahahahah yerim kiz seni
😂😂💛
Fazlasıyla değer verir sevgisini belli eder kavga etmekten kaçınır ciddi olduğunu belli eder
Evlenecek erkekten önce aşık olunacak erkek olması gerekiyor. Aşık olmadığım sürece herhangi biriyle evlenecek erkek olması beni çekmez. Evlenecekse evlensin 😆
Çok sevgilisi flört olmamıştır
Kız delisi değildir
Enerjisini İşinde gücüne verir
Kendinden ödün vermez
Saygılıdır
Akıllıdır
Sorumluluğunu bilen biri olacak Saygılı olacak. Çalışkan, merhametli vicdanlı affedici olacak. Gerisi hallolur.
Medeni, centilmen, kendi düşünceleri olan, yetişkin olmayı başarmış, ailesine bağımlı olmayan, kültürlü, cesur ve adil biri
Ağırbaşlı ve beyefendi olur. Alkol almaz. Düzenli bir işi ve geliri olur. Çocukları sever
Yazışarak olmaz görüşmeden kimse evlilik düşünmez. Gerçekçi ol
Haftada enaz 1 kere evlilik hakkında birşeyler sorar.
Parasına bakarsan anlaşılır
Garson ya para ne alaka şu an
Niye
Umrumda değil, sadık kalsın yeterli
Benim şçin cok bos soru
Cevaplama ozmn aq zorla mı yazdırıyorum
Zamanla anlaşılır, tek bir şeye bakıp anlayamazsınız.
Bunun bir belirtisi yok
Gözünden
Canlı değil diyorum🤦🏻♀️😂
Anlaşılmaz öyle ya nasip kısmet
Gelecek hakkında planlardan bahseder
Paylaşımlarına bak...
aileyle tanışmak isterse
Yazışarak anlamak mümkün değil
Kavun değil ki bu *** koklayıp anlaşılsın dimi?
Biranönce görüşmek ister
çok zordur
İlgi göstermesi.
Bence onlar direkt bizi alır 🥺🫷🫸
detayli bir is bu
saygili olsun deger versin aldatmasin yeter
Uzatmaz.
Ben gibi olura direk evlen
Hiçbir fikrim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?