Kardeşim demesi normal mi?

Bundan 1.5 yıl önce trafik kazası geçirdim bı araba çarptı bana ciddi sayılacak bişeyim yoktu dizlerim ve ellerim çok yaralanmıştı acilde röntgen odasının önünde sıra beklerken 30 lu yaşlarda bı adam ve bana çarpan çocuğun babası ve iş arkadaşları geldi şikayetçi olmadım çok ciddi bişey olmadığı için bi iki saat sonra beni taburcu ettiler bana çarpan çocuğun babasınin iş arkadaşları bizi eve bırakmak istediler arabayı kullanmayan kişi eczaneden bana yazılan ilaçları alırken o 30 lu yaşlardaki adam arkasını dönüp " sana numaramizi vereyim evde bişey olursa ararsın" dedi ve yanındaki kişi ile kendisinin numarasını verdi bende kaydettim bi iki gün sonra bana çarpan çocuk ailesi babasının iş arkadaşları ve o 30 lu yaşlardaki adam geçmiş olsun ziyaretine geldiler aradan 1 hafta sonra o 30lu yaşlardaki adam WhatsApp ta durum paylaşımları yaptı ilk önce normal paylaşımlardi sonra özlemek aşk sevgi vs ile İlgili şarkılar sözler imalı şeyler paylaştı ben gördükçe hemen geri sildi çok samimi gibiydi acaba bana duygularını düpedüz söylemekten çekindiği içinmi böyle yapıyo diye düşündüm ve bende paylaşımlar yaptım sonra o cevap gibi şeyler paylaştı derken bi şekilde konuşmaya başladık kendisi bana evli olduğunu ama boşanmak için çaba gösterdiğini söyledi benim ise boşanmış bitirmiş biri olduğumu beni çok sevdiğini çok bağlandığını hep beni düşündüğünü söyledi benimde ona karşı duygularım oluşmuştu ben evliliğini kabullenmeyen bı ifade kullandigimda bana " ben bitirmesem neden konuşmaya çalışayım biriyle dedi biz bu şekilde konuşmaya başladık ilk zamanlargüzel geçti konuşurken bı kaç ay yüz yüze görüşemedik iki defa onunla oldum ikinciden sonra 1 hafta beni arayıp sormadı ben napiyosun diye yazdığımdaysa hastayım efendim? Dedi bende zaten önceden de kiskandigim için ona "sen adam değilsin bana böyle konuşmuştun ama hep onunlasin bana aklın estikçe genelde geceleri yaziyosun onunlaysa gündüz akşam gece hep onunlasin " dedim oda bana" o benim KARIM" dedi zaten önceden de kıskanıyodum ama artık İyice nefret etmiştim eşinden hâlâ da ediyorum bana seni kullanıp attım karımdan asia boşanmiycam o boşanmak istese bile ben boşandırmam sende öyle avut kendini diyo git savcılığa ver İstersen diyo Çok ağrıma gidiyo beni böyle eğlencelik olarak görüp kandırması yanındakı karısını farklı ciddi bı konumda tutup kaybetmemek için çaba göstermesi çok ağrıma gidiyo bana bayramda sizin evinizden önünden karımla geçicem sende it gibi bakacaksın dedi çok ağrıma gidiyo ben boşanmış başından bı evlilik geçmiş biri olarak ona inandım ona alıştım onu sevdim olabilir dünya hali dedim çok ağrıma gidiyo o kadının benim yaşadıklarımdan göz yaşlarımdan habersiz mutlu mesut hayatına devam etmesine dayanamıyorum o adam bana dedi ki" kardeş bak kardeş diyorum kardeşim" dedi sizce bu normal mi bana kardeşim demesi normal mi sizce?

Kardeşim demesi normal mi?