Erkek kardeşim hanimköylü?

Biraz uzun olacak ama anlayın diye yazıyorum. Benim kardeşim 12 senelerin evliler …. Gelin çok uyanık şımarık bir insan. Bizde oturaklı bir aileyiz anlasamiyoruz pek onunla. İlk başlarda böyle değildi , tamam biz nereye gitsek gelmek istiyordu ama kendisi biyere giderse cagirmiyordu bile. Yani hep ortada , herseye karışmak istiyordu her dostunla tanışmak istiyordu … neyse aradan geçti bu sefer annem yalnız kalınca evde onlarda kaldı bir süre. Bir ay için de bunalmış hanımefendi laf söyledi. Yurtdisinda yaşıyoruz biz , ben düne kadar evdeydim annemle birler izine hep ben götürdüm yanındaydım. Birlere bile annemide götürelim demediler. Annem bekledi bunu kardeşimden ama hiç paralı olmadı. Neymiş efendim kız tarafında düğün var bayram cenaze her sene bir bahane buldular annemi götürmemek için. tamam kız tarafına gidilir tabiki ama hangi erkek her sene oraya gider de kendi memleketine gitmez? Kardeşimi ailesinden bizden soğuttu.. babam vefat etti bu sene 😓ben evlendim annem tamamen yalnız kaldı.. bir süre ablamda kaldı eve geldi , gelince bir kere bile yanına almadılar annemi. Bu ay da kayını evleniyormus bakamazmis 😏 bir iki ay önce evdeydi annem ozaman neyiniz vardı yay kardeşim iyice at gözlüğünü takmış. Görmüyor gözü bisey… gelin tarafinin büyü yapmış olduğuna inanıyorum gerçekten. Çünkü normal değil … insan elini masaya vurur söylmezmi? O senin annen ya… sonra maddi destek veriyor içini rahatlamak için 🙄 yazıklar olsun…. Annemde iki haftadır bendeydi dün yine görüştüler neyaptin nettin demiyor bile anneme. Artık normal değil. Bu işlerden anlayan biri var mı aranızda büyü var ise bozmak için?

Güncellemeler
1 yıl
Kötü yorumda bulunanlara önce merhamet sonra vicdan dilerim… sizlerde birgün yaslanacaksınız.. anneyle babanın yerine kimse dolduramıyor 😟 babamı istesek de bulamıyoruz artık 😓….
Erkek kardeşim hanimköylü?