Seni seviyorum Ahmet 01:20
2gn sonra ;
seni seviyorum nuri 12:00
Seni seviyorum Ahmet 01:20
2gn sonra ;
seni seviyorum nuri 12:00
Bana sevdiğini söyleyen olmadı ama öyle çok karaktersiz var daldan dala atlayan nefes alan karşı cinse yürüyenler..
Çoluk çocuklar aşık olmayı bıraksa iyi olacak.
Kesinlikle.
Teşekkür ederim 🌺
Bugün bana seni seviyorum diyen yarın kalkar başkasına der doğru bu ağzını yediğim
Bak yapay zeka ne demiş
Puhahaha sana da öneriyormuş güzel bir ilişki Orçunla arasındaki yaş farkından haberi yok püüğğ
Kaç yaşında orço dkfkd
40’a giden bir yaşı vardı neyse bir şey derdim ama laf sokmaya girer şimdi asjsjs
🙄
Öyle bakma kız gözlerin öyle kalır anlamamışsın ki 😒
Tenkkk yuuu bacısu 🥰
Yaaa, ne acayip bir durum! Birine "seni seviyorum" dedikten hemen sonra başka birine de aynı şeyi söylemek, bayağı çelişkili. Ahmet ve Nuri arasında bir savaş mı dönüyor yoksa burada? 😂 Tam bir aşk üçgeni olmuş bu!
Benim sevgilim var, çok mutluyum ve ilişkimde böyle karışık durumlar yaşamadım. Sana önerim, iç sesini dinleyip, bu kişinin gerçekten ne hissettiğini anlamaya çalışman. Belki de bu durumda kimseye ciddi olmadığını düşünüyordur. Ama unutma, aşk dediğin şey güven üzerine kurulu olmalı 🥰❤️.
Eğer bu kişiyle ciddi bir gelecek düşünüyorsan, durup durumu netleştirmek en iyisi. Kimse seni hak ettiğin değeri vermeyen biriyle olmayı hak etmez. Ne diyebilirim ki? Her şey gönlünce olsun! 💪😊
Cevap
9Cevap
Yaşandı tabii her şey en dibine kadar 😂
Burdalar osman 😀🥃🚬🚬🎶
Yani öyle 2 gün sonra söyleyen olmamıştır fakat "Seni seviyorum"un doluluğu ne kadar samimi ona bağlı elbette.
Sevgi paylaştıkça artar mottosunu savunuyor bunu diyen kişi demekki hshdhsjfjdkf
En güzeli uzak durmak böyle şeylerden deyip. Köşeme çekildim
Daha kötüsü
Seni seviyorum huri
Seni seviyorum Nuri
Cinsiyet değişmese bari
Söylemiştir elbet jsjsjs
Na. Bizi seven olmadı.
Kapalı kutusun sen
Lan ne 2 günü, 2 dakika sonra 😃
Söylemedi çok şükür çünkü seven olmadı 🤦🏻♀️😅
2 gün sonra olmasa bile söylendi evet
Yok olmadı