Bundan 9 ay önce 2 aylık bi ilişkin vardı onun isteği üzerine ayrıldık ama ayrı olduğumuz halde yine konuşuyoduk arada kıskanıypdu bazen ufak tartışmada heryerden çıkarıp bir kaç gün sonra tekrar ekliyodu sıcak soğuk yapıyodu bundan 3 hafta önce kendi kendime bu böyle nereye kadar sürecek dedim ve snapchatten çıkardım o da instagramdan çıkardı 1 hafta sonra bi konu için yazdı konuştuk sonra benim onu çıkarmam zoruna gittiği için çıkardığını söyledi ve o gün beni sevdiğini de söylemişti 3 gün geçti üstünden sonra bana senden çok var dedi o kadar zoruma gitmişti ki ben o gün ona içindeki herşeyi döktüm sonra bana burada iletişimimizi kesmemiz ikimiziçinde çok iyi olur dedi ve o gün bütün iletişimimizi kestik bu ilk konuşmayı kesmemiz değildi bunun gibi çok kavgalar ettik ama en uzun konuşmadığımız gün 1 hafta sürüyodu bugün 10. Gün beni sevdiğini söylemesinin üstünden 10 gün geçti ve ben 2 gün önce başka bi kızla konuştuğunu öğrendim beni sevdiğini söyledikten 1 hafta sonra başka biriyle konuşmasını kendime yediremiyorum çok kez unutmaya çalıştım başkasıyla da konuştum ama olmadı sanki tek o varmış gibi onu seviyorum vazgeçmek istiyorum ama olmuyor. o kızla gerçekten sevdiği için mi konuşuyor yoksa beni unutmak için mi geri döner mi lütfen görüşlerinizi belirtin
Beni sevdiğini söyledikten sonra başkasıyla konuştu?

En İyi Cevap