Arkadaşlar 2 ay önce falan bu kişi beni sevdiğini söylemişti. Ben de geleceğime odaklanmak istediğimi söyleyip kibarca reddettim ve hâlâ yazmaya devam etti 🙂 En son dayanamadım ve hâlâ benden ümit almaması için hoşlandığım birisi olmamasına rağmen bunu söyledim. Çok kırılmış olmalı ki 1 haftadır mesajıma bakmadı ve sürekli story attı. Bana çok kötü vicdan azabı çektirdi ne yapsam bilmiyorum bir de kendisi bedensel engelli olduğu için iki katı üzülüyorum😞 Ben 19, o 24 yaşında bir de yaş farkından dolayı istemedim.
İstemiyorsan mantıklı davranmışsın aksi takdirde umut verseydin daha kötü olurdu. Sana yazmaması da çocuğun karakterindendir başka birini sevene yazmam demiştir
Vicdan azabı duyarak kendine yazık edersin her yerden engelle ki onun hiçbir şeyini gormeyesin
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında hakkımda ne düşündüğü pek umrumda değil ama engellersem de yakın yerlerde oturduğumuz için yüzüne bakmaya utanırım o yüzden engellemek istemiyorum.
Doğrusunuz ama galiba kendisini dış görünüşünden dolayı istemediğimi düşündü fakat ben asla öyle birisi değilim. Doğrusunu söylemek gerekirse her insanda olduğu gibi dış görünüşüne de bakarım ama ilk baktığım şey karakterdir.