Tatile gidecektik 9 bin tl tutmuş anında ibanını atıp yarısını atarsın yazdı. Tamam atarsım da kaçmıyorum her şeyin bir usulü var?

Arkadaslar 8 aylık bir ilişkim var ağustosta istemeye gelecekti ailesi ciddi bir ilişki ancak 8 aydır 50 kere söylemişimdir artık bir küçük çiçek bile almadı. Dışardan koparıp verse yine sevinirdim. Cerrah kendisi araba aldı borca girdi diye sürekli evinde oturuyoruz yemek almasın diye birkaç buluşmadır ben yapıp götürüyorum ona. Dün de antalya da 2 günlük tatile gidelim dedik uçak biletimi aldım oteli de bana ödettirmeye çalışıyodu bakmadım bilerek onu denemek için oteli 9 bin tlye ayarlar ayarlamaz ibanını attı yarısını at dedi. Tamam yarı yarıya olurda hemen iban atılmaz çok şaşırdım tavrına. Ben olsam bunu ben odedim sonrakini sen odersin vs derdim hemen isteyemezdim utanırdım. Sürekli para hesabı yapması canımı sıkıyor. Dayanamadım söyledim bunu dün. Sizce haksızmıyım yorumunuzu alabilir miyim

Tatile gidecektik 9 bin tl tutmuş anında ibanını atıp yarısını atarsın yazdı. Tamam atarsım da kaçmıyorum her şeyin bir usulü var?