1 yılGidip de 10/10 kızlara yazmışsın. Onlar hem para hem de 10/10 tip arıyor. Seçenekleri çok çok çok fazla olduğu için. Yani sen kötü ya da yetersiz olduğun için değil. Paran var sonuçta. Ama onlar senden daha yüksek standart erkeklere ulaşabiliyor.
Akıllı erkekler , ortalama kızlara yürür. Onlarla şansının daha yüksek olduğunu bilir.
Ortalama kızların yanındaki erkeklerin çoğu kısa boylu, göbekli, at hırsızı, zargana ya da ortalama erkeklerdir. Çünkü gerçekten yakışıklı ve üstelik arabası olan adamlar güzel kızlarla sevgili olur, onların ortalama kızlarla işi olmaz.
Bir de şu var. Yeryüzünde güzel kız sayısı yakışıklı erkek sayısından en az 7 kat fazla. Yani her güzele de 1 yakışıklı düşmüyor. Bu da madalyonun diğer yüzü...
Kızlar için ambalajın olmazsa olmaz olduğu bir matematik yok yeryüzünde. Eğer kız 10/10 güzellikte ve şımarık bir tip değilse.
03 Yorumla- 1 yıl
İyi diyon hoş diyon da 10/10 dediğin kızlar Victoria's Secret mankenleri işte. Benim konuştuğum hergün dışarda gördüğümüz kızlardı. 1 tanesi bile güzelliği dillere destan diyebileceğim biri değildi.
- 1 yıl
Yav arkadaş uzatma yaaa. Dışarıdaki en güzel en şımarık en o.. spu kilıklı kızlara yaziyon. Sonra reddedilince özgüvenin düşüyor. Onlar seni kabul etse nolur. Onlar eş zamanlı olarak 5 erkekle sevgili oluyor zaten. Boynuz yemeye çok mu meraklısın
- 1 yıl
Allah aşkına. Sizin bu özgüvensiz s.. ko sorularınızdan bıktı bütün site yaaa.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
1 yılDış görünüş elbette önemli, önemsiz diyenler net yalancıdır dostum fakat şöyle bir şey de var dış görünüş sadece ilk görüşte, ilk tanışmada önemlidir ve bir noktadan sonra bunun üzerine başka şeyler de koyman gerekiyor karakter olarak, davranış olarak, sohbet olarak vs. Yani karakteri, davranışı ve sohbeti kötü olan birisi istediği kadar yakışıklı ve güzel olsun, bir noktadan sonra çekilmez ve itici olur çünkü güzellik ve yakışıklılık tek başına birisinin senin yanında kalması, seni sevmesi için sürdürülebilir bir şey değil. Uzun soluklu ciddi ilişkilerde insanlar artık dış görünüşe değil karaktere, karşılıklı anlaşma ve uyuma, saygı ve sevgiye bakarlar çünkü bunlar sürdürülebilir şeylerdir. Bir çok şeyden bahsetmişsiniz, yaptığını söylemişsin kusura bakma ama bunların hepsini yapan birisinin şimdiye kadar mutlaka ama mutlaka bir sevgili edinmesi gerekirdi, üzgünüm ama bütün bunları yapıp hala yalnızsan ciddi anlamda çekilecek bir insan değilsindir ve kızlar bu yüzden seni tercih etmiyordur, dış görünüşünden dolayı değil.
14 Yorumla- 1 yıl
Yaptım , yaptığım halde yapmadım diye yalan mı söyleyeyim? Çekilecek bir insan değilsem erkek arkadaşlarım falan da olmaması lazım. Ama var birsürü erkek arkadaşım. Sürekli aktivite yaptığım insanlar. Konuştuğum insanlar. Bu söylediğin özellik erkeklere işlemiyor mu? Zaten pes ettim denemicem bu saatten sonra bütün kadınlar sizin olsun. Beni görseydin anlardın niye tercih edilmediğimi. Anlardın bu yaptıklarımın 10 katını da yapsam bir şeyin değişmeyeceğini.
- 1 yıl
Evet çok fark ediyor, erkekler ile konuşacağın farklıdır kadınlar ile farklı.. Erkek arkadaşların ile aw töt muhabbeti yapabilirsin mesela veya futbol, teknik konulardan sohbet edebilirsin ve geçinip gidersiniz ama bir kadınla bu muhabbetleri yapamazsın. Aşağıda bie arkadaş demiş mesela tipsiz ve parasız arkadaşlarım her gün bir kızı götürüyor diye olay bu işte kadınlardan anlamak, onların ilgisini çekebilmek.
- 1 yıl
Bundan sonra hepsi sizin olsun. Benim bundan sonraki hayatım ev iş ev iş.
- 1 yıl
Bana ne trip atıyorsun birader ben mi kızları elinden aldım? Ne yapıyorsan yap hayat senin hayatın senin kararların...
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Elalemin dedikleriyle kafanı yorma, onun bunun isteklerini yerine getirmek için devamlı ezik durumuna düşme, kendi özden, hakikaten ne istiyorsan/nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa, sana acı veren herşeyden/herkesten uzak kal çünkü sen tek başına gece gündüz caressizce ağlarken Rabbinden başka kimse yanında değildi. Zor anlarında kimler vardı? Senin bir tek gülümsemen için bir kişi var mı/kaldımı? (Soruyla ilgisiz olduğunun bilincindeyim.. içimden geldi belki bir işe yayay..
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBelki de sana çok öncesinde bir büyü yapıldı bu yüzden kısmetin kapalı. Ama acaba sen hiç normal tipteki kızlara şans verdin mi? Belki de hep aynı karakterdeki kızları seçtiğin için bulamıyorsun sevgili. Bir sürü çirkin erkeğin yanında çok güzel kızlar görüyorum ama yakışıklı erkeklerin yanında normal tipli bir kız görmek bile zor.
07 Yorumla- 1 yıl
Bu erkekler çok dramaqueen ya cidden o kadar dış görünüşü yüzünden hiç sevgilisi olmayan kızlar var onlar hiç bu kadar ağlamıyor
- 1 yıl
Kızlar içine en çok atan taraf çünkü
- 1 yıl
Ve bence çirkin kız falan yok. Balıketli olduğu halde bile çok güzel kızlar var. Ama erkeklere az bir kilo bile yakışmıyor.
- 1 yıl
Büyü falan boş boş şeylere inanmıyorum. Tamam canım artık pes ettim gidin kimle oluyorsanız olun. İsterseniz gidin maymunla evlenin. Maymunlar çok karakterli hayvanlar.
- 1 yıl
@flawsome25 Sallama. Çirkin kız bal gibi de vardır. Hem de sişman olmadığı halde çirkin kızlar vardır.
Erkeğin de kadının da çirkini olur ama bu ülkede çirkin şişman g.. izekalı bir kadının bile sosyal medyada 1000 tane abazan erkek takipçisi olur ama uber yakışıklı bir erkeğin bile eğer fenomen değilse şu sitede 100 tane bile kız takipçisi yok.
Bizim ülkemizde güya çirkin kadın yok ama realite bu değil sadece aç erkek çok. Onun için kadınların hepsi kendinin güzel olduğu, hiçbir kadının da çirkin olmadığı yalanına inanıyor.
Ayrıca bir kadının tercih edilmesi için güzel olmaya, zengin olmaya, eğitimli olmaya onu diğer hemcinslerinden farklı ya da üstün kılacak bir özelliğe ihtiyacı yok. İstediği zaman sevgili partner ya da evlenecek adam bulabilir kendi standartlarında kendi denginde.
Kadın tipiyle parasıyla sosyal statüsüyle değer kazanmaz. Kadın doğurganlık özelliğine sahip olduğu için zaten doğuştan değerlidir.
Bir kadın, güzel olduğu için değil kadın olduğu için tercih edilir. - 1 yıl
Herkes bakımla güzel olabiliyor ve sen sırf bir kadını "kadın" olduğu için seçecek kadar açlık çekiyorsan o senin sorunun ama çoğu kadın zaten senin gibilerle muhattap olmaz merak etme. Güzelliği burun şekli göz saç ten rengine denk tutuyorsan zaten hayatında bir kızın olmaması doğal.
- 1 yıl
Eminim adam akıllı sevgili deneyimin bile olmamıştır kendinde sorun aramak yerine ona buna laf atarsınız anca. Sizler bu kafalarla düzgün insanları hak etmeyeceğinizi öğrenin sonra bir insanı tanımayı öğrenin ondan sonra laf edin en azından boş laf etmemiş olursunuz o zaman.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBro kusura bakma ama bunların birini bile doğru dürüst yapmış olsan illa birini bulurdun
Tabiki tip çoğu kişi için önemli aksini söyleyen büyük yalancıdır ama
en başta para kazandım kendi şirketim falan diyorsun
Tipi umursamayip buna bile düşecek onlarca kız bulursun
Hayatın her alanından yaptığın şeyleri yazmışsın ve bunlar kulağa bile güzel gelen şeyler
Bunları uygulamaya geçirirken bulamamış olman şaşırtıcı
Ya bunları yapmadın
kendini fazlaca yüksekten anlatıyorsun
Ya sen düşündügünden fazla seçicisin
Bana bakmıyorlar diye nazlaniyorsun
Ya da tavır olarak çok kötü birisin insanlar bunca meziyetine rağmen katlanamiyor
Ki sonuncusunu pek sanmam para için her şeye katlanacak çok insan biliyorum
Ama ben ilk önermemin gerçek olduğunu düşünüyorum
Tekrar ediyorum beni yanlış anlamayınız
Sizinle tersleşecek değilim
Ama burada bı uyuşmazlık söz konusu17 Yorumla- 1 yıl
Şirket açmak çok pahalı bir şey değil ki. Buna hangi kız niye düşsün? Üniversitede açmıştım. Öğrencilere çeviri yaptırtıp o şirket hesabından paralarını yatırıyordum. Ama hiçbir kızın "vaaavv senin şirketin mi var? " dediğine şahit olmadım. Parayı fazla abartıyorsunuz. Paranın gücünü de fazla abartıyorsunuz. Para olunca ne olduğunu sanıyorsunuz merak ediyorum. Mesela bir mekana gittim porche taycan ile. Masaya oturdum , harley davidson zippomu , cüzdanımı , araba anahtarımı masaya koydum. Chateau Lafite şarabı açtırdım. Etraftaki kızların hepsinin bana bakacağını , gelip konuşmaya çalışacağını falan mı düşünüyorsunuz? Öyle olmuyor. Dışardan göründüğü gibi değil. Dizilerden izlediğiniz gibi değil her şey. Hayatında kaç erkeğe sırf parası var diye yaklaştın da böyle bir düşünce geliştirdin?
Cevap sahibi1 yılHadi diyelim ben böyle bir düşünce geliştirmedim ama bu geliştirenleri görmediğim ya da gelecekte yapmayacağım anlamına gelmez
Ayrıca şirket açmak madem bu kadar basit kızlar düşmez niye meziyet gibi bunu yaptım olmuyor falan yazıyorsun kardeşim
Cevap sahibi1 yılGüncellemeni okudum
Yazdiklarina göre
Sen zaten hak ediyormussun yalnızlığı
Ayrıca sana hitap ederken kardeşim yazan elimi sevsinler
- 1 yıl
Parayı şirket açtıktan sonra o şirket üzerinden kazandım. Şirket açmak basit. İş yapmak da basit. Para kazanmak da basit. Zaten etkileyici olmamasının sebebi de basit olması. Meziyet olarak görmüyorum sadece yap dediler yaptım ve olmadığından bahsettim.
Cevap sahibi1 yılOf tam uzatma umarım basitce kazandığın üç kuruş paranı yemek isteyen aynı senin gibi birini bulursun da
Dünya kadınları adına tehlike azalmış olur
Cinayet haberleri izlemiş ahshsh
Sen anca otur yayından kalkmış Esra Erol programlarını izle belki birini kestirirsin gözüne- 1 yıl
Hiçbir kadın benim paramı yemek için bile benimle takılmak istemez. Tipsiz olduğum için.
Cevap sahibi1 yılTamam anladık istemez
1 yılBelki de saydığın her şeyi sırf birileri beni sevsin diye yaptığın içindir. Gerçekten o şeyleri yapmaktan kayif aldığın mutlu olduğun için değildir. Sürekli bi sevgili istediğin için, kendin için çabalamadığın içindir. Önce kendi kendine mutlu olmayı öğren. Sevgili sonradan kendiliğinden gelir
33 Yorumla- 1 yıl
Tatlı tatlı yorum yapıyorum bi de burada kadın cinayetlerinden keyif alan birisine. AY İNANAMIYORUM Bİ DE BUNU AÇIKÇA SÖYLEYEBİLİYOR KAFAYI YİCEM
- 1 yıl
Kapalı şekilde mi söyliyim?
1 yılBilader kadınlarla konuşmayı bilmiyorsun diye yorumladım başka da bir sözüm yok.
O dediklerinin hiçbirine sahip olmayıp karı kızdan inmeyen arkadaşlarım var awq
Tipini görsen annesi bile her gün dua ediyordur, rabbim bebekler karışmışsa işaret gönder diye Xmjddjdndjdjs21 Yorumla- 1 yıl
İletişimim gayet iyidir. Kadınlarla değil uzaylılarla bile konuşabilirim.
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Dışı bir dikkat çekmezse içi merak etmem. Sadece tipte değil mimikler, gülüş ya da giyiniş yani şıklıkta dikkat çeker. Ben her insan kendi albenisini yaratabilir.
11 Yorumla- 1 yıl
Yaratamaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBu hayatı yöneten ilahi bir güç var. Adı da Allah Azze ve Celle. Sen hep insanlardan beklemişsin her şeyi. Ama Allah'ı unutmuşsun. Birde ondan istemeyi dene bakalım neler oluyor. Allah dilemedikçe asla ve katiyen hiç bir şey olmaz.. El aç Rabbine ve onunla sohbet et. Anlat derdini inan seni dinlemekten hiç ama hiç sıkılmaz ve sana güzel kapılar açar seni mutlu eder. Yeterki sahibinin kim olduğunu bil. Bırak yaratılanı yaradan da işte. Saygılarımla
21 Yorumla- 1 yıl
İstedim vermedi.
Hem dış hem iç önemli. İçi güzel olup dış güzellikden dolayı rededilen bir çok arkdasim var. Bir ortama girince direk güzel olana yönelim oluyor. Sevgilisi olmayan arkdaslarim acaba güzel degilmiyim diye kendilerini sorguluyor. Elbette üzücü bir durum. Güzel olup içi de kötüyse çekilmez. Denge önemli.
13 Yorumla- 1 yıl
Dışı çirkin olup karakter olarak kusursuz arkadaşlarım var hepsi yalnızlar. Ve maalesef yalnız kalmaya devam edecekler. Çünkü iç güzellik önemli falan eğil.
Siz etik olan ile gerçek olanın ayrımını yapamıyorsunuz.
Çocukların öldürülmemesi gerekir. Etik olan budur. Ama gerçekte bir sürü çocuk öldürülüyor.
İnsanların dış görünüşle değil karakterle ilgilenmesi gerekir. Etik olan budur ama gerçekte herkes dış görünüşle ilgilenir. - 1 yıl
Evet doğru diyorsun.
1 yıliç güzellik tabii ki kendini güzelleştirmek için estetik yapan birçok insan var ve bu yüzden de herkes birbirine benziyor. Kendini sevmeyen ya da çirkin olduğunu düşünen çoğu insanın çocukluk travmaları var bir psikologa gidin ya da hayatında yeni değişiklikler yapın
01 Yorumla- 1 yıl
Benim artık hayatıma birini dahil etmeye çabalamam değil yalnız yaşamaya alışmam gerekiyor.
1 yılDış görünüş bir beş yıl sonra kaybolup ilişkinize olan sadakatini yitirebilir kaldı ki ilişki içinde görsel güzellikten yana imtihan yaşmıyoruz sadakatimizden yana imtihan yaşıyoruz Dış görünüş elbette önemlidir fakat insan bir ömür boyu kendiyle gelebilme ihtimali olan o sadakate insanlığa daha çok bakmalı
01 Yorumla- 1 yıl
İlişki içinde diyorsun. Benim dediğim ilişkinin başlaması için olan kısmı. Dışın güzel değilse zaten kimse konuşmak bile istemiyor. Vakit kaybısın onların gözünde.
Dis görünüş önemli deyil diyenler tabiyki yalan söylüyor ama inan tek diş gorunusle olsaydi erkekler butun guzel kızlara kizlarda butun yakisikli erkeklere aşık olurdu ask baska birsey onun bir esprisi gülüşü bir bakışı insani oyle etkiliyorki yerine kimseyi koyamiyorsunuz ikiside olmali bence sende pes etme cok cirkin olduğunu ben dusunmuyorum biraz daha kendini geliştir espiri yapan erkeklere kizlar bayılıyor bu konuda geliştir emin ol birini bulcaksin
01 Yorumla- 1 yıl
Bence siz artık tavsiye vermeyin. Her denileni yaptım sonunda dünyanın en özgüvensiz insanına dönüştüm.
1 yılBu konuda kesin bir cevap vermek zor çünkü her insanın bu konudaki görüşü farklı olabilir. Toplumda genel olarak, hem dış güzellik hem de iç güzellik önemli kabul edilir. Dış güzellik, ilk izlenimlerde ve insanlar arası etkileşimde rol oynayabilir. İç güzellik ise, kişinin karakteri, davranışları ve değerleri ile ilgilidir ve uzun süreli ilişkilerde daha belirgin hale gelebilir. Sonuç olarak, her iki özellik de bir insanın toplum içindeki algısını ve ilişkilerini etkileyebilir.
01 Yorumla- 1 yıl
Hiçbir cevap vermeyen cevap :D
- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
1 yılYok onemli olan dış gorunus değil güç
Tüm çağlar boyunca kadınlar sadece güçlü erkeklerle önemli olundu
Olmadıysa sorun sendedir
O ne dedi bu ne dedi bakma sorunu kendin bul kendin coz
Ama illa olacak diye bir şey de yok doğal secilim sonuçta
Olmuyorsa da şal herkes üreyecek diye bir kaide de yok05 Yorumla- 1 yıl
Artık bu laflara karnım tok. Tip yoksa kız da yok bu kadar basit.
- 1 yıl
Eğer dediğin şey doğru olsa kızlar hep tipi güzel erkekleri secerdi ve turumuz içinde herkes çok güzel ve çok yakışıklı olurdu
- 1 yıl
Çok yakışıklı birinin çok çirkin bir çocuğu olabilir. Çok çirkin birinin de çok yakışıklı bir çocuğu olabilir. İstersen bütün çirkinleri katlet , 20 yıl içinde yine çirkin insanlar olduğunu görürsün. Birbiriyle bağlantılı değil.
- 1 yıl
İlk başlarda evet, ama bu olayın 20 nesil boyunca devam ettiğini düşün
Kadınların neye baktigini ve psikolojilerini anlamak için Neil Strauss'un Oyun kitabını öneririm - 1 yıl
Kadınların psikolojilerini de neye baktıklarını da biliyorum.
Kimse boşa masal anlatmasın dış görünüş ve giyim kuşam önemli
11 Yorumla- 1 yıl
İşte aradığım yorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılİç güzelliği yoksa bizde duramaz, anlaşamayız, güvenemeyiz vs.
24 Yorumla- 1 yıl
Dış güzelliği yoksa da biz onda durmayız de mi? :D
- 1 yıl
Hiç olmaz ki o iş zaten. Tamamen senin görünümüne bağlı
- 1 yıl
Aynen öyle. Sen de yakışıklısın bu arada.
- 1 yıl
Eyv
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYaa böyle olumsuz konuşacağına iyi yönünden baksana bak ne güzel hobiler edinmişsin kendini geliştirmişsinn. Ayrıca benim için önemli olan iç güzellik. Dışı güzel olup karakteri düzgün olmayanla bırak bi ömür geçmesini 1 saniye bile geçmez 😄
27 Yorumla- 1 yıl
Sen beğenmesen bile başkası beğenir. Yakışıklı adama kız mı yok? Çirkin adam kıçını da yırtsa kimseye kendini sevdiremez.
- 1 yıl
Bana tuhaf geldi açıkçası ya bu kadar şeye rağmen nasıl kimse bakmadı
- 1 yıl
Çirkin işte basit değil mi? Çirkin. İstenmemesini sağlayan şey zaten o.
- 1 yıl
Dünyanın en güzel domatesini aldın kuruttun , en taze baharatları ekledin, kar suyunu eritip muhteşem bir çorba yaptın o çorbanın içine de kara sinek düştü. Çorbayı içmediklerinde , o kadar güzel şeye rağmen niye içmiyorlar diye düşünür müsün? Düşünmezsin. Çünkü istenmeme sebebi demek zaten terazinin ağır basan kısmı demek. Hüküm verilmiş artık (istenmemek). Anlatabildim mi?
- 1 yıl
Sinek düşen çorbayı içen de var yani
- 1 yıl
Onun ben midesine s. çayım
- 1 yıl
😂😂
1 yılEtrafına bak bakalım herkes çok mu güzel veya herkes çok mu çirkin? Genelde herkes dengi biriyle evlenir ilişki kurar. Kilolu kiloluyla, güzel yakışıklıyla falan filan evleneceğin kişi alın yazındır bunu unutma. Yaptığın iş senin çabana bağlıdır ama evleneceğin kişi senin kaderindir 40 dan sonra bile evlenen insan var
46 Yorumla- 1 yıl
Bu saatten sonra gelmez kimse. Evet sevgilisi olan erkeklerin alayı benden yakışıklı bu arada.
- 1 yıl
Kendini niye başkasıyla kıyaslıyorsun
- 1 yıl
Kıyaslamazsam çirkin ya da güzel diyemem kendime. Kıyaslıyorum ve çirkin olduğumu görüyorum.
- 1 yıl
Emin ol beterin beteri vardır. Ya başına bir şey gelse kaza falan sağlığından olsan daha mı iyi. boş ver o yüzden halinle barışık ol
- 1 yıl
Başıma gelmeyen bir tek o kaldı zaten. O da olunca tam olacak.
- 1 yıl
İsyan etme tavsiyem
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yıl
10 Yorumla
1 yılNe dış ne iç güzellik sana değer veren, güzel hissettiren, yaşamadığın duyguları yaşatan, heyecanlandıran, her yaşa uygun davranabilen uyum sağlayabileceğin kişi gerek bence insana önce ruhen doymak gerek
01 Yorumla- 1 yıl
Çok boş yapmışsın be.
1 yılpeki sen çirkin kızları sevdin mi hayır çünkü sen de dış görünüşe önem veriyorsun ama kızlardan bunu bekliyorsun
31 Yorumla- 1 yıl
Hayır beklemiyorum. Ben sevilmeyecek biri olduğumun farkındayım. En azından artık farkındayım.
1 yılSanalda bir insanın önce içi önemlidir. Reelde zaten dışını beğenmediğine yaklaşmazsın. Benim için önce iç, sonra dış gelir
10 Yorumla
1 yılŞu an senin goruntunu çok merak ettim dış gorunus onemli mi evet önemli ama benim için en önemli kriter kesinlikle değil yoksa hayatta en yakışıklı bulduğum erkeklere ilgi duyardım ama öyle olmadı hoşlandığım çocuktan daha yakışıklıları ilgisini gördüm ama işte gönül bu kaymadi onlar benim ilgimi çekmedi etkileyen farklı şeyler oldu görünüş de emin ol bir yere kadar diğerleri için geçerli olmasa da benim için geçerli bir durum
11 Yorumla- 1 yıl
Benim görüntümü merak etme boş ver. Yaz google'a çirkin erkek diye görsellere bak. Seç birini benim o işte.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılDışını begenmediğin insanın içini merak etmezsin genelde keske herkes dış güzelliğe degil de iç güzelliğine önem verse ama hiç kimse öyle davranamıyor ne yazık ki
11 Yorumla- 1 yıl
Etik olanla gerçekte olan farklı şeyler.
1 yıldış görünüş elbette herkes için önemli bir öncelik oluyor ancak bir insanı tanıdıkça, sevdikçe daha çok bağlanıyor.
şahsen bir yorum yapacak olsaydım iç karakteri derdim bazenleri öyle çevrenin dediği ile hareket etmekte pek mantıklı değil bir insanın seni menfaati çıkarı için sevmesi de zaten çok saçma, ilerleyen zamanlarda sorun cıkaracak bir davranış olur.
bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım seni sen olduğun için seven bir insan illahaki karsına cıkacaktır🤍13 Yorumla- 1 yıl
Valla öyle biri bu saatten sonra karşıma çıkarsa pazarlarım.
- 1 yıl
yaptığınız güncelleme pek hoş olmamış
- 1 yıl
Umrumda değil
Gizli Üye(18-24)1 yılBen senin kadın halinim resmen. İyi bir eğitim, kariyere sahibim. Sohbette ve kültürel olarak kendimi geliştirmiş biriyim. Fakat kimse bunları merak etmiyor. Çirkin olduğum için sohbet etmek istemiyorlar ki beni tanısınlar. Seni anlayabiliyorum.
15 Yorumla- 1 yıl
Eğitimin nedir
Cevap sahibi1 yılİyi bir bölümde okudum, yüksek lisans yapacağım.
- 1 yıl
Bölümün nedir işte. Onu sordum ya
Cevap sahibi1 yılPsikoloji.
- 1 yıl
Her tarafta psikoloji bölümü var artık
Seninki Boğaziçi falan mı
Ne olursa olsun dış her zaman herkes için önemli. İçin güzel olup olmamasina kimse unursamiyo
20 Yorumla
1 yılİkisi de önemli. Kimse dışını beğenmediğinin içini merak etmez. Ama dışını beğendim diyelim, ama tam bir kardeşim, yine istemezdim.
24 Yorumla- 1 yıl
kardeşim değil, y a _ vşa k
- 1 yıl
Senin istememen onun için zerre önemli değil. Sen istemezsen başkası ister. Dışı güzel olmayanı kim isteyecek peki? Kimse.
- 1 yıl
İsteyen vardır emin ol. Güzellik göreceli bir şey.
- 1 yıl
Güzellik göreceli ama çirkinlik göreceli değil.
1 yılikisi de tek başına olmaz. birisi ile vakit geçirip onu tanımaya başladığın zaman hoşlanıyorsan zaten dışı da sanki en güzeli oymuş gibi gelmeye başlıyor.
05 Yorumla- 1 yıl
Çirkin olanla kimse sohbet etmiyor.
- 1 yıl
kadınlar genelde birlikte olacakları kişileri seçerken duygularıyla karar verir. başlarda dostça sohbet ettiğin bir kadın zamanla seni tanıdıkça sana güven duyuyorsa tip kriterini büyük ölçüde göz ardı edebiliyorlar. hani hep derler ya bu kız bu çocuğa nasıl bakmış diye işte bunun altında yatan sebepte bu tamamen. olay karşındaki kişiye o güven duygusunu verebilmen.
- 1 yıl
Ben hiç öyle demiyorum. Bu kız bu çocuğa nasıl bakmış dediklerini görüyorum ve çocuk gayet de yakışıklı. Kıskançlıktan bok atıyorlar.
- 1 yıl
yani şimdi güzellik yakışıklılık gibi kavramlar görecelidir. çok takılma sen bunlara özetle bir kızın birlikte olduğu 2 farklı erkeği bile yan yana getir birbirleri arasında tip açısından farklılıklar olacaktır. yani bir kız için şu tip olacak gibi bir standart söz konusu olmuyor duygusal açıdan yakalayabildiğin zaman.
- 1 yıl
Tamam siz haklısınız ben karaktersiz olduğum için yapamadım.
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Dışını beğenmediğin birinin içini zaten merak etmezsin. Dış görünüş önemli değil diyen yalan söylüyordur. Sende kendine iyi bak. Nasibin gelir seni bulur.
03 Yorumla- 1 yıl
Nasibe veya ilahi güçlere falan inanmıyorum. Tipi iyi olup hergün farklı kızlarla yatan erkekler de var. Onlar da onların mı nasibi? Saçmalık işte tamamen. Dış görünüş hakkındaki görüşüne katılıyorum. Gerisinde yanılıyorsun.
- 1 yıl
Artık neyim olmadığı önemli değil. Bu saatten sonra iş ev iş ev. Geberene kadar böyle. Artık kimle oluyorsanız olun. Kadınlarla alakalı yapacağım tek şey kadın cinayet haberlerini okuyup keyiflenmek olacak.
1 yılÖnemli olan tabiki iç güzelik ama herkes dış görünüşe bakar..
10 YorumlaKesinlikle dış görünüş çeker iç güzellikte sürdürülebilirliği sağlar.
10 Yorumla
1 yılLittle little into the middle. İkisi de olacak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılAğzın laf yapmıyordur anasını satayım bu kadar basit yani
23 Yorumla- 1 yıl
Çirkin çok konuşunca geveze,
Yakışıklı çok konuşunca ağzı laf yapıyor. Diyorlar. Yorumlamak istedikleri gibi yorumluyorlar.
1 yılÇirkinse istemem herkes gibi doğal olarak. Ama ortalama ya da biraz altıysa ve karakteri iyiyse neden olmasın. Önemli olan iç güzelliği ama en önemli olan değil.
00 YorumlaDış görünüş önemli değildir çünkü kaza gelir bela gelir yaşlılık gelir dış görünüş değişir güzellik solar yakışıklılık biter gider ama insanın iç güzelliği her daim aynı kalır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıllstfeskardes bosa ugrasmıssın be 31 yasına kadarda sevgili isteyip bulamamakta tuhaf senin en iyisi görücü usulü evlenmen
03 Yorumla- 1 yıl
İstemiyorum artık. Hepsi sizin olsun. Alın bölüşün aranızda pay edin.
- 1 yıl
kardes bulursun oakdarda abatma bizde cok yakısklı boylu poslu degiliz sadece bize uygun kisilere gidiyoruz
- 1 yıl
Ben kimseye gitmiyorum. Kabul ettim bana hiçbir kızın bakmayacağını.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılDışı güzel olmayanın içini kimse merak etmez, evet iç güzellik daha önemli ama dışı da iyi olmalı
04 Yorumla- 1 yıl
Ulan ilk kriter dış görünüşse , nasıl iç güzellik daha önemli oluyor?
- 1 yıl
Yazdığımı iyi oku ve anla, tercüme edemem sana.
- 1 yıl
Sen de benim yazdığımı iyi oku. Belli ki biraz kalın bir cevap vermişim filtrenden geçemedi.
- 1 yıl
hm tm
1 yılAmbalajını beğenmediği bir ürünün içini kimse merak etmiyor maalesef
Önce dış görünüş sonra iç güzellik04 Yorumla- 1 yıl
Alakası yok. Bu adam gidip 10/10 kızlara yazıyor. Onlar da hem para hem de 10/10 tip arıyor. Halbuki akıllı erkekler en çok ortalama kızlara yürür. Onlarla şansının daha yüksek olduğunu bilir.
Ortalama kızların yanındaki erkeklerin çoğu kısa boylu, göbekli, at hırsızı ya da ortalama erkeklerdir. Çünkü gerçekten yakışıklı adamların güzel kızla sevgili olur.
Bir de şu var. Yeryüzünde güzel kız sayısı yakışıklı erkek sayısından en az 7 kat fazla. Yani her güzele 1 yakışıklı düşmüyor. Kızlar için ambalajın olmazsa olmaz olduğu bir matematik yok yeryüzünde. - 1 yıl
Bu kadar kafa yormayın bence şu kızlara boş ver
- 1 yıl
@Fikretin_İsyanı 10/10 kızlara yazmadım zaten bende 10/10 kız yok Türkiye'de. Normal işte okul , atolye , klüp, bar , otel çevresinde tanıştığım kızlardı hep.
- 1 yıl
@ElSoloLobo07 Tamam işte oralarda gidiyon ancak tip olarak 9/10 hem de varlıklı adamların ulaşabileceği kızlara yazıyon. Bar, otel, klüp dediğin yerde çirkin kız olmaz ki mk.
Valla bende seninle aynı durumdayım ancak patan olduğu halde yalnız kalmana bir anlama veremedim neden
04 Yorumla- 1 yıl
Nasıl almıyor? Param olunca kızlar kapıda mı yatıyor?
- 1 yıl
Aga nerde o kadınlar bana niye denk gelmedi? Taycan ile sponge pub'a gittik kaç kere. Aura'ya gittik. Crystal'e gittik. Nerede bu para avcısı kadınlar?
1 yılKadın cnyetleri okuyup keyif almak ne demek ya umarım bunu ciddi söylemedin
11 Yorumla- 1 yıl
Evet ciddi söyledim.
1 yılKadın cinayetlerinden zevk alma noktasına nasıl geldin?
13 Yorumla- 1 yıl
Soruyu okuyan bir erkek olsaydı anlardı. Ama işte alt tarafı kadın olduğun için anlayamaman gayet normal.
- 1 yıl
@Elifeceg Sorumun son 2 cümlesini okumadın mı? Pes ediyorum demişim de mi? Kimin gözüne niye girmeye çalışayım? İşte küçük görünce de ben suçlu oluyorum. Okuduğunu anlamıyor , sonra zekiyim diye laf sokmaya çalışıyor.
1 yılBenden çirkini yoktur
Benden nasıl hoşlanan oluyor
Davranmayı bilmiyorsun15 Yorumla- 1 yıl
Sana 1 iyi 1 de kötü haberim var.
İyi haber : çirkin değilsin.
Kötü haber : Sen davranmayı bildiğinden değil tipinden dolayı kazanıyorsun. - 1 yıl
Olum tipi mi görsen korkarsın 😂😂😂
- 1 yıl
İşi bilmiyorsun
- 1 yıl
Tamam zaten bu saatten sonra da öğrenmeyecem. Alın hepsi sizin olsun. Bölün bölüştürün. Bundan sonra iş ev iş ev arası git gel yapıcam. Sonuçta başka birşeylerde git gel yapamıyorum :D
- 1 yıl
@lutfetmedinizefenim Helal olsun kardeş. Ben Gilgamis Destanı gibi yazı yazdım bu işin sadece tiple alakalı olamadığını hatta tipin olmazsa olmaz olmadığını ama yine anlamamakta ısrar etti. Sen 3 cümleyle kapağı kapatmışsın helal olsun.👍👍👍👏👏👏🙏🙏🙏
1 yılİçi kötüyse bi insanın dışı güzel olsa ne olur ama iç güzellik dışa vurur ki zaten
16 Yorumla- 1 yıl
O zaman senin dediğine göre dışı güzel olan kimsenin içinin çirkin olmaması gerekir. İçten dışarıya yansıdığına göre , dışı da güzel olduğuna göre demek ki içi de güzel. Dışı çirkin olan birinin de içi güzel olamaz. İçten dışarıya yansıdığı için. Benim de dışım çirkin mesela demek ki karakterim de berbat ki dışım bu kadar çirkin olmuş.
- 1 yıl
Ya bilmiyorum ama kendinde kötü bulduğun şeyler de olabilir genetik yani allah öyle yaratmış değiştirmek yerine öyle kabullen karakter hata anladıkça değişebilir
- 1 yıl
Ben Allah'a inanmıyorum.
- 1 yıl
O zamqn bilemem kardeşşş genetik yani bilime inanıyorsan melezlenme dölllenme falan
- 1 yıl
Saldım ya komple. Kimle oluyorlarsa olsunlar. Artık ilgi alanımda değiller.
- 1 yıl
Bak olabilir tabiki ama takma yani ben müslümanım çok şükür senin inancın neyse artık bilmiyorum ama inandığın gibi yaşa
1 yılErkekler için dış görünüş ama kadınlar için dış görünüş o kadar önemli değil en azından benim için
11 Yorumla- 1 yıl
Evet o yüzden kızlar gratisten çıkmıyor.
En önemlisi insanın iyi biri olması sadık olması anlayış düşünceli merhametli olması
02 Yorumla- 1 yıl
Dediklerini olduk. Sonuç : 31 yaşında bakir bir erkek. Nasıl iyi mi?
1 yılİkisi de. İç güzellik daha önemli belki ama dış görünüş olmadan da olmaz.
03 Yorumla- 1 yıl
Tamam iç güzellikten kastınız nedir?
- 1 yıl
Saygı, terbiye, edep
- 1 yıl
Saygı terbiye edep tamam da dış görünüşte patladık.
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılNaaıl ciddi misin ya bunları yapıp da bir sevgili edinmemen imkansız
05 Yorumla- 1 yıl
Tipsizim gayet normal. Bunların 10 katını yapıp hiç sevgilisi olmamış tanıdığım da var.
- 1 yıl
O son güncellemeden sonra cimere şikâyet ettim.
- 1 yıl
Cimere neyimi şikayet ettin. Suç yok ki ortada.
- 1 yıl
Sen potansiyel bir suçlusun, zihniyetin bozuk. Normal bir kafa yapısı günahsız insanların ölümünden kendi aşağılık kompleksini pay biçerek zevk almaz anladın mı? Dünyada ne kadar çok pislik insanın olduğunu bir kez daha görmüş oldum, kötü birisi olmayı kendilerine hak görecek kadar hem de. Cimere ekran görüntüleriyle birlikte şikâyet ettim.
- 1 yıl
Potansiyel suç dediğin herkeste olan bir şey. Sen de şuanda beni psikolojik şiddete maruz bırakıyorsun.
Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Bu işler ne kadar çabaya bağlı olsa da nasip umudunu kaybetme bakalım
03 Yorumla- 1 yıl
@Faviannxe Hay yaşa :D
1 yılParan varsa 10 kisiden 9 u kör topal yobaz olsan gelir din tüccarı olur sakal bırakırsan aptalların büyük kısmı gelir ipsi sapsz serseri olursn da boş kalmazsın. Lakin fakir dürüst olursan eli boş kalırsın...
13 Yorumla- 1 yıl
Param var ama kızlar kapımda yatmıyorlar valla.
- 1 yıl
Parayı göster lüks bir araçla lüks bir mekanla bizim otele 18 lik kızlarla 40-50 lik adamlar çok gelir
- 1 yıl
Gösteriyorum olmuyor. Porche taycan ile gece klüplerine gidiyorum, barlara gidiyorum. Restaurantlara gidiyorum. Geziyorum dolaşıyorum. Ama olmuyor. Ha bu saatten sonra o arabayı da satıcam bisikletle gidicem heryere. İş ev ev iş. Bu saatten sonra olmasın.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İç , çünkü dış güzellik zamana yenilir iç güzellik hep genç kalır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDiş görünüs ilk etapta önemli. Sonra kalp güzelligine bakiyorlar. Önce dışarı bakarlar. Tipsizim yazmışsın. Estetik düşündün mü?
017 Yorumla- 1 yıl
Hayır düşünmedim.
Cevap sahibi1 yılEe düşün estetik o zaman. Kendini güzel görebilmen de önemli
- 1 yıl
Kendimi çirkin görüyorum diye estetik olmama gerek yok. Olunca da çirkin görecem.
Cevap sahibi1 yılNeden ki. Bence estetikle güzel olursun. Ne cirkinler var estetikle çok iyi görünüyor
- 1 yıl
Ne çirkinler de var düzelecem diye daha da bok ediyorlar.
Cevap sahibi1 yılO zaman kendini çok çirkin görmüyorsun
Cevap sahibi1 yılO zamam neden kız arkadaşın hiç olmadı hele ki bu devirde. Çünkü erisim daha kolay ve eskisi gibi Namus kavrami pek yok
- 1 yıl
Çok çirkin görmüyorum değil , gördüğüm en çirkin erkek benim zaten. Bunun düzelecek bir tarafı yok hangi müdahale olursa olsun daha da çirkinleştirir sadece.
- 1 yıl
Neden olmadı? Çünkü tipsizim.
Cevap sahibi1 yılNeden estetige karşı olumsuzsun. Paran varsa çok iyi doktorlar da bulabilirsin. Bence negatif düşünüyorsun sadece. Biraz cesur ol
- 1 yıl
Bu küskünlüğü neşterle kesip alamayız. Ben bu küskünlükten dolayı kendimi asla beğenemeyeceğim. Bu zamana kadar olmadı , bundan sonra da olmayacak. Bunca yaptığım şeyden sonra beğenilmediğim için kendimi güzelleştirmek değil daha da çirkinleştirmek istiyorum. Bana bakanların ciddi anlamda iğrenmelerini istiyorum.
- 1 yıl
Haklıymış desinler , gerçekten de boka benzediği için bunu kimse beğenmez desinler istiyorum. Sen gelmişsin estetik diyorsun.
- 1 yıl
Kendinden nefret eden biri neden daha iyi görünmeye çalışsın ki? Ben sevmediğim biri mutlu olsun diye çaba sarf etmezdim. En sevmediğim kişi de kendimim zaten. Kendimden nefret ediyorum niye daha güzel görüneyim diye uğraşayım ki? Ayrıca ne kadar uğraşırsam uğraşayım hep diğer erkeklerden daha çirkin kalıcam. Tercih edilmeye yetecek kadar iyi olamam.
Cevap sahibi1 yılKendinden nefret etmek çok büyük bir şey. Sadece dış görünüsünden değil o zaman belirli yasanmisliklardan dolayı da mı nefret ediyorsun kendinden. Umarım pozitif olursun bir gün. Bunu gönülden isterim
- 1 yıl
Beni tanısan sen de nefret ederdin. Dış görünüşle alakalı sadece. Sevgilim olmaması da , tercih edilmemem de her şey dış görünüşümle alakalı. Yeterince reddedildim , bundan sonra işten eve evden işe gider gelirim ölene kadar. Sonra da geberip kurtulurum.
Cevap sahibi1 yılHayır nefret etmem. Benim nefret etmem için senin bana kötülük yapman gerekir veya kötü davranman gerekir. Bence estetigi bir düşün, bu kadar nefret duygulari seni psikolojik olarak da hasta yapar.
- 1 yıl
Ben 6 yaşımdan beri böyleyim.
1 yılElbette ikisi de önemli. Bir de her insanın karizma seviyesi vardır. Mesela karizma seviyesi yüksek olup da çirkin olanların etrafında çok kız var. Karizma çok önemli. Karizma, kişisel gelişim kitaplarıyla geliştirilebilir. Buna öncelik vermelisin.
04 Yorumla- 1 yıl
Ben artık pes ettim. Hiçbişey yapmıcam. Sadece iş ev iş ev. Alın bütün kadınlar sizin olsun.
- 1 yıl
Pes edip, moralini bozma. Sana özelden bi link atacağım oradaki videoları izle. Umarım faydası olur.
- 1 yıl
Zaten bu soruyu sormadan önce pes ettim ben. Artık ilgi alanım dışındalar.
- 1 yıl
Hemen kızıp da kendini dış dünyaya kapatma. Pes etmedin sadece anlık moralin düştü, çünkü sen güçlüsün. Kendini sev ve yaptığın herşeyi Kendini severek yap.
Gizli Üye(18-24)1 yılHep de kızlar suçlu dimi sanki erkekler çirkin kızlara da şans veriyormuş gibi konuşmayın
31 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSaçma sapan guncellemesini yaptı ve daha sonra tekrar sevgili planları yapmaya başladı
G E R İ Z E K A L I
1 yılAslinda her ikisi çünkü dış güzelligine bakib taniş oluyorsun sonra iç güzelligine vuruluyorsun yani çoğunlukla iç güzelligi güzel olmalı bence sonuçta karda beyaz ayaklanınca kirleniyor
12 Yorumla- 1 yıl
Kimse iç tarafa bakmıyor. Yalan söylemeye gerek yok. Dışına bakıyor eğer iyiyse karakteristik özelliklerini zaten iyiye yoruyor.
Yakışıklı çok konuşunca ağzı laf yapıyor
Çirkin çok konuşunca geveze
Yakışıklı küfür edince açık sözlü
Çirkin küfür edince ağzı bozuk , küfürbaz
Yakışıklı kız düşkünü olunca çapkın.
Çirkin kız düşkünü olunca abazan
Yakışıklı kızlara kaba davranınca maço
Çirkin kızlara kaba davranınca hanzo.
Örnekleri uzatmak mümkün. Sen ne yaparsan yap kardeşim, karşındaki insanda uyandırdığı etkiyi tipin belirliyor. Dobler dahmer teorisi. Dobler dış görünüşün iyiyse ne yaparsan yap iyiye yormasına sebep olan özelliklerin. Mesela kendini beğenmişlik yakışıklı erkekler için dobler bir özellik. Çirkin erkekler için ise dahmer bir özellik. Kendini beğenmiş yakışıklı erkek kızlar tarafından özgüvenli olarak adlandırılırken , kendini beğenmiş çirkin erkek "bu da kendini bir b. ok sanıyor" olarak adlandırılıyor. - 1 yıl
Çok güzel söyledin
Bence iç güzellik çünkü dış güzellik son zamanlarda daha yanıltıcı olmaya başladı estetik vs.. ama iç güzellik kalır
22 Yorumla- 1 yıl
Benim içim de çirkin demek ki. Bütün kızlar iç güzelliğe bakarım diyor ama ben hala yalnızım.
1 yılKnk yalan at dedik de bu kadar atma
Paran varsa git 2stetik ol altına araba çe bitti sallama hahdjwhs27 Yorumla- 1 yıl
🤣😅😂
- 1 yıl
👍👍👍👏👏👏🙏🙏🙏 Aradığım yorum
- 1 yıl
Estetik olmak istemiyorum. Haberlerde görüyoruz düzeltmeye çalışırken daha da bozulanları. Söylediklerimde inanılmayacak neresi var anlamadım? Dil öğrenmek mi? Tercümanım zaten bu benim mesleğim. Hobi desen zenginlikle bile alakası yok herkesin yapabileceği şeyler (dalış vs.). Üniversitede klüp kurup etkinlik düzenlemek de çok basit. Nereye inanmak zor geldi anlam veremedim. Konu paraysa eğer , benim babam müteahhit ben doğduğumdan beri zenginim.
- 1 yıl
1. Estetik operasyonlar günümüzde çok başarılı. Adamdan Brad Pitt bile var ederler. Paran var ama tipim hiç beğenilmiyor diyorsan estetik olsan. Mükemmel olmasan bile bugünden daha iyi görüneceğin kesin.
2. Hobiyi mobiyi s.. tir et. Sen doğuştan zengin olacan da kendi şirketin olacak da kız bulamayacan. Bu tip soruları bu sitede çok görüyorum. Etkileşim amaçlı sorular... Burada herkes babadan zengin zaten mk. Herkesin kendi şirketi holdingi var ama sadece tipsiz olduğunuz için yalnızsınız.
Ulan oğlum dışarıda at hırsızı, zargana, göbekli fakir adamlar sevgili buluyor da senin neyin eksik mk da kendini acındırıyon burada. Bedensel engelli değilsin, akıl hastası değilsin mk la derdiniz ne oğlum. Paran var şirketin var lafta. Karı bulmaya geldi mi beni beğenmiyorlar. Git o zaman saati 3000 papel ver eskortla git baba. Milletin kafasını s.. ne burada. Senin s.. işmek dışında bir derdin yok ki bunca hobiyi de bunun için öğrenmişsin..
Hayatta karı kız için bir şeyler öğrenmeye başarmaya çalışıyorsan böyle kurban psikolojisine düşersin işte. - 1 yıl
@Fikretin_İsyanı Birileri doktorum diye yalan söyledi diye, gerçekten doktor olanlar manavım mı desin? Burada derdin gerçekten yardımcı olmaksa, sana verdiğim argümanlar üzerinden cevaplarsın. Doğru olsun yalan olsun ne fark eder? Bir şey sana mantıklı gelmiyorsa gerçek değildir mantığından çık. Düşünsene dişin ağrıyor ne yapmam lazım diye soruyorsun, senin gibi dal yapraklar gelip " yalan söylüyorsun" falan diyorlar. Yalan veya değil sana ne argüman verildiyse , o argüman üzerinden yardımcı ol veya olma. Tipimi görmedin, yaptığım işi bilmiyorsun, hangi kıza yazdığımı bilmiyorsun. Ama hepsi hakkında fikrin var. Yazdığım kızlar 10/10 , yaptığım iş = işsizlik , tipsiz olduğuma inandın mı bari inançsız kardeşim?
- 1 yıl
Şimdi de senin tipine de boyuna da posuna da... Sövdürecen zorla kendine...
Bu memlekette sırf tipsiz olduğu için ammmmsız kalmış bir adam yok, sırf zengin olmadığı için ammmmsız kalmış bir adam da yok ama senin gibi her şeye ağlayıp zırlayan embesil olup da yalnız kalan çok insan.
Sen karı gibi her gün buna sızlanıyorsan kız arkadaş s.. tır et senin erkek arkadaşın da yok bence. Boşversene sen.
Sende bir de narsistik yapılanma var gizliden gizliye... Ben senin hiçbir kızla proaktif anlamda iletişim kurup bir şeyler yapmak istediğine de inanmıyon. Sırf tercüman bilmem nesin diye hiçbir kız sokağın ortasında pantolonunu indirip s.. ini ağzına almayacak adamım. İletişimi sen başlatacaksın ama ilişkiyi kız başlatacak. Sen iletişim kurmayıp dakka 1 gol 1 teklif edip reddediliyor ya da hiçbir şekilde temas kurmayıp gelip kucağına oturmasını bekliyon o yüzden yalnızsın.
Bu memlekette hem tipsiz hem fakir olup da kendine güvenen, bakımlı, saçını başına kılığına kiyafetine dikkat eden, ağzı laf yapan ve yirtik ne adamlar var eve attığı kızların sayısına matematiğimiz yetmedi. Sen gelmiş bana neyin arabeskini yapıyon.
İşsiz olmayabilirsin de çok zengin ve statüsü olan bir insan değilsindir. Böyle bir insan neden buralarda hesap açsın, abuk subuk sorular sorsun, kendini acındırsın. Ya işsizsin ya da part time işlerde çalışan bir adamsın. Kaldı ki bu sitenin ezici çoğunluğu işsiz ben de dahil.
Ben sana verdiğin argümanlar üzerinden yardımcı oldum ama senin bana sunduğun verilerin doğruluğundan şüpheliyim.
Bana da dal yaprak bilmem ne diye konuşma. Seni bulmam 3 gün sürer. O klavyede yazan parmaklarını kırar, klavyeyi de telefonu da bilgisayarı da kafanda parçalarım...
- 1 yıl
@Fikretin_İsyanı Evet haklsıın ben beyinsiz olduğum için yapamadım. Tipsiz olmamla hiçbir alakası yok.
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgili bulma arayışında bir insan gözüme her zaman itici geldi gelmeye devam edecek.
01 Yorumla- 1 yıl
Sevgili arayışında değilim artık. Olmayacağını kabul ettim. İşten eve evden işe bir hayatım var. Şimdi iticiliğim azaldı mı?
Gizli Üye(18-24)1 yılDaha yakışıklı görünmek için tavsiye aldın mı peki? Bakım vs ne gerekiyorsa
02 Yorumla- 1 yıl
Gerek yok bu saatten sonra bana yakışacak tek giysi kefen.
Cevap sahibi1 yılÖyle deme ama 😘😘😘
Gizli Üye(18-24)1 yılArtık kendin için bir şeyler yap adanadaysan ben sana ayarlarım kız ag
02 Yorumla- 1 yıl
Yaptığım herşeyi zaten kendim için yaptım.
Cevap sahibi1 yılAynen cano
Dış gorunus MK scan suratlı erkegi kim ne yapsın ya da çok zengin qyi olur
10 YorumlaBence bana göre dış görünüş daha baskın.
10 YorumlaIc güzellik ama her insanin kendine bakması gerekir bu demek agzinin gozunun yeri boyutu degil
21 Yorumla- 1 yıl
Kendime baktığım halde kendime bakmadığımı düşünüyorlar. Bu da gerçekten çirkin olduğumun kanıtı.
- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat