Önemli olan dış görünüş mü yoksa iç güzellik mi?

Ben tipsizim 31 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı. Dil öğren olur dediler. Öğrendim olmadı. Para kazan olur dediler. Kazandım kendi şirketimi kurdum olmadı. Sosyal ol olur dediler. Üniversitedeyken etkinlikler , turnuvalar , geziler ve brunchlar düzenledim olmadı. Spor yap olur dediler , yaptım olmadı. Hobiler edin olur dediler , dalış , rafting , kayak , tırmanma ve parasailing yaptım olmadı. Hayvansever ol olur dediler , zaten doğduğumdan beri hayvanseverim yine olmadı. Önemli olan dış görünüş değil karakter diyorlar ama benim hoşlandığım hiçbir kız benim hangi rengi sevdiğimi , uğurlu sayımı , neye gülerim , neye ağlarım , haksızlık karşısında nasıl bir tepki veririm bilmiyorlar. Ben ne olursam olayım , karşı tarafta benim özelliklerime merak uyandıran şey dış görünüş. Dış görünüş her şey. Dış görünüş sayesinde "nasılsın?" sorusuna sadece "iyiyim" yerine "iyiyim sen nasılsın?" cevabını alıyorsun. Dış görünüş sayesinde "birşeyler yapalım mı? " sorusuna "evet" cevabını alabiliyorsun. Eğer dış görünüşün kötüyse , karakterin de çirkinliğinin gölgesinde yok oluyor. Ben pes ediyorum. Kendinize iyi bakın.

Güncellemeler
1 yıl
Bu saatten sonra kadınlarla alakalı yapacağım tek aktivite kadın cinayetleri haberlerini okuyup keyif almak olacak. Onun haricinde işten eve evden işe git gel yaparak geberene kadar bu döngüde yaşayacağım.
Önemli olan dış görünüş mü yoksa iç güzellik mi?