Nişanlımın ailesi uzakta oturuyor git-gel toplam 4 saat sürüyor.
nişanlım bizim yakın mahallemizde yaşıyor neyse ailesinin düşüncesi bayramın ilk günü mutlaka onlara gitmemiz yönünde..
ramazan bayramında ilk gün gitmiştik daha oturduk oturmadık hemen mangala götürdüler neyse mangal yapıldı edildi 14.00 de yola çıkmıştık , o gün akşam 22.00 da döndük.. tabii ailem de laf ettiler hani daha nişanlısın biraz erken dönebilirdiniz ramazan bayramında ilk gün mangal ne alaka falan dediler..
Neyse kurban bayramı geldi tabii yine aynı olay ilk gün mutlaka gitmemiz bekleniyor nikahıma az bir zaman kaldığı için artık tartışmak istemediğim için tamam dedim gidelim. sabahtan kahvaltı hazırladım nişanlımı falan da çağırdım oturduk bayramlaştık neyse yine 14.00 gibi yola çıktık 16.00 de oraya vardık bir baktım yine mangal yapıcaklar delirdim. Oturduk oturrmadık hemen çıkıyoruz.
yani ben bayramlaşmaya gidiyorum sizinle mangal yapmak istemiyorum ki… neymiş onlar hep böyleymiş ama insan neden biraz olsun düşünmez hiç.
neyse yine gittik mangal yaptık.
saat 19.00 oldu yok 20.00 -21.00 oldu yok kalkmıyorlar , nişanlım bir yandan sürekli babasına gitmemiz lazım geç oluyor diyor ama babası gevşek gevşek oturun diyor.
bir yandan da ailem aramaya başladı tabii , kızım geç dönme bak nişanlı olabilirsiniz az bir zaman kaldı ama sonuçta nikahınız yok.
yol uzak aklımız kalıyor falan dediler.
Neyse ben konuştuktan sonra kayınpederim sordu işte ne oldu falan diye dedim baba bizim kalkmamız lazım geç oluyor ailem merak ediyor diye. işte o da birden başladı eniştem mi diyor ablan mı aradı bilmem ne falan ( babam yok , annemde saf bir kadın. Küçüklüğümden beri eniştemle ablam baktılar bana )
sonra işte birden enişteni ben bir arayayım demelere başladı ve üstüne alkollüydü rakı içiyordu.. dedim baba sakın arama hemen nişanlımı devreye soktum aramadı orada.
sonra biz kalktık arabaya bindik 2 araba gelmiştik.
sen git arabada eniştemi ara ve bir sürü laf yapmış işte sevgiliyken gece 12 lere kadar izin veriyordunuz da şimdi ne oldu falan demiş ( bu arada sallıyor ama tutmuş nişanlım geç çıktığı için ve ben de çocuk baktığım için akşam buluşuyorduk o zaman da ablam tolerans sağlıyordu o kadar )
neyse işte siz nikahtan sonra göreceksiniz falan demiş. 21 inden sonra görürsünüz demiş.
Bir sürü daha bomboş cümleler sarfetmiş.
Oradan geldik eniştemlere geçtik. Eniştem ben nikahına falan bu saatten sonra gelmem dedi. Biz her zaman ikinizin de maddi manevi hep yanında olduk ama biz şimdi kötü olduk dedi.
Ne hakla baban beni arayıp laf edebilir dedi.
kız zaten bizim kızımız o nasıl beni rencide eder gibi arayabilir dedi.
Sonuç olarak her şey yine böka sardı.
nişanlımın ailesi yüzünden edilmeyen kavga, olaylar üstüne olaylar yaşattılar bir gün huzurla uykumuz olmadı bir gün huzurla sürecimiz geçmemiştir. Biz bu dünya üzerinde cidden evlenebilirsek gelip burayı günceleyeceğim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer