Ayrılan kendisi 2 ay olmadı ayrılalı ben çözmek için bayya çabaladım yazdım ama yok dedi 2 3 hafta önce halla sevdini barışmak istedini falan söyledi aradım zaman ama barışmadi yenilerde sevgilisi oldunu öğrendim sevgilisi olmasına rağmen bana Bayram mesajı atıyor+ sağda solda halla ayrılık şeyinde beni suçluyor resimlerini yavaş yavaş silmeye başladım ama aldı hediyeler halla saklıyorum diyor bu mahlukatın amacı ne?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Muhtemelen ne istiyosa senden alamadı. O yüzden böyle saçmalıyo. Uzak durmakla en doğrusunu yapıyosun.
Ama bana adım atmadı ben yazdimda yanıt veriridi sonra bana sevdini söyledi falan sonra bir öğrendim sevgili yapmış yahu insan okadar şey yaşadı ilk sevgilisini hemen unuturmu belkide hiç sevmedi orası ayrı tek merak etim pişman olcakkmi affetmicem orası ayrı ama üniversitesi gitti değişti okadar yanında oldum destek çıktım aklım almıyor heleki sevgilisi varken mesaj atması
Ben beni isteyip istemediği bile bilmiyorumki abi
Aranızda neler geçtiğini bilmeden pek yorum yapamam. Ama sanırım seni biraz cepte görmüş. Seviyorsa da bu doğru ve sağlıklı bi sevgi değil zaten maalesef abim..
Ayrıca bu kadar arada bırakanla da olmaz. Net olmayan fazlasıyla yorar..
Aramızda bişey gecmediki ilk ayrıldı zaman güvenimi çok kırmıştı biraz güven zedelenmesi yaşamıştım bunu düzeltmesi için dile getiriyordum bu yüzden ayrılmış cozulmicek bir şey değildi
Hatta gönlünü almaya bile çalıştım hatalarimi kabul edip
Madem bitirdin kafada niye yazıyorsun sevgilinde var
Bi kapı hep açık kalsın istiyo gibi abicim. Manipüle ediyo seni, buna izin verme sakın.
Biraz sorularına bakındım bu arada. Ne kadar dolmuşsun öyle ya, taşacak noktaya gelmişsin. Bunca şeyi niye yük ediyon kendine abisinin çiçeği? Yazık değil mi sana?
İlk ilişkim di bu benim 4 sene bu malı bekledim TC üniversiteye gelmesini 15 yaşında falan tanıştık Azerbaycanliydi bu ben öyle ilk olunca helede biraz saf sevince maalesef böyle oldu bir konduramama oldu bende öyle pek fikir alabilcem kimsede yok kendi halimde biriyim adam üniversiteye gidince bir sürü abuk sabuk şeyleri bahne eti ayrıldı ilk ayrıldımız zaman ona güven problemim olmuştu geri kabul etme sebebimde zaten hani ilk saf duygular olur ya öyle sevdim için buda işte bana karşı güven şeylerin beni çok kırdı falan dedi ayrıldı 15 güne yakın denemedim düzelmek için hep görüldü atı sonra işte bende seviyorum ama yok dedi en son ümidi kestim işte bayram mesajı atmış sevgilisi de varmis ayrılıktan 2 ay bile olmadan yapmış sevgiliyi tecrübe olminca ve böyle oluyor maalesef
Birazda konuduramadim çünkü ben onun en önemli zamanında yanında oldum elbet hatalarım olmuş olabilir yaşım gereği sınavıma çok az kala yarıda kodu ve halla beni suçluyor
Biz seninle biraz abi kardeş sohbet edelim ister misin? Hani kimse yok demişsin ya. Kimse olayım mı ben sana? Eğer istersen verecek bi omuz var bende sana 🌸
Yok teşekkürler abi tek merak etim bu sevgimin kıymetini bir gün anlicakmi
Bu arada Azerbaycanlı demişsin. Bakü'de yaşıyosa bi sordurabilirim tanıyan biri var mı diye.
Yok sumgayta yaşıyordu
Anlasa senin için ne değişecek? Sen bu kadar kırılmamış, üzülmemiş olacak mısın gülüm? Uzak tut kendinden, ulaşabileceği tüm yolları kapat. Önüne, hayatına bakman gerek. Ondan olmadı, olmayacakta.
Yani özetle ufacık hatamda ortamın lak laklıyla onu o oldu icin seven birini eliyle iti pişman olur mu okadar merak ediyorum ki
Artık bende olmicani anladım ama ne bilim insan cidden birini o oldu için sevdi zaman böyle benim gibi oluyor
Dedim ya, anlasa pişman olsa senin için ne değişecek? Bunları düşünmek sana zarar verir abim. Kapat artık o defteri. Daha genceciksin, pırlanta gibisin sen. Pırlanta çamura düşse de değerinden hiçbişe kaybetmez, sende kaybetmedin. Ama sana çok şey öğretti o bak. Onları al elbette heybene, onlar sonraki tercihinde çok işine yarayacak 😊
Pişman olsa içim rahatlicak
Hayır rahatlamayacaksın, tecrübeyle sabit bu. Onla ilgili hiçbir şey seni mutlu etmeyecek, rahatlatmayacak artık..
Aldım şeyleri halla saklıyormus rehberinde daha silmemiş oc ama resimlerimi yavaş yavaş silmeye başlamış sağa sola böyle demiş
Sende ona ait şeyleri kaldır at, telefonundan sil. Dedim ya onla olmadı, olmayacakta. Artık yorma kendini lütfen 🌸
Ona ait bir şey komadim
Bunu yaptıysan sevgin azalıyor demektir bu. Bu güzel haber kuzum 🥰
Seni kafasında tamamen silip sonrasında bir durum olursa diye yedek listesine almış.
Engeledim
En doğrusunu yaptın.