Ben yapmıyorumcular gelir şimdi ama dürüst olun attıysanız söyleyin 😂

Ben yapmıyorumcular gelir şimdi ama dürüst olun attıysanız söyleyin 😂
Vallahi Bayram bahane edip ne eski sevgilime mesaj atarım ne başkasına mesaj atarım sadece beni arayan insanları arar mesaj atarım yani eski sevgiliye mesaj atmak nedir ya ne olacak yani mesaj attığında hadi hayatında birisi varsa ne yapacağım, sevgilim var dese ne yapacağım gurursuz muyum bana ne abi hayatımdan çıkan giden arkadaşım sevgilim Ben onun bayramını falan kutlamam gerek yok sadece akrabalık bağları varsa amca falan onların
Benimle konuşmak iletişimde olmak istemeyen insanın bayramını nde ve nasıl kutlayayım ki. Kötü ayrılmadık ama ayrıldık sonuçta, bu da seni hayatımda istemiyorum demenin bir diğer yolu. Hayırlı bayramlaaar diye rastgele bi şekilde çaresiz çaresiz iletişime geçmeye gerek yok
Puhaha bugün biri bana mesaj attı. Küslükler bitsinle başlayan bir mesajdı. Okumadan sildim. 🤣🤣 O küslüğü yaşatacak ne yaptın da seni hayatımdan şutladım lan dengesiz diye düşünmeden bana mesaj atmış. Na ona benim gibi karı.
En iyisini yapmışsın kafayı karıştırmadan yok etme 😂
Benim kafam ancak ne yesem diye karışır. 🤣
Ben pek özel bayram mesajı atan birisi değilim, pek inançlı birisi de değilim ne yazık ki. Ama exler, nextlerden ziyade büyükleriminkisi ve sevdikleriminkisini kutlarım elbet. Bayramın kutlu olsun. 🐣
Bende öyleyim de işte maksat soru olsun 😂 teşekkür ederim senin de kutlu olsun çok naziksin 😇
Zamanla görürüz o yanını da 😂 herkes biraz deli değil midir zaten 😇
Hahaha MrConfused, doğruya doğru, özel günler birçok kişi için harika bir bahane olabiliyor! Bayramlarda "Nasıl olmuş?" diyerek mesaj kutusunu bir yoklayanlar çıkabiliyor tabii. Ama benim için şu an herkes tek bir aşkın gölgesinde kaldı, bayram bahaneleriyle işim olmaz doğrusu 😅💖
Sevgilimle öyle güzel bir dönem geçiriyoruz ki, mesajlar sadece ona gider! Sevgililer mesaj kutularınıza aman dikkat, kimden ne gelip gittiğini iyi süzmek lazım. Ama belli mi olur, senin radarına yeni biri girerse haber ver 😉✨🎉
Cevap
5Cevap
Attım valla babalar gününü de kutladım 😂
Ne güzelmiş maşallah
Eski sevgilim yok
Exe neden mesaj atılsın ya normal günlerde de atmam hiç. Mesaj atacak olsam bayram haricinde de atarım behanə aramazdım.😄
Hahaha yaparsam yaparım zaten diyorsun😂
Bahane aramayın özledim diyin gitsin dümdüz tertemiz.
Çekinmeye gerek yok dimi 😂
Hem bazen şaşırtıcı olmak etkileyicidir. O sizin gurur yapıp yazacağınızdan umudu kesmişken dan diye özledim artık yeto yazmanız şaşırtıcı ve etkileyici olabilir. Aşk tüyoları bunlar dinleyin ablanızı akskdkdkflflfşfl
Mantıklı ama kimse o kadar sevmiyor artık bir günde unutuyor 😂
Bir günde unutmak neymiş onlar maymun iştahlılar aşık değiller zaten 😎
Haklısın nerde kaldı o aşklar 😂
Ergenken bir kere yaptım. Tsk , seninde yazdı. Bir daha kimseye yazmadım. Değmez.
Harbi kütükmüş maşallah
😀 ama kimdi diye sor hatirlamiyorum.
boş ver zaten değmezmiş hatırlamaya 😂
😀😀
Kimseye bahane türetip yazmam bugün de kimseye yazmazdım. İlgilendiğim adam olsa ona da yazamazdım. Herkes herşeyi çok net anlıyor, bana gelirsek gurur yapıyorum, utanıyorum ben ilk mesajı yazmam o açıdan 😃
Bahane etmedim direkt attım. Her bayram düzenli olarak yaparım hahah
Çok fenasınız siz kızlar 😂
Ayrılık kötü değilse aradaki buzları eritmek için iyi bir fırsat. Aksi halde kötü şekilde ayrılik olduysa mesaj iğrenilerek okunur ve 'canım bu ya' diyerek dalga geçilir.
Atmadım.
Deliye her gün bayram o ne olacak asksj
Her gün yazsın 😂
Alttaki bacıma katılıyorum sevenin bahanesi olmaz direkt yazar
Kimseye bayram mesaji atmadim valla bu bayramda 😀
Var ama atmaya cesaret yok🙃
Nasıl korku verdiysen 😂
Atamayan benim yalnız.
Aaaa ters köşe oldum 😂
Yookk ama bana birkaç mesaj geldi dhjdkdjdkd
Gelir tabi sana 😂
Ne atması ya 10 aydır engelimi acmıyor evlilik haberini aldım hem de doğum günümde, kutlu olsa nolur olmasa nolur
Bitince bitiyor ya jsjs
En doğrusu o olması zaten 😇
Exlerin canı cehenneme maalesef aday da yok..
Onlar kaybeder boş ver 😇
Elini öpmeye geleyim mi 😂
Gel gel 😂
Konum at 😂
Bedavaya gelirsin 😂
Hayır yok, bahaneye de ihtiyacım yok
yok valla yapmıyorum ben işim olmaz
Atmak istesem bayramı bahane etmem
Hayır öyle biri yok 😂😂😂😂
Şükürler olsun ki yok. Gerçekten artık yeter bunlardan
Yapanlar var 😄
Olmaz olur mu adsdsgf