İman evleneceği kişiyi ilk görüşte hisseder mi?

Biriyle tanıştım bi süre birlikte olduk ben bu kızı görünce garip bi his oluştu bende onunla evleneceğim gibi tuhaf bir his geldi yanılmış ya da öylesine oluşmuş bi his olduğunu düşündüm pek önemsemedim bi süre sonra kız bana aynısını dedi biz senle evlenicez dedi nasıl yani o ne demek dedim insan evleneceği kişiyi görünce anlarmış dedi öyle deyince ben şok oldum ve bu konuyu beni gördükten sonra bi arkadaşına bahsetmiş bahsettiği msjlaşmayı gösterdi ben çok şaşırdım çünkü aynı his bendede olmuştu bu tarif edilemez bişey pek inanmazdım böyle şeylere ama ikimizde ilk görüşmede aynı şeyleri hissettiğimizi anlayınca inandım. Biz bununla ilerleyen süreçte çok kötü bir şekilde ayrıldık ben çok kırıcı oldum o defalarca anlayış gösterdi zamanla düzelir dedi bana en ufak kırıcı üslubu olmadı ben çok kırdım her defasında alttan aldı barıştı en son kendime göre haklı olduğum aslında basit bir sebepten yine baya kırıcı oldum ağır şeyler söyleyip ayrıldım attığımız tarihi flan kaldırırdım sosyal medya profilimden kız buna dayanamadı artık çok kırıldı ve iletişim tamamen koptu daha sonra barışmak istesemde olmadı aradan 2 ay geçti ayrıyız. Peki o ikimizinde birbirimize söylemden haberimiz dahi olmadan aynı şeyi hissetmiş olmamız ne peki. Ben buna anlam veremiyorum.
İman evleneceği kişiyi ilk görüşte hisseder mi?