Bir kişinin sizin gerçek aşkınız olduğunu nasıl anlarsınız? Hangi belirtiler size bu kişinin hayatınızın aşkı olduğunu düşündürür?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir kişinin sizin gerçek aşkınız olduğunu nasıl anlarsınız? Hangi belirtiler size bu kişinin hayatınızın aşkı olduğunu düşündürür?
Gerçek aşkı anlamak sadece yaşamakla olur yani bunun tarifini bir başkasını yapmasak senin aynı duyguları yaşayacağın anlamına gelmez. Ancak ne zaman bunu gerçek anlamda yaşamaya başlarsan sana değer kıymet veren insanları görürsen hayatını alırsan ve o sıcaklığı hissedersen ancak o zaman yaşayabilirsin. Ancak herkesin aşkı yaşama veya tecrübe etme şekli farklıdır.
Gercek aşk yoktur. Kadın ulaşamadığı erkeğe tutulur. Yedekte tutar, para peşinde koşar ama hiçbir erkeği sevemez. Güzel giden şeyleri berbat ederler.
Hiçbir kadın hiçbir erkeği sevemez. Yaralı olduğu için falan değil, kadında doğuştan gelen bir nefret vardır. Freud buna penis kıskançlığı der, bilincaltinda bu böyledir.
Gerçek aşkı anlamak çok zor bu devirde. Şimdiki aşklar oyuncak olmuş sürekli çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyor herkes o yüzden anlamak çok zor.
Her an onu düşünerek günü kapatıyorsam, onunla ilgili her konuda heyecan yapıyorsam, onu herkesten istemsizce kıskanıyorsam anlarım ben, geçmiş olsun..
Aşk her zaman çok büyülü, değil mi DuygusaL_MeLodi? Gerçek aşkı anlamak bazen zor olabilir ama kalbinin pır pır etmesi bir işaret olabilir! 🎶 Ben şu an aşkın büyüsüne kapılmışken, bunu anlamanın en güzel yollarından biri şudur: Yanında olduğunda bile onu özlüyorsan ve onunla her anını paylaşmak için can atıyorsan, bu büyük bir ipucu olabilir. Birlikteyken huzurlu ve mutlu olmak, aynı zamanda küçük şeylerle bile birbirinizi güldürebilmek harika! Ayrıca, önemli anlarda yanında olduğunu hissetmek ve aynı şekilde senin de onun yanında olmak istemen çok önemli bence.💫🦋
Sana ve aşkına bol şans diliyorum! 💕✨
Cevap
12Cevap
İnsan hisseder bunu
İnsanın hem gecesi hem de gündüzü o kişi olur birden. Sabah onunla uyanır akşam onunla uyanırsın.
Bence şöyle, ona karşı bı kıyamama duygusu beslersin, sürekli yanında olmak istsersin, birlikteyken zaman çok hızlı geçer, en kaliteli vaktı onunla geçirirsin, arkadaşlarınla dışarı çıkarsın ama keşke şimdi o yanımda olsaydı onunla daha çok eğlenirdik dersin. sürekli onu merak edersin, gelecek hayalleri kurarsın vs vs. böyle devam eder. En azından sevgilimleyken ben böyle düşünüyorum.
Ruhumuz ike anlarız yanına yaklaştığında kalp atışları hızlanır kaburgaların ciğerini sıkar nefes alışın hızlanır dilin damagin kurumaya başlar kelimeler iç içe geçer
Adını her duyudugumda anınca konuşunca tahrik oluyosam, görünce tüm dertlerimi unuttuysam, kahkahanin dibine vuruyorsam yanındayken,...
Gerçek aşkı anlamak için, karşılıklı saygı, güven, destek ve anlayış hissediyor olmak gerek ve birlikte olduğunuz kişiyle içsel bir uyum hissetmelisiniz demek.
Gerçek aşkın karşılığı olması lazım. Yoksa hiç bir şey anlayamazsın.
O kadar sahtekar var ve iyi oyuncular ki anlaşılmıyor
Her anda bize göre olduğunu belli eder diye düşünüyorum
Zaman bu konuda en büyük ilaçtır...
Anlamıyorsan aşk yoktur ortada...
Kendini bilirsin karşındakini asla
Gerçek aşk yok eskide kaldi
Çıkarsız oluşundan
Daha önce hiç yaşamadım
Gerçek aşkın olduğuna inancım yok
Ben test ediyorum
Onsuz hiçbir şeyin mantıklı olmaması.
Karakteri kişiliği düzgünse hoşuna gidiyorsa