Ayrı eve çıkmakta hata mı ettim sizce?

19 yaşındayim iude hukuk okuyorum aynı zamanda çalışıyorumda dil bildiğim için iyi bir gelire sahibim ve bunun büyük bir kısmını eve ayırıyorum evi ben geçindiriyorum desem yeridir 2 abim var ikiside keyfine göre takılıyor 5 kuruş para getirdikleri yok eve otel gibi kullanıyorlar onlara tek kelime laf yok ama ben onca şey yapmama rağmen yaranamiyorum kuzenlerim tiktoktan canlı yayın açarak ev araba almışlar bunu öğrendiklerinden beri yakama yapıstilar sende yayın aç diye yapmadığım için beceriksiz ilan ediliyorum o canlı yayınların arka planını çok iyi biliyorum flörtlesmedikleri buluşmadiklari adam kalmadı kimse babasının hayrına destek olmuyor sonuçta ünlü değilsen kitlen yoksa bu böyle aileme söylediğim zaman sıkıntı yok sen yap diyorlar ben böyle bir şey tercih etmiyorum bu yüzdende ayarlardir evde tartışma yaratıyorlardi geçen günde patlama noktam oldu artık hastaydım ilacımı istedim mutfakdan getirmedi kimse resmen sürünerek gidip aldım düşündüm ailemin bana zaten maddi hiç bir desteği yok bu yaşıma kadarda olmadi manevi olarakta hiç bir desteklerini görmedim niye onlarla yaşayıp kendimi zora sokuyorum ki hem psikolojik hem ekonomik olarak. Okuluma yakın küçük bir ev tuttum kirasida uygun normalde oturduğumuz eve 4 kat fazla kira ödüyordum niye yapayım ki bunlar için hakettiklerini düşünmüyorum onlara harcadığım parayı kendime harcar eve geldigimdede kafam rahat olur en azından şu an çok rahat bir şekilde yaşıyorum hiç birine bu fikrimden bahsedip ayrılacağımida söylememistim her şeyi ayarladıktan sonra gittim direkt şimdi hala benimle kavga ediyorlar onlari zora soktuğumu iddia ediyorlar yetişkin 4 kişiler bana muhtaç olduklarını düşünmüyorum kendi başlarinin çaresine baksınlar. Bunu dışardan birine anlatamıyorum o yüzden buradan sormak istedim kendimk sorgulamaya başladım ister istemez haksızlık mı yapıyorum acaba diye aslında öyle olmadığınıda biliyorum ama işte bir soru işareti var kafamda o yüzden siz yorumlayin haklı mıyım sizce.
Ayrı eve çıkmakta hata mı ettim sizce?