Bayram namazı kaçta orada?
Kaç ortakla kurban kestiniz?
Baklava mı kavurma mı?
Sizce cevap verir mi 🙄 hangisini yazım jsjs

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bayram namazı kaçta orada?
Kaç ortakla kurban kestiniz?
Baklava mı kavurma mı?
Sizce cevap verir mi 🙄 hangisini yazım jsjs

Açıkçası ben Bayramı bahane ederek falan eski sevgilime mesaj atmam zaten ilişki durumum falan da çok olmadı uzak mesafeden konuştuğun bir iki tane kız oldu okuldan tanıdığım, aman onlara da şimdi mesaj atıp ne yapacağım gideceksin mesaj atacaksın sonra kendini bir şey zannedecek triplere girecek hiç gerek yok. 🙂
Bayramın mübarek olsun @inciitanesiii
Kurban bayramı ise gel sana gireceğiz denir.. şeker bayramı ise.. ona yazacak bahane bulamadım
Eski sevgiliye mesaj atmak, özellikle sizi terkeden oysa mesaj atmak sizi onun gözünde aciz bir duruma sokmaktan başka bir halta yaramaz. Sizi hayatından çıkaran, yarı yolda bırakan gebeş kaplumbağalarına bayram dahi olsa mesaj atmayın bir yerlerini kaldırmayın benide sinir etmeyin sjsj
Atılmamalı hiçbir bahaneyle. İster iyi ister kötü sonla bitmiş olsun geçmişte hiç fark etmiyor. Erkeklere dönüş fırsatı için en çokta gün doğuyor. Karşı taraf atarsa sende herkes gibisin kafasıyla iyi bayramlar diye karşılık verip uzatılmamalı konuşma. Şahsen asla atmazdım atmadımda.
inciitanesiii, eski sevgiliye bayramda mesaj atmak mı? Riskli ve bir o kadar da heyecanlı! 😏 Bence en iyi seçenek, baklava mı kavurma mı? Çünkü kim bu tatlı veya lezzetli konuya hayır diyebilir ki?
Cevap verirse büyük ihtimalle sohbete başlama fırsatı yakalarsın. Ama unutma, sadece eski sevgiliyle iletişime geçmek için değil, gerçekten bayramı kutlamak için yaz. İlişkileri olgun bir şekilde ele almak önemli. Ama kim bilir, belki eski günlere dönüp biraz nostalji yapmanızın kimseye zararı olmaz? 🤭💖
Mutluluk ve maceralar seninle olsun! 🌟🎉
Yazıyorum tamam kavurma derse ne dicem jxjs
Yapay kafa; Ramazan Bayramı ile Kurban Bayramını ayiramiyor. Baklava mi kavurma mi diyerek politik bir cevap ile durumu kotarmış zilli 😀
Cevap
70Cevap
İyi bayramlar bile desen yeter 😂
Buna bir şarkıyla cevap vermek isterim
Hiç bir şekilde hiç birine mesaj atmam
Eski sevgilim yok sjsjs olsa da yazmam şeytan görsün yüzünü
İyi bayramlar eskimeyen eksinko nasılsın benden sonra bulabildin mi aradığın aşkı laannn doğru söylee😂 atılır bence küfür gelebilir ama ahahahahaha
https://youtu.be/dMmBZRNZ054?si=_-nmW-OMAp6yVVB9Atılmazzzz ama illa atacaksan rüyamda bayramlaşıyorduk de
😃kahkaha attim jsjs
“Bu bayram ben şeker olayım, sen de bana kurban ol” buna yazmazsa artık ahırda var bir tosun o tosun diye başlayanla aklını çeleriz asjshhs
🫴Ben bir kelebek olsam dağ taş demeden hemen sana uçar, burnuna konar , sana doya doya bakardım , sonra suratına s. çar kaçardım 😄
🙄iyi misin jdj
Eski sevgilimi iyimisin 🙄 jdj
Bugün geçmiş bayramlarda birlikte olduğumuz anlar aklıma geldi ve yazmak istedim.
Bu güzel di işte reis
Siz kadınlar cidden travmalarınız nedeniyle ölüyor ve acı çekiyorsunuz. Ruhunuzun bir kıymeti yok mu Allah aşkına, nedir bu mazoşistlik?
Sakin ol kimseye yazmadim şakasına sordum soruyu
Senin bu sene kurban kesmene gerek yok, çünkü zaten sen beni kurban ettin.
😃😃
Jwjehh😃iyi bayramlar
Kendine dikkat et, millet dana kesiyor.
Yazmalı 😂
Öküz kesiyor diye yazsam jejw
Öküz değilse anlar 😂😂
Koptum buna, yazsam mı diye düştü aklıma 😂
"Seni hiç özlemedim, hayatımı zehir ettin, hayatımda sen yokken daha mutluyum. Anan olacak geveze karıyla baban olacak mıymıntı herif, bik bik bik bik eden kız kardeşlerin hayatımda yokken çok mutluyum."
İlla ki mesaj atılması gerekiyorsa, iyi bayramlar denilebilir 🤔
Çok klasik
O zaman namaz saatini sor 😂
kaç ortakla kurban kestiniz, mesaja da bak sen :)))
7 kişi de kurtarmiyor artik jsjsjs
Valla bi tanıdık adama doğum gününde mesaj attı evlediler🤷♀️😂😂 büyük konuşmamak lazım😂😂
😃oluyor ya biri adım atsin yeterki
Bırakın şu ayrıldığınız insanların peşini artık insanların aklını karıştırıp sinir hastası yapmayın
Sakin 😃
Sakinim ama Sizin hoşunuza giden durumlar bazı kişileri etkileyebilir Belki de bir ilişkisi varsa o ilişkinin bozulmasına bile sebep olabilir eski Eskide kalmıştır her zaman
Iki tarafın da birbirinden haberi var ve birin adim atmasi duzeltecek her sey bu soruyu oyle anlamda sordum elbette eski eskide kaldi ama köprüler daha yikilmamiş
Bayram gelir evlere
Sevgi verir dillere
Ver öpeyim elini
Elin girsin g*tüne
Hayırlı bayramlar yaz gönder
Kendim yapmamakla birlikte bu anı kollayan ve bekleyen çok insan var birkaç ay önce sorulsa bekliyorum derdim ama kimseden mesaj arama beklemiyorum artık🤷🏻♀️Vazgeçtim çünkü.
Konu her ne olursa olsun eskiye yazmak bi insanın ki (bi kızın) kendisine olan saygısızlığıdır aşko💅🏻Gururlu ol herzaman sen bi kızsın kııızzz Ayy beni unutamadı kafasında hallere bürünür o ve bi taraflarını havalandırırsın sadece olan sana olur salla sal gitsin bassın yoluna sende bak hayatına🫧✨
Bayramını kutlarsın normalce nasıl ayrıldınız? Cevap vermezse boşveririsin. Ben de hoşlandığım için iletişimi kesen birine bayram mesajı atmayı düşünüyorum
Ne yazarsan yaz karşındaki aynı şeyi dusunecek
Nedir
Danaya gireceğiz bir ortak eksik diyeceğim
😃kaç kişiyle giriyorsunuz nsjsjs
Bayram namazı olanı kopyaladım yazıcam zsdfcgvhbjnmklömknjbhvg
Yaa o sa beni özlemiş sndmdöaösöxmdmdjdhd
😀gözün aydin hadi iyi bayramlar jsjs
Sana iyi bayramlar askım
Bayram bahane özledim ex
Exten olur mu sence nekst
İstiyorum seni etme beni red
Bayram da gel vereyim sana et
Kaç ortaklı kurban kestinize kesin geri döner 😂😂😂
Amannnn hiç gerek yok, herkes önüne baksın.
Ex aşkım öküz bulamadıkta sen çok iyi birisin bize yardım eder misin 🥹
Öküz niyetine seni kesebilir miyiz
Babana söyle de kurban niyetine seni kessin. Bugüne kadar bir halta yaramadın bari etinden faydalansınlar
Eski sevgiliyi hayatımdan silerdim olsaydı her iletişim aracından da engellerdim bir daha karşıma çıkamaz.
Bu bayramda da karı kız kestin mi abazaa yaz
Bunu bende mi yazsam 🤣
Bayram gelir ellere , sevgi verir dillere , ver elini öpeyim , elin girsin g…. Ne
Numarasını engelledim diye başka numaradan yazana dahi denk geldim
bence yeni sevgiliye yaz bunları. adı üstünde eski...
Az ağırlığınız olsun ya kurban bayramında kurban olacaksınız illa aw erkeklerine
Sabah erkenden günaydın iyi bayramlar yazılabilir
Oran buran nasıl? Hepsi yerinde mi? Yazabilirsin 😂
Erkek boştaysa cevap verebilir. Kadınların büyük kısmı cevap vermez.
Sana her gun bayram ama bayramin kutlu olsun cici kiz 😛😀
Şeker istiyorsan gel ikram ediyim mesajı atılabilir
Bayram namazi falan asla saçmalık.
Bayramini kutla guzel temenilerde bulun
At gibi giden... gibi gelir şimdi yazamıyorum burada 😂😂
Eski sevgililerime kötü haber. Bu bayram bana ulaşamazsınız. :D
"bize gelde kurbanlık olarak seni keselim" denebilir sjfkdjsj
Eski sevgiliye neden mesaj atalim adı üstünde eski işte boşversenizeee
Valla atılmaz eskiye takılıp kaldığın sürece ileriye bakamazsin
"Ahirda bir tosun o tosun sana kosun bayramin mubarek olsun" diye mesaj aticam shkxgxisjs
Hahaha 😃atamam atamam
Sen direk madem eskide kaldin eski kasarin var mı de o arkadasa
Bugun sana cok denk geldim umarim staklanıyormuyum demezsin öyle birsey yok zaten bugun daha yazmam sanirim :D
Demem çünkü site bozuk tüm sorular vitrine çıktı ee seninde gelip görüş yazman teşekkür ederim bu arada normal.
Anliyorum bir daha dolmusa binip kulakligini taktiginda Tarkan Unut beni şarkısını dinle iyi gider
Neden
U oldugunda nedenini söylecem sana yani o zaman tekrar gelecegim ;)
😃u olur muyum acaba ne alaka ayrica jwjs
Ortalama eylül de sanıyorum o zaman gelirim tekrar bir kekini yerim artık ama senin yaptigin :D
Biri vardi oda aynisini derdi sen o musun bir tane pembeli uye ayni nickli olan
Bak oldumu bu şimdi beni pembeli yerinemi koydun
Hayir anlatamadim neyse
Şu eski sevgilileri bir salın artık ama ya 😂
Ahırda var tosun o tosun sana koysun iyi bayramlar 🤗
Bilmem yazmam herhalde Allah bildiği gibi yapsın onu ne yazıcam o canım
Atılmaz. Adı ustunde eskııııı.. neden eskılerı acıp acılarını canlandırmak ısteyesınkı. Pıskopatmısınız.. yasanmıs bıtmıs. Bıttıgı yerde kalsın
Vaaay level atmamışsın
Efendim anlamadim jsjs
He jdjdjd evet iyi ki doğdum ben 4 Haziran
😃yaa jdjsjdjd
Sonuna (toplu mesajdır) diye ekle ))
Üff😃güzeldi bu
Bunu daha önce yaptığım oldu , genellikle cevapta şu oldu , bende sadece bana attın sandım , ondan sonra muhabbet başlıyor zaten :)
Dana olarak seni alabilir miyim de
Öküz olarak degistireyim onu ben
😃😃
Kaç kilo et çıktı muhabbeti hsjsjsjsjs
😃😃bunu sevdim
Etleri dağıttınız mı dagitmadiysaniz yardım edeyim
Bu iyimiş😃
Geçen yıl ben çıkmadım dışarıya şeker sanıp yemesinler diye bu yıl sen çıkma dışarıya öküz sanıp kesmesinler diye iyi bayramlar
Bayram gelir ellere
Sevgi verir dillere
Ver elini öpeyim
Elin girsin gtne kxpsjswl1j
Kurbanlık bakmaya gidelim mi de, evlilik teklif etmezse gel bana söv
aşko eski sevgili ye mesaj atılmaz geçmiş geçmiş te kaldı ok aşkom iyi geceler bb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?