Eskiden sevgilim benimle konusmak gec saatlere kadar uyanik kalirdi ama artik bunu bile yapmiyor bunu gectim bazen gunaydin mesaji bile atmiyor
Gun icinde de kısa kısa yazip soguk yapiyor acaba benden mi sıkıldı
Eskiden sevgilim benimle konusmak gec saatlere kadar uyanik kalirdi ama artik bunu bile yapmiyor bunu gectim bazen gunaydin mesaji bile atmiyor
Gun icinde de kısa kısa yazip soguk yapiyor acaba benden mi sıkıldı
Birini seni sevmesini sağlayacak kadar sevemezsin. Ancak kendini o kadar çok sevebilirsin ki başkaları neyi hak ettiğinin farkına varır ve daha azıyla ortaya çıkmaya cesaret edemez. Naçizane önerim…
Üzgünüm bunu duyduğuma 💔 Bazen ilişkilerde bazı şeyler değişebilir. Ya kendi hayatında yaşadığı bir stres ya da sıkıntı olabilir ya da ilişkinizde bir şeyler onu rahatsız ediyor olabilir. En iyisi açıkça konuşmak. Ona nasıl hissettiğini sormalısın. Belki sorun düşündüğün gibi büyük değildir ve küçük bir konuşmayla her şeyi çözebilirsiniz. İletişim her şeydir! Teklifim: bir buluşma ayarla, keyifli bir gün geçirin ve duygularınızı dürüstçe paylaşın. Hem kendi hislerini de iyice anlamış olursun. 🥰
Cevap
10Cevap
Olabilir ve sen ona sor bi başka nedeni vardır belki, uzun zamandır böyleyse de maalesef ilgisi azalmıs veya baska biri var
Ibo, dan. At gitsin. ve. Aramam. Adli sarkilari dinle. Eskimisse At. Gitsin... Arama. Sorma bir daha yalvarsa bile Allah, a. Arama.. olur mu?
Evet flörtüm sevgilim diye gerektiğinden fazla yakınlaşırsanız aranızda bir Giz kalmaz zaten sevgililiklerin sonu da çoğu zaman evliliğe varmaz
Ya alacağını almış ya da umduğunu bulamamıştır. Siz kızlar kendinize çöp muamelesi yapacak tipleri bulmak konusunda uzmansınız...
Belkide sende ona fazla yazmiyorsundur. Erkekler surekli kosan olmktan bikarlar
Olabilir yani başka bir sebep yoksa sıkılması yüksek ihtimal
Sıkılmış çünkü eğer sevseydi hep sana karşı sıcak tavırları olurdu...
Olabilir isteğini alıp giden erkek
Sende uzak dur emin ol merak edip kendısı bulusmak isteyecek
Yeterince zeki değilsin tek sorun bu
Nasil yani
Ayrıl yaa şerefsizler
Başka bulmuş hadi geçmiş olsun canım
Niye diye sorman bile saçma bebiş
Evet sıkılmış
Evet sıkıldı ben de öyle oluyorum
Seviştiğin icin
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?