Çok zor biri vardı. Bana 1. Günden son güne kadar eziyetler etti, milyon defa engelledi, aylarca yok oldu ve yine geldi yok oldu ve yine geldi. Delirtti beni. Zor kendime geldim. 1,5 sene ağlamakla geçti. Şimdi birden evlilik niyetiyle geri geldi hatta annesiyle falan tanıştırmak istedi. Kadın fotomu görmüş ve demiş ki " söyle kıza çok açık saçık giyinmesin" bu laftan sonra içimde biseyler koptu sanki. Birden toksik olmaya başladım çünkü bana yaptıkları aklıma geldi çocuğun ve korkularımdan dolayı bu ilişkiyi bitirmeye ve sabote etmeye çalışıyorum. onu çok seviyorum ama huzursuzluk ve kavga çıkarıyorum bilinç dışı, belkide kendimi korumak için. Lütfen biri yol göstersin. her şey iyi olabilecekken simdide ben toksik biri oldum ve ona destan destan mesajlar atiyorm, gitsin diye elimden geleni yapıyorum sanki. Psikolojimi çökertti çocuk ve bir buçuk sene sonra dönünce beynime bir hasar geldi ve ne yapacağımı bilmiyorm. Lütfen biri bi yol göstersin
Gizli Üye(30-35)1 yılSağlıklı davran. Onu istiyorsan ki istiyorsun ki her şeyi telafi etsin. Gel beni adam gibi ailemden iste de ve muhatap olma sözleneseye kadar.
ailenle konuşsun sen ailenden sonra muhatap ol.
bunu başaramayıp muhatap olursan gene kötü şeyler yaşarsın.
başarırısan gel dedikten sonra alakayı kesip ailenle muhatap olmak zorunda kalırsa selam vermek için bile… Mutlu olursun: çünkü ya ailesiyle gelir aileni ikna eder seni alır
ya da hiç gelmez anlarsın ki gene yalanmış ve duruşunla kurtulmuş olursun
01 Yorumla
Soran1 yılTamam bu çok mantıklı. Bunu nasıl başarırım. Şu an whatsappta konuşuyorum ve onun bulunduğu şehire dönüyorum. Yani ayrı şehirdeyiz şu an. Ben 1,5 sene sonra ilk kez onu görücem. bunu buluşmada direkt söyleyebilir miyim? 1. Buluşmada?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBence o evlilik niyetinde değil, seni ikna etmek için nabza göre şerbet veriyor.
Erkekler evlenmeyi düşündüğü kızın burnundan getirmiyor hayatı. Onlara prenses muamelesi yapıyor. Yani duygusal ve maddi yatirim.
Yatirim yapmadığının da burnundan getirip hep umut veriyor.
Sen memlekete git gör, yine seni oyalayacak. De ki beni isteyen bir aile varmış, ben de senden aileme bahsettim. Ailem varsa öyle biri gelsin seni haftaya istesin yoksa da kimsenin paşa gönlü için bekletilecek kızımız yok kismet tepilmez bu aile iyi diyorlar. Aileme karşı diretecek lafım yok. Ciddiysen gel iste, yoksa ayrilalim de.
Bakalım geliyoruz diyecek mi yoksa mırın kırın trip kavga ve kapanış mı olacak 😂
04 Yorumla
Soran1 yılSs aldım bu yazdıklarına. Bugüne kadar aldığım en iyi tespit ve tavsiye. Çok teşekkürler. 1,5 sene sonra ilk buluşmada ben bunu en iyisi ona aynen bu şekilde söyleyim. En güzeli
Soran1 yılHem 1. Buluşmada sevgili olmadan bu isten siyrilirim. Sevgili olmak demek, risk demektir bu saatten sonra benim için. 1. Buluşmada baya dediğin gibi sert Bi şekilde bunları anlaticam.
Cevap sahibi1 yılKimmiş bu adam görüştün mü diye seni sıkıştıracak. De ki ; oğulları falanca şehirde çalışıyormuş mühendismiş, ailesi ailemle benimle tanısıp gelip gitti birkac kez. Oğullarını daha görmedim 2 hafta sonra gelecekmiş. Eğer sen gelip istemeyeceksen ben bu işi bozmayacağım kusura bakma de
Cevap sahibi1 yılSeni manipule etmek için "sen zaten heveslisin onla evlenmeye , sana koca olsun yeter" diyecek.
Sen de ortada ciddi niyetli iyi bir kismet varken, niyeti ciddi olmayan hep oyalayan birini bekleyecek değilim kusura bakma de.
Eğer niyetin gerçekten ciddiyse beni seviyorsan hodri meydan , göster iyi niyetini, gel istet beni. Yok mok mırın kırın dersen kusura bakma. Senin boş vaatlerin için ailemle aramı bozup kismetlerimi tepemem.
Düşün taşın karar ver, de
Dolanmış gelmiş ciddi ilişki ve evlilik... Vay be bu işlerin böyle saati mi varmış ne olmuş arkadaş 😁 Vereceğim tek cevap şu kendinizi kullandırmayın. O kişi nikahı basmadan yalnız kalmayın.
03 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısınız. Ben yine muatap oldum ve şimdiden başladık kavgalara. Henüz yüz yüze buluşmadık bunu buluşmada mi söyleyim
Soran1 yılBen zaten çok güzel bir kadınım. Yani abartmıyorum. Memlekete dönüyorum yakında zaten şu an yurtdisindayim. İstediğim kişiyle olabilirim eğer istersem ama olay bu değil. Gönlüne göre birini bulmak. Ben bu çocuğu seviyorum işte var bir şeyler. 2000 km var aramızda tartismalar bu yüzden çıkıyor, yan yana nasıl olacak bilmiyorm ama en güzeli ben hiç sevgili olmalıyım ciddi bisey isterse gelsin
Anlattığına göre narsist eğilimleri var. Bu kişi sizi bağımlı kılmış. Benim başından böyle bir olay geçti bende hiç bulaşmayın ve dikkatli olun.
014 Yorumla
Soran1 yılAslında öyleydim ama son 6 aydır kendime geldim. Eski şeyleri bana yapmasına müsade etmiyorm ama aslında bunun bi yöntemi yokumdur. Onu ben kendime bağımlı kılıp terk etsem mesela bunu nasıl basariririm
- 1 yıl
Bak bunu yapma. Seni anlıyorum. İntikam almak değilde böyle için soğuyacak gibi hissetmek istiyorsun ama içindeki sana öyle biri olmadığını söylüyor. Bak böyle insanlar bundan etkilenmez. Ben çok uzun süre inceledim. Amaçları kendilerini tatmin etmek. Sence böyle birine harcadığın vakte değer mi? Cidden bu gibi insanlarda yöntem çok. Seni değersiz ve yetersiz hissettiğin zamanları hatırlatacak. Bence hiç başlama
Soran1 yılDeğersiz hissetmeye başlıyorum daha 1. Sorun veya kavgadan anlamazlıktan sonra bana soğuk yaparak davranıyor ve bende bitti sanmiyorm beynimle oynuyor. Ama ciddiyetten de bahsediyor. Kameradan annesiyle tanıştıracakti, gitmiş kadina en tuhaf instagram fotolarını göstermiş kadında açık giyinmesin de demiş. Sonra çocuk vazgeçti kamerada tanıştırmaktan. Bulunduğu şehire dönünce tanıştircam dedi ve o olay kapandı öyle. Aslında madem ciddisin söz yapalım demem gerek. Hem o zaman sevgili durumundan kurtulurum ama bunu ilk buluşmada söylesem uygun olur mu
- 1 yıl
Bak şimdi böyle erkekler ileride daha da kötü oluyorlar. Narsism erkekler arasında çok daha fazla. Öyledir demiyorum ama. Mesela böyle asmalar başta deli gibi aşık olurlar ne istersen yapılır. Seni bulutların üzerine çıkarır ve sonra bırakır. Ne oldu derken o haksızken sen kendini özür diliyorken bulursun. Sonra çık uzun süre ağzından çıkacak bir güzel söze bakarsın. Kendini suçlarsın. Hata kendinde sanarsın. Artık bitti derken içinden çıkamazsın.
Soran1 yılBunları geçen sene aynen harfiyen yasadim onunla. Şu an hiç öyle değil gibi. Ama oraya gidene kadar iyi davranıyor olabilir veya harbiden kimseyi bulamadığı için olabilir. Bende anlamadım. Ama sevgili olmam onunla. Ya ciddi olur ya da hiç baslamayiz
- 1 yıl
Güzel kardeşim cidden seninle evlense çözüm olacak mı? Sen vaz geçemediğin için bak hala seninle konuşabiliyor. Etraftaki çoğu insana karşı çok iyi, ama sana gelince çok kötü demi. Bu bir hastalık değil yani ilaçla tedavisi yok. Ancak çok daha kötü olabilir. Bu gibi bir insan için evlilik tuzağına düşmek demek. Yol yakınken kesinlikle bırak. İstersen çok daha ayrıntılı yazarım ama sen ciddi vs bu kişiyi düşünme bile. Bak ben erkek olduğum için daha kolay kurtuldum. Ama tam tersinde emin ol erkekler çok daha kötü
Soran1 yılYani aslında bazen aşırı iyi davranıyor ama ona çok ilgi sevgi gösterince hoşuna gitmiyor mesela bu kadar ilgi istemiyor. Ama biraz geri vites yapıncada ben çocuk gibi alınıyor o da susuyor falan. Tuhaf biraz. Tam narsist mi çözemedim. Memlekete yanına gidince anlarım sanırım anca.
Soran1 yılDikkat edeceğim değerli kardeşim çok saol. Yani ilk buluşmada söyleyim ben bence kriterleri. Neyse bunun usulü adabı ona göre olsun. Öyle yakınlaşmak falan istemiyorum sevgili adı altında. her şey düzgün olsun
- 1 yıl
Bak sen kafaya koymuşsun. Evet olumlu olmak lazım ama öncesine verilen sözler sonra tutulmuyor bunu asla unutma. Geçmişte ne yaşadığını hatırla ve sana bunları yaşatan insan yerine daha iyi olabilecek insanlarda olabilir. Bazı şeyler yıpranınca tekrar tamir olmuyor. Bunları hatırlayacaksın ve o kadar zaman sen bunları neden çektin
Soran1 yılBugün bitirdim her yerden sildim engelledim ve yeniden doğmuş gibiyim çok şükür. Ondan vazgeçtim 🥰😊
Soran1 yılAşırı haklısın gerçekten de. Hiç ağlamadım biliyo musun. Çünkü kabak tadı verdi artık. 1,5 sene milyon defa engelledi ve açtı geri geldi ve yine engelledi. Defolsn gitsin. Zaten ailelerimiz anlaşamazdi bizim. Kültürel fark var. Onlar doğulu falan biz Balkan ama modern bir aileyiz. Aileler kesin anlaşamazdi ve annem çok üzülürdü beni ezen bir aileye gelin gitseydim çünkü bu aile beni net ezerdi bastırırdi. Bana şimdiden annesi tanımadan açık giyinmesin demis, gerisini sen düşün. Belkide arkamdan beni beğenmedikleri konuşmuşlardır bu da sadece bir bahane aradı kavga etmek için kim bilir. Allaha yakın bana uzak.
- 1 yıl
Bak sen hayatında şu an önemli bir eşik noktasını geçtin. Bazen o basamağı geçmek çok zordur. Takıldığın yer ilerlemeni engelledi. Ama şu an tamamen yeni bir noktadasın. Sana yaptıklarının kendin farkına vardın. Burada yüzlerce konu açılıyor bu şekilde ama farkına varan sayısı maalesef az. Elbette hayatta fedakarlıklar yaparız ama bütün fedakarlık sen olmamalısın. Karşındaki insanda senin için adımlar atmalı. Mesela düşünsene sağlığın ile ilgili bir ihtiyacın var ve çok kolay bulunamaz bir şey. Karşındaki insan senin için bunu çalışıp çabalayıp bulsa bu seni ne kadar mutlu eder Önemsendiğini görmek. Bunları göremediğin ilişkiden çıktın. Gerçekten tebrik ediyorum eder. Hayatında hayırlı olmasını dilerim
Yapay Zeka Cevapladı
Of, çok zorlu bir durum yaşamışsın! 😢 Beni okurken bile tüylerim diken diken oldu. Açıkçası, geçmişte böyle zor ve toksik bir ilişki yaşamışsan, onun geri dönmesi kafanı karıştırmakta ve seni üzmekte haklısın. Bu tür kalıcı yaralar kolay kolay iyileşmiyor.
Peki, kendine şöyle bir sor: Bu ilişki gerçekten sana huzur getirebilir mi? İnsanların değişebileceğine inanmak güzel ama geçmişte sürekli drama ve acı yaşatmış biriyle geleceğini planlamak gerçekten sağlıklı mı? 🤔
Kendini korumak istemen çok doğal. Zaten senden önce sayısız kez gitmiş biri var karşında. Belki de ona güvenmek şu an için zor geliyor ve bu yüzden içindeki huzursuzluğu sürekli dışa vuruyorsun. Bunun adı "kendini koruma mekanizması" olabilir. Kendinle gurur duymalısın, çünkü kendini koruyorsun!
Belki de birine danışmak, bir terapistle konuşmak iyi gelir. Kendi duygularını ve düşüncelerini daha iyi anlamana yardımcı olabilir. Unutma ki, senin mutluluğun en öncelikli şey! 💪💖
Sonuç olarak, bu ilişkiyi sürdürmek istemiyorsan, içgüdülerine güven. Sen en iyi bilir, neyi hak ettiğini asla unutma. 🤗💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılSen saka misin? Bunca seyi yapan birini neden sen terketmiyosun? O seni defalarca yerketmedi mi? Annesi bile kimbilir ne cadaloz sen hayatini karartmak mi istiyosun? Akil istiyosun aklin yolu bir onu birak. Bak sende o gibi olmaya basladin. Psikolojin bozuluyor.
05 Yorumla
Soran1 yılBıraktın zaten komple bitti artık her yerden sildim engelledim dönmek istemiyorm ve sanırım sevmiyorum da
Cevap sahibi1 yılHelal olsun sana iste boyle ol. Biraz zaman gecsin goreceksin ohh be dunya varmis diyeceksin
Soran1 yılSağolasin. Evet o gidince iştahım yerine geliyor, yemek bile yiyesim geldi. Onunlayken mutsuz olduğumu anladım. Ayrıca ben onu bırakır bırakmaz saha 1. Günü başka kızları topluyor ekliyor ve onlara yöneliyor. Böyle şerefsiz bir insan kendisi. Bugün seni seviyorum der yarın defolur başkasını arar. Ressmen arayış içinde. 1,5 senedir kimseyi bulamadı ve ondan bana geldi. Ama allahtan ne diliyorum biliyomusun? Kimse onu sevemezsin ve sürekli darbe yesin ve hiç kimsede beni bulamasin. Yakında memlekete geri dönüyorum. Beni gördun sokaklarda orada burada ve köpekler gibi pişman olsun. Tek dileğim o zaman yine gelsin ama ben onu öyle bir red edeyim ki beni bir daha asla unutamasn
Soran1 yılSon olarakta umarım hayatına iyi biri girer ve o ortada rezil gibi kalır
Cevap sahibi1 yılBence bu beddualari birk herkes ettigini bulur zaten
Kotude olsa dusunme anma onu sana zarar verir
- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
1 yılAnası da role bürünmüş, bir de hayatına burnunu sokuyor. Üstteki arkadaşın dediği gibi ciddi görünerek aklını çeliyor. Aşkından ölsen de kapına bastırma yine üzer seni.
24 Yorumla
Soran1 yılKardeşim sağol yorumun için. Peki ben ne yapmalıyım? Belkide gerçekten duzeldi bu şahıs ama bu sefer de ben aynı bir manyak gibi oldum? Sadece onda böyle oluyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Neredeyse beni engellese gitse rahatlicam gibi düşün, o kadar bozmuş benim psikolojimi. Ne yapmalıyım lütfen söyleyin bana. Ona destan destan mesaj atıyorum çünkü telefonda dinlemek anlamak çözümlemek istemiyor, tamam tamam haklısın diyip sonra telefonu kapatıyor ve benim içim içimi yiyor. Sonra mesaj atmak zorunda kalıyorum kendimi ifade etmek için. Ne yapmalıyım
- 1 yıl
İletişim kurmasına izin verme. Düzelmez böyle insanlar. Yeniden peşinden koşmanı ister, sömürür. Kendine saygın varsa hayatında olmasına izin verme.
Soran1 yılBiliyorum ve çok zorlanıyorum. İşin kötüsü yakında memleketime geri dönüyorum. Orada çok yakınız. O yüzden sanırım yanaşıyor ve sabote etmeye çalışsam da Bi şekilde susuyor.. Oraya gidince görüsmemeliym diyorm ama Bi yandan kalbim iyi biri olduğuna inanmak istiyor. Kafa gel git yaşıyor. Belkide düzelmiştir diyor herkes bana. Bazen erkekler sonradan değer bilir diyen çok var çevremde. E peki ben neden böyle manyak biri oldum? O dönünce idrak bile edemedim ve herseyi sabote etmeye calisiyorm onu çok sevdiğim halde?
- 1 yıl
Bu kalp seni çok …
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır asla kabul etme kimbilir kimin gününü neşelendirip yarı yolda birakıldı da senin ona verdiğin değeri anlayıp geri geldi bence bu hataya düşme
04 Yorumla
Soran1 yılBu yorum gözümu açtı su an. Senden sonra kimseyi sevemedim falan dedi. Kesin hep Red yedi. Ne yapmalıyım inan bilmiyorum
- 1 yıl
dediğim gibi birkaç hafta değil yani dile kolay 1 buçuk yılın ardından
Soran1 yılBir sürü kadın öldü zaten bu sürede bunu inkar etmiyor. Ama en çok sevdiğim ve sürekli döndüğüm ve unutmadığım sensin diyor
Soran1 yıl*oldu
Böyle insanla sevgili bile olamıyorsan en basit biçimiyle sence evlilik düşünmek ne kadar mantıklı biraz düşün istersen
111 Yorumla
Soran1 yılSevgili bile olamıyorsan değil. Hatalarını telafi etmek istiyor. Şu an uzaktayım ben ve yakında memleketime geri döneceğim, yani bulduğu şehire
Soran1 yılHergun çok uzuluyorm uzaktan bile.. Yan yana belkide düzeliriz düşüncesi var
- 1 yıl
Bırakmayı öğrenmelisin zor değil sadece iste ve karşındaki böyle bir insansa onunla birlikte mutlu olmak mümkün değildir objektif olarak bakıyorum sen duyguların olduğu için tarafsız bakamazsın olaya ama yine de sen bilirsin senin hayatın senin kararların sadece düşüncemi ifade ettim
Soran1 yılHayır bırakmayı denemem lazım. Bu sadece yarım kalmış bir ilişki o yüzden içimizde merak var ama benim korkularım su an agir basıyor ve beni yönetiyor. Şu an o kadar kötü anskiyete yaşıyorum ki, kalbim falan farklı atıyor rahat nefes bile alamıyorum ve hergun çok sinirliyim patlayacak gibi hissediyorum şu an kendimi belkide istifra bile edebilirim çok kötüyüm. Huzursuzum. Ve bunları neden ne için hissediyorm bilmiyorm ama öğrenilmiş çaresizlik gibi düşün. Böyle ona konuşuyorm konuşuyorm sonra gerçekten gitmesine sebep oluyorm ve tuhaf bir şekilde sonra yine uzuluyorm ve geri gelmesini ümit ediyorm. Çok tuhaf hissediyorm. Belkide önceden yaşattığı durumdan dolayı kafayi yedm
Soran1 yılOlur ama en son attığıma yorum yaparsan sevinirim burdan
- 1 yıl
Bu durumu yaşatan kendine sensin seviyorsun halen ve merak ediyorsun içinde ihtimal barındırıyorsun gitmesini istediğini söylüyorsun çünkü tekrardan onun sana önceden yaşattığı şeyleri yaşatıcağını düşünüyorsun ama içten içe aslında istemiyorsun yarım kalan şeyler her zaman çeker insanı çünkü belirsizdir bi sona varmamıştır merak uyandırır insanın içinde hep bir umut hep bir beklenti duyguların birbirine girmiş heyecan korku endişe aşk sevgi beklenti umut normal yani böyle hissetmen o yüzden sana yukarıda dedim ya bitirmeyi bilmelisin diye
Soran1 yılYakında aynı şehire dönüyorum 2 hafta sonra, normalde havalı anından o alacaktı. Ne yapsak nasıl bitirsem. Ara verelim ve oraya gelince bakarız desem olur mu. Beni baştan görmesin oraya gidince falan bence en doğrusu bu olur. Oraya gelince biraz yalnız kalıp özgür olmak istiyorum çünkü. Direkt onunla buluşup yüz göz olmak istemiyorum
Soran1 yılEn azından bu şekilde isteklerimi ben kontrol etmiş olurum veya bu durumu. Ben istersem buluşalım
1 yılGerçekten düzelmez sadece aklini celmeye çalışıyor sen kabul ettiğin anda yine seni üzmeye başlayacak
02 Yorumla
Soran1 yılEvet başladı bide, kendisi narsist
- 1 yıl
Evet öyle uzak durmak en iyisi
O gitsin diye destan yazmana gerek yok , kendin de gidebilirsin engelle ve önüne bak. Bence artık o kişiyi sevmiyorsun zaten toksik biriymiş ne istediğini bilmiyor sakın evlenme mahvedersin hayatını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılAnnesi şimdiden giyimine laf etmişse hep karışır uzak dur bence bu aileden size göre değil şile yapilari ve çocuk gene uxebilir seni kaç defa bırakmış seni bı gelecek göremiyorum sixde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
1 yılİlk cümleyi okudum yetti. Onun geri dönüşüne nasıl izin veriyorsun kendini sorgula...
03 Yorumla
Soran1 yılEvet sorguluyorum bugün. Çok haklısın. Bana biraz yardımcı olurmuşn. Bu yarım kalmış hikayede sadece merak mı var bende
- 1 yıl
Ben ilk cümle yetti gerisini okumaya bile gerek görmedim. Bu yüzden zaten gerekeni yazdım. Onunla işin olmamali. Sana bir daha asla ulaşmasına izin vermemelisin sonsuza kadar. Bu defteri açılmamak üzere kapat hiçbir şeyi sorgulama onunla ilgili
Soran1 yılYarım kaldık biz. Nasıl desem. Flört ederken mahvetti beni bitirdi bu ilişki baslayamadan. Sonra defalarca geldi gitti geldi gitt. Her defasında başkalarına gitti denedi. Onlarla olmayınca bana döndü en son gibi bisey hissediyorm. Bende de merak var. Acaba başlasaydık ne olurdu merakı ama tabi gururum ve geçmişi hatırlayınca asla affetmrmek gerekiyor. Nasil bu işin iskndne düzgün Bi şekilde çıkarm sence? Bir defa buluşsam yüz yüze baksam hissim oluşacak mi
1 yılRuh hastası Merhametsiz yere tekrardan uzak dur Hanım Kız Yazık Edersin kendine
07 Yorumla
Soran1 yılDoğru diyosun
- 1 yıl
Bir erkekte bakacağın ilk Kriter boyu postu değil merhametli olup olmadığı olsun. Merhametli olmayan erkekten koca da olmaz baba da olmaz Sadece seni kırıp döken bir yaratık olur. sana abi tavsiyesi
Soran1 yılÇocuklara çok iyi davranıyor ve çok seviyor. Yeğenleriyle hergun zaman geçiriyor. İyi davranıyor. Hayvanlara merhametli. Ama neden böyle yaptı bana bunca zaman ve şimdi hicbisey olmamış gibi evlilik falan diyor
- 1 yıl
Kalbine Danış Hanım Kız kalbinde bir soğukluk Bir Mesafe varsa senin iş olmaz kalbinde bir ona karşı ısınma varsa senin iş olur cevap burada gizli başkasından cevap bekleme kalbine Danış
Soran1 yılOnu çok seviyorum ama ilk kez annesinin o lafından sonra bende Bi soğukluk kopma oldu içimde nedense
- 1 yıl
Olmaz artık senin iş
Soran1 yılNeden
Gizli Üye(25-29)1 yılCanm zor ise seni yıpratır evliliktede
Biri vardı hem sevdim hem bana göreydi oda döndü kabul etmedim neden mi çünkü beni aldattı evlensem yine aldatırdı00 Yorumla
1 yılSizin iliski ilski değilmiş... Resmen iskence. Evlilik olsada değişen hiçbir sey olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
1 yılilk cümleden sonrasını okumadım. hala gelip soruyorsun ne yapayım diye.
00 Yorumla
1 yılEvlilik niyetiyle geri gelmedi evlilik niyetini göstererek Seni tekrardan tavlamak istiyor
010 Yorumla
Soran1 yılKamerada annesiyle konuşturdu. Pek sanmıyorum
- 1 yıl
Vay anasını be ciddiyete bak
Soran1 yılKardeşim çok kötüyüm lütfen bana yardımcı olmucak san dalga geçme hergun kalbim ağrıyor
- 1 yıl
Şimdi sana yardımcı olan birisine mantıklı bir cevap ver kamerası da annesiyle tanıştırdı demesi ciddi bir ilişki istiyorum manasına gelmiyoruz bugün insanlar düğünden bir gün önce ayrılıyor
Soran1 yılYakında memleketime geri dönüyorum, aynı şehirde değiliz, buraya dönünce tanıştırırım sizi dedi
- 1 yıl
Daha önce de seni terk etmeyeceğim seni çok seviyorum seni üzmeyeceğim dedi bunları yerine getirdi mi
Soran1 yılHayır ama bu defa bunların farkında olarak döndü
- 1 yıl
Bu defa daha çok üzmek için döndü
Soran1 yılEvet. Belkide evliliğe gidiyormuş gibi yapıp beni bırakacak birseyler yaşayınca bu da olabilir
- 1 yıl
Bu da olabilir değil kesin böyle
Ayrıl bitsin. Ne bu tantana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin anan iyi yetiştirememiş kızım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNarsist bu
29 Yorumla
Soran1 yılEvet hemde en büyüğü. Hergun yaklaşık agliyorm ben
Cevap sahibi1 yılEvlensen bile kısa sürer uzak dur
Soran1 yılAma belkide sorun bendedir bilmiyorm ki. O kadar olumsuzluk yaşatmış ki bana simdide düzelterek kendini geri dönünce benim beyin yandı ve hasar verdi. Şimdi eskisi gibi olur korkusuyla ben manyak gibi davranıyorum
Cevap sahibi1 yılSorun sende var zaten o belli. Eskisi gibi olmayacak eskisinden daha kötü olacak
Soran1 yılSende sorun var derken? O beni böyle yaptı ki. Sadece ona böyleyim.
Cevap sahibi1 yılSeni üzen birine tekrar o şansı verdiğin icin sorun sende canım
Soran1 yılHaklısın. Ama işte hiç sevilmedim bugüne kadar. Sevilmediğim icjn böyle kanıyorum
Cevap sahibi1 yılO da sevmeyecek ki seni maalesef hep kaos ortamı yıpratır psikolojin daha bozulur sen bilirsin yinede
Soran1 yılAslında artık kaosu ben çıkarıyorum. Öğrenilmiş çaresizlik
Kabul et enayi
00 YorumlaKendi içine sinmeyen bir ilişkide ilerleme
00 Yorumla
1 yılAblam engelle 🥰
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem