Bağımsız sevgiliye nasıl davranmalı?

Çok aşık olduğum bir sevgilim var onun da beni çok sevdiğini biliyorum bunu bana birçok kez gösterdi. Kendisi yapısal anlamda çok bireysel birisi yüz yüzeyken çok sağlıklı bir ilişkimiz var fakat ne zaman eve gitsek iletişimimiz minimuma düşüyor. Kendiyle vakit geçirmekten çok hoşlanıyor ve bağımsız oluşu benim de hoşuma gidiyor hobilerini oyun oynamasını vs destekliyorum. Fakat ben onun aksine daha temas bağımlısı ve enerji dolu birisiyim sonsuza kadar vakit geçirsek bir an bile ondan asla sıkılmam fakat o ona olan bağlılığımdan ve kendimi adamışlığımdan rahatsız olduğundan bahsetti. Bu benim için çok zor olsa da ben de onun alanına saygı duyarak bir süre onu herhangi bir şekilde darlamama kararı aldım. Ancak artık günde 5 dakika bile zor mesajlaşıyoruz. Bu gece iyi geceler demeden yattı mesajlarıma saatlerce dönmüyor ayrılmak istese çekinmeden anında yapacak birisi hiç kimse için hiçbir şeye katlanmaz ama ne beni bırakıyor ne de uzaktayken benimle ilgileniyor yüz yüze her şey mükemmelken evde bir iyi geceler mesajını bile çok görmesi çok üzücü. Birkaç defa sakin bir dille çok yalnız hissettiğimden bahsettim oralı olmadı seviyor olabilir ama evdeyken adeta beni unutuyor. Canı istediğinde gelip gideceği biri olmak istemiyorum lütfen yardım edin mantıklı cevaplar verin ciddi manada onu çok önemsiyorum ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum onu kaybetmekten çok korkuyorum ama sanki çoktan kaybetmişim gibi geliyor

Bağımsız sevgiliye nasıl davranmalı?