Birinin duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı , ilk defa hayatımda birine ah ediyorum yemek yiyemiyorum çok kötüyüm?

Çok kötü bir haldeyim yaklaşık 10 14 saattir uyuyup uyanıyorum yanımda kimse yok. Eski sevgilim vardı uzun ilişkim çok sevdiğim bir ilişkiydi ama son zamanlar evleniriz diye hayaller kurarken o benden tam tersine uzaklaşmıştı sorumsuzlukları vs beni her gün ağlatıyordu cesaretimi topladım ayrıldım oda kabul etti zaten evet dedi bana ilişki kurmak zor geldi. yaklaşık bir hafta ayrılıktan dolayı çok acı çektim hiç bir şey yazmadım 10. Gün aradı görüşmek istedi bir sürü lafla beni ikna etti barıştık. Ertesi gün yine ilgisiz olmaya başladı. Günde 2 kere mesaj atıyordu. Soruyordum madem böyle yapacaktın neden geldin diye 5 saat sonra çok alakasız konudan dolayı mesaj atıp konuyu kapatmaya çalışıyordu. Bugün arkadaşım dayanamadı onu aradı dedi bu yaptığın vicdansızlık madem kızı üzecektin niye geldin. Ben barışmak için gelmedim ki hal hatır sorayım dedim dedi. Size sormak istiyorum ahım onu bulur mu?

Birinin duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı , ilk defa hayatımda birine ah ediyorum yemek yiyemiyorum çok kötüyüm?