Çok merak ediyorum kalp kırmak, birinin duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı artık?
Cevabın nedir?
çok kolay. arkadaşım yaşadı herşeye şahit oldum. arkadaşım üni de bir kızla çıkdı 6 ay felan bu kıza çok aşık oldu kız bunu terketti başkasıyla çıkmaya başladı bizim arkdaş 2 ayda 20 kilo verdi üzüntüden. sonra kendini topladı fake facebook açdım ona o kızla konuşdurdum facede buluşma ayarladı bizim arkadaş beraber gittik buluşma yerine bizmkini görünce kız mal oldu arkadaş dedi bir insanın duygularıyla öyle oynanmaz böyle oynanır. kız ağladı masada bizde çekdik gittik D:
75 Yorumla
Soran+1 yılAaaaa çok ilginç şahsen böyle bir şey yapamam ama yinede gerçekten değişik :)
Soran+1 yılBende 1 senede eridim bittim
Soran+1 yılBen Allaha havale ediyorum
En İyi Cevaplar
O kadar kolay ki bu. Benim çok sevdiğim kız yedik içtik iyi vakit geçirdiğini söyledi. Bende saftım inandım. Belki onu mutlu edersem beni sever sandım. Kız benim halime gülüyormuş geç farkettim. Ayrılmak istedi çekti gitti. Ne diyebilirim ki? Başkası olsa parçalardı onu. Ben belki değerimi anlar diye birşey demdim çekip gitti :(
14 Yorumla
Soran+1 yılAllahım ya ben anlayamıyorum biz mi insan değiliz onlar mı değil
Soran+1 yılİnşallah kardeşim
+1 yılKişisine göre değişir. Ben cidden herkesle empati yapıyorum. Birisini kırdıysam böyle içim içimi yiyor keşke öyle demeseydim, yapmasaydım vs. diyorum. Ama bir insanın duygularıyla oynamak çok kolay ben bile yapabilirim. Ben bile yapabiliyorsam herkes yapar :D
00 Yorumla
+1 yılinsanların çoğu insan değil ki artık. karşısında basit bir şey varmış gibi düşüncesizce istediklerini yapıyorlar. kalbi, duyguları, onu şefkatle seven bir yüreği yok gibi.
45 Yorumla
Soran+1 yılSeviyoruz, sevilmiyoruz.. Değer veriyoruz, değersiz kılınıyoruz.. Nasıl bir sistem bu
- +1 yıl
iyilerin kaybettiği bir sistem. galiba sevmek kaybetmeyi göze almak demek
Soran+1 yılSevgi çok kötü biri
- +1 yıl
kesinlikle... hayattaki en büyük pişmanlığım sevmek. sen onu her şeyden çok seversin komaya girsen komada bile onu düşünürsün ama o en ufak şeyde uçar gider hiç olmamış gibi...
Soran+1 yılKelebek misali sanki hiç olmamış gibi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
30Cevap
+1 yılBardağın dolu tarafından bakmak lazım. Ben de yakın geçmişte benzer bir olay yaşadım. Bu olay neticesinde duygularım yerini hissizliğe bıraktı. Çok acı çektim lakin bu acı beni baştan yarattı. Bu olaydan aldığım dersler sonucunda tabiri caizse insan sarrafı oldum. İnsanlardaki samimiyetsizliği, çıkarcılığı, iki yüzlülüğü çok kolay bir şekilde anlıyorum. Yakın geçmişte yine insanların duygularıyla oynamayı meslek edinen ve kendisini zeki zanneden başka bayanlarla da karşılaştım. Fakat bu sefer hayatımın merkezine bir kadını değil de kendimi koyduğumdan ötürü bu kadınlar gayelerine ulaşamadı. Karşıma samimi , dürüst ve iyi niyetli bir bayan da çıktı. Hatta bir keresinde bana sen neden bu kadar çok soğukkanlısın. Seni hiçbir şey heyecanlandırmaz mı demişti. Ben de benim yapım böyle demiştim. Gerçekten Beyza isimli bu bayan dürüstlüğüyle, samimiyetiyle ve diğer karakteristik özellikleriyle beni çok etkilemişti. Yani insanların büyük çoğunluğu bencil, çıkarcı ve kötü olsa da iyi insanlar da mevcut.
30 Yorumla
+1 yılKolay deyil. Bazen terk etsen bile hayallerin yıkılması insanı perişan eder. Hatıralar insanın beynini yakar, Günün sadece hüznle geçerr... Hayatımda ilk kez birini terk etdim. Ve karşı taraf beni hala sevse bile, ayrılmayı doğru gördüm. Kendim acı çeksem de yine de bu adımı atdım.
10 Yorumla
+1 yılKüçükken " Küseceksen Oynamayalim" Derdik. Peki Ya Şimdi Ne Diyelim Gideceksen Sevme mi? Yoksa Satacaksan Gelme mi
010 Yorumla
Soran+1 yılGidecek olan zaten sevmemiştir ki
- +1 yıl
Anlamını bilmeden sevdiğimiz şarkılar vardır ya, işte biz de böyleyiz sesin kıvrılıp, büküldüğü yerde ıslanıyor gözlerimiz. Nedenini soruyorlar, bilmiyoruz. Kimseyi ikna edemiyoruz.
Soran+1 yılArtık anlaşılmak istiyorum, nasıl bir dünya bu ya biri bana açıklasın
- +1 yıl
Boşversene !
Aşk mı kaldı artık sevgimi kaldı dostlukmu kaldı
Herkes gördüğünü sever olmuş.
Ne olduğuna değil, ne verdiğine bakar olmuş.
Soran+1 yılHiçbir şey kalmadı bu dünyada
- +1 yıl
İnsan insanı anladı, anlamasına da... Çıkarı ağır bastığında Anlamazlıktan geldi Bencilik hakim oldu sevgi saygı yok oldu insanlık öldü
Soran+1 yılBencillik burada son noktayı koyar başka bir şey değil zaten
- +1 yıl
Biz insanlar ne tuhafız...;
Aşka, acı katarız,
Acıyı, aşk sanarız
Soran+1 yılAşkıda meşkide batsın bu dünyanın ya
- +1 yıl
Masum ve de utangaç,
küçük bir kız çocuğuydu "AŞK"
Onu büyüterek, bizler kirlettik
Şahsen bana yapmam imkansız geliyor Allah korusun öyle kişi ve kişilerden. Yapanlar da nasıl yapıyor hiç anlamıyorum doğrusu.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle
+1 yılkendi adıma kulanamam ama hayat o akdar basitmiş bunu örendim herkez kendi çıkar menfatipeşinde
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle valla
- +1 yıl
hayat bu geç takılma fazla deger vermıyenlere sakın deger verme onlara anca yol ver
Soran+1 yılDediğiniz gibi kolay olsa keşke
- +1 yıl
olmaz acı çekemeden ögerenemezsin acıyı çekeceksin sonra sende demeye başlıcaksın bir bakıcaksın bu kadar kolaymış diyeceksin... insanarın duyguarıyla oynayan insanlar bu hayatta hep kendini düşünen bencil insanlardır ve emin ol bencil insanlar toplumda bile barınamazlar kendilerini insanları kullanıyor olarak görünürler ama bilmezler ki insanlar onları kullanırlar.. bu insanlar birden gitemyi severler çünkü yüzleri olmaz arkasındaki insanın durumunu düşünmezler sadece giderler ve sanada bu hayatatta artık hissizleşmek kalır :(
Soran+1 yılBen bunları bilmeden önce mutluydum
- +1 yıl
:( ben senin iyiligin için dedim ama kötü birşey demedim :( kusura bakma :(
Soran+1 yılSana demedim zaten yani bunları yaşayıp öğrenmek istemezdim
- +1 yıl
ögren ki yanlış yapma
+1 yılKolay mesela çok hassas ve tatlı biri gibi görünüyorsun desem ne hissederdin iyi biri olduğumu mu
05 Yorumla
Soran+1 yılAma sonradan neden insan değişir ki anlayamıyorum
- +1 yıl
İnsanların iyi ya da kötü olduğuna sen karar veriyorsun iyi olduğunu düşündüğün için seviyorsun sevmediğin biri incitemez veya sevdiğin iyi olduğuna inandığın kişi gerçekten iyidir farkında olmadan kırmıştır
Soran+1 yılFarkında olup kırmak istemeyip ama kırmak niye?
- +1 yıl
Oturmamış kişilik belki şımarmış bu yüzden yapmıştır. iyi biri ise sonradan anlar hatasını dert etme
Soran+1 yılİyi biri olduğuna inanmıyorum artık
kolay bu devirde çok kolay.. millet umursamaz olmuş herkes çıkarları peşinde
13 Yorumla
Soran+1 yılBu devrin insanı çok acımasız ama
Soran+1 yılKurtulabilirsen tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen zor olduğunu bilirim amaaaaaaaaaa
1 - bazıları bunu meslek haline getirmiş
2 - meslek haline getirmeyi bırak bazıları bu işin o... su olmuş
d. not : İşin o... su o işte ustalaşmış kaşarlaşmış insanlara denir.013 Yorumla
Soran+1 yılUzak dursunlar nolur benden..
Cevap sahibi+1 yılo enbesiller virüs gibi çoğalıp yayılıyor canım kızları bana erkekleri sana denk gelmiş daha nice niceleri
Soran+1 yılDaha kimseye güvenemem ben
Cevap sahibi+1 yılbende :) bak 22 yaşında yalnızım kafa rahat :D en azından 1 kez daha mı üzülecem diye düşüncem yok
Soran+1 yılYalnızlık bana iyi gelmiyo ama çok üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılbanada iyi gelmiyor ama üzülmekten inan daha iyi. En azından bir daha üzülücek miyim diye sormaktan... :( Hep dengesizler bulmuş benim gibi anlaşılan senide.
Soran+1 yılAma sanki hiç unutamayacakmışım gibi gözüküyor hiçbir şeye odaklanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman yeni limanlara yelken açacaksın kuzum kafa dengini bulacaksın... Sor hayattan hiç yara aldın mı aşk yaraladımı seni de sevgilin olacak kişiye evet derse ve gercekten yaralamışsa onla sevgili ol. O yarayı bildigi icin asla kırmaz. Ama yinede kimse olmaması riske girmekten iyidir.
Soran+1 yılBundan sonra kendi yoluma bakarım elbet evleneceğim insan karşıma çıkana kadar zamanı gelene kadar kimseyi hayatıma almamak en iyisi
Cevap sahibi+1 yılAynen onu diyorum :D derdin oldumu gel yoruma yaz ben sana yoldaş arkadaş olurum kafalar ve acılar aynı
Soran+1 yılSağol yazarım elbet :)
Cevap sahibi+1 yılPeki unutma ama arada bir hatırla. İyi geceler yaralı ve güzel ceylan
Soran+1 yılUnutmam, iyi geceler..
sanırım bu devirde böyle artık. herkes kendi çıkarının peşinde
12 Yorumla
Soran+1 yılYanlış zamanda doğmuşum
herkesden aynı yanıtı alacaksın kolay değil, sevmem ama insanlar derin düşünemediği, empati kuramadığı için kalp kırarlar
04 Yorumla
Soran+1 yılKolay diyor herkes
Soran+1 yılAma neden ya
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha yeni başıma gelen hadise, salak yerine koyulmak çok kalbimi kırdı büyük konuşmıyım ama ölcek olsam bile bir insana bunu yapmaya içim el vermez.
11 Yorumla
Soran+1 yılSaflığını iyi niyetini kullanıyorlar bu yüzden kolay..
+1 yılbir erkek ise bahsettiğin kişi herşey yapar valla
011 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama neden? Karakter meselesi bu yani ben anlayamıyorum benim kalbimde oyuncak değil ki
- +1 yıl
Anlayamazsın ki Afedersin ama Şeref diye birşey kalmamış çoğu insanda üç dakikalık bir zevk için kendine aşık ederler evlilik vaatleri falan sudan sebeplerle kalp kırıyorlar karakter kişilik meselesi
Soran+1 yılBiz birbirimize dokunmaya kıyamadık öyle güzel bir şey yaşadık ama işte bazıları kıymetini bilmiyor
- +1 yıl
Özel olacak ama neden ayrıldınız cevaplamak istemezseniz saygı duyarım
- +1 yıl
Neden ayrıldınız
Soran+1 yılmesafe.. halbuki saçmalık
- +1 yıl
Saçmalık bencede mesafeli aşklar kadar temiz aşk yoktur bence
Soran+1 yılAma o senin gibi düşünmüyormuş..
- +1 yıl
Sıkma canını sende :-(
Soran+1 yılÇok sağol keşke dediğin gibi yapabilsem
- +1 yıl
Duygularının esiri olma sahibi ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kızı kendime aşık edip oracıkta bırakmayı seviyorum. Çok kez yaptım bunu.
01 Yorumla
Soran+1 yılAferin
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin yiyeceği halt değil bu yetenek isteyen hareketler
09 Yorumla
Soran+1 yılHay ben böyle yeteneğe ya
Cevap sahibi+1 yılsayılı insan tutucaksın etrafında seçerek alıcaksın 2 düşün bir hareket et
Soran+1 yılBir kişiyi alayım dedim pişman oldum
Cevap sahibi+1 yılAllah büyük onunda başına gelir merak etme inşallah çok kazık yememişsindir
Soran+1 yılÖyle bir kazık yedim ki asla ama asla unutmayacağım.. Allah'a havale ediyorum
Cevap sahibi+1 yılkulandımı seni
Soran+1 yılEn saf duygularımla oynadı
Cevap sahibi+1 yılAllah büyük düzgün biri çıkar unutturur sana herşeyi hayırlısı artık
Soran+1 yılAmin inşAllah
+1 yılBüyük konuşmak gibi olmasın ama benim duygularımla kimse oynayamaz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,4b cevap paylaştı. Şerefsiz insanlar için çok ama çoook kolay.
16 Yorumla
Soran+1 yılOlmasın ama ya niye benim karşıma çıktı öyle biri
Soran+1 yılNerden bilebilirdim
Soran+1 yılNefesi kesilsin inşallah dicem de neyse
+1 yılSafsan malesef cok cabuk kirarlar, kirilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle maalesef..
kimisi için oyuncak malesef
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
kolay yapanların da duygusu kalmamış hayat berbat
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok boktan bir hayat üzgünüm
Soran+1 yılAlsın götürsün ben böyle dünyada kalmak istemiyorum
Soran+1 yılTur istemiyom hepten alsın götürsün
+1 yılinsana göre değişir oynamak
09 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar kolay olmamalı insanda vicdan merhamet duygusu yok mu?
- +1 yıl
şahsen ben çok merhametliyim hiç kimseyi kıramam sevgilime hiç bişi diyemem üzülür diye bir kere kırmadım ama benim ark. kızlarla nasıl oynuyo nasıl kalp kırıyo anlatamam merhametsiz o duygusuz yani sen düşün erkeğe göre değişiyo be kanka
Soran+1 yılÜzmeye kıyamayıp üzmek neden peki
- +1 yıl
yok öyle bişi kıyamazsa zaten üzmezüzerse bal gibi kıyıyo işte ve noldu istersen bana anlatabilirsin ilişki konusunda baya bilgiliyimdir sevgilinle aradan noldu burdan anlatmak istemezsen face den ekle yani karar senin?
Soran+1 yılHerşey bitti üzmek istemiyorum seni deyip
- +1 yıl
bişi sorcam sen ne kadar yakınlaştın sevgilinle cinsellik bakımından ve ne kadardır çıkıyosunuz
Soran+1 yılYakınlaşma olmadı daha dokunmaya bile kıyamıyoduk birbirimize şimdi senin iyiliğin için deyip bir bahaneyle kenara atmak beni çok üzdü
- +1 yıl
demek ki gönlü yokmuş sende :(
Soran+1 yılFarklı bişey bu neyse Allaha havale ediyorum ben
+1 yılPes oynamak kadar zor degil
13 Yorumla
Soran+1 yılPes oynarken hiç olmazsa sinirini bağırarak vurarak çıkarabiliyosun
- +1 yıl
Bizim ortamda neden kız gibi bağırıyon derler içimde şimşekler kopuyor
Soran+1 yılBağırr kalmasın içinde bir şey
Çok rahat hırpalıyorlar.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. maalesef çok kolay.. :(
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı. apan yapıyo vicdansızsa
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
aslında çok kolay tabii vicdanını susturdu isen
011 Yorumla
Soran+1 yılVicdanını susturmak bu kadar kolay olmamalı insan neden vicdanınını susturur ki halbuki vicdanımız bizi iyi bir insan yapar
Soran+1 yılVicdanı olan insanlara yazık oluyor ama
Soran+1 yılÇevremde insan kalmamış ki.
- +1 yıl
çevreni değiştir o zaman. ya da sende oyuna dahil ol. çevrendekilere güvenme ya da sevme. yalnızca yalnız kalmamak için onlar ile idare et. ama sonuç olarak böyle yaparsan en sonunda sende vicdanını susturmak zorunda kalırsın. ya da yalnızlığa alışmaya bak. alıştığın zaman güzel geliyor merak etme.
Soran+1 yılYalnızım birine ihtiyaç duydum sevdim ama yine saf görünen ben oldum ve klasik cümlelerden biri seni üzmek istemiyorum
- +1 yıl
olayları bilemeyeceğim ama insanları iyi tanımadan sevme bence. hemen güvenme kimseye. yoksa saflığını suistimal ederler. o yüzden yalnız olsan bile tut kendini. birine ihtiyaç duyuyorsan evcil hayvan falan al işe yarar. yoksa yalnızca birine ihtiyaç duyduğun için kimseyi sevme.
Soran+1 yılHep öyle diyorum ama yine inanıyorum ben napıyım ya
Soran+1 yılAma şu an tek onu düşünüyorum
Oynuyor bazıları. Erkek kadın farketmeksizin
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 747 cevap paylaştı. Sevmiyorsam karşıdakinin duygularını umursamaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini söyleyip sonradan duygularının değişmesi sebebiyle karşındakini üzmek niye ama?
- +1 yıl
Yanlış anladın kimseyi kolay kolay Sevmem zaten kimseyle de çıkmam beni seven benim sevmediğim kişilerin duygularınıda umursamam ben ona bir işaret vermediysem yanlış hayallere kapılması saçma örneğin okuldayken kimseye yüz vermem gerekmedikçe konuşmam ama hergün birileri aracılığıyla teklif almak insanı rahatsız ediyor hadi bunu geçtim ben bir işaret hoşlanma belirtisi vermeden nasıl oluyorda milletin içinde seni seviyorum diye biliyor. Böyle insanlara nasıl acıyabilirsin ki?
Soran+1 yılBu çok farklı bir şey benim demek istediğim başka ama sende bu konuda haklısın
Soran+1 yılAnladım sağol cevabın için
İnsan insanlıktan çıktı da haberi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsa keşke
Kişilik & Karakter konusunda 793 cevap paylaştı. Kırmak kolay ama sonra o kalbi kazanmak çok zor
02 Yorumla
Soran+1 yılKazanmak için uğraşmıyorlar ki
kolaymış demek ki.
00 Yorumla
+1 yılÇok kolay.
00 Yorumlaevet kolay.
00 Yorumlakolaaay...
10 YorumlaKolaymış evet :/
02 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasıl
+1 yılevet
00 Yorumla
+1 yılevet kolay
00 Yorumlayapma sakın!
08 Yorumla
Soran+1 yılBen değil onlar yapıyor
Soran+1 yılAma hiçbir şey olmuyor onlara yine ben üzülüyorum demek ki ben bir günah işledim bilmeden
Soran+1 yılEminim kendimden kalbimi açtım ona ama o ilk fırsatta o kalbi kırdı
Soran+1 yılAynı memleketteyiz ama yanlış insanlarla
+1 yılHem de çok kolay.
00 YorumlaÇok kolay.
00 Yorumlaevet
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Bence zor.
00 Yorumlabilkmem
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026