Çocuk değiliz artık.. normal şartlarda gidilir diye düşünüyorum.. devam edebiliriz illa bir şey yaşanması gerekmiyor..
Adam da beni tanıyor yalnış düşünmez..
uzun zaman yalnızım diye sormak istedim..
Çocuk değiliz artık.. normal şartlarda gidilir diye düşünüyorum.. devam edebiliriz illa bir şey yaşanması gerekmiyor..
Adam da beni tanıyor yalnış düşünmez..
uzun zaman yalnızım diye sormak istedim..
Gidilebilir tabi yalnız şöyle bir şey var... Olurda bir şey yaşanacak ise ve sana hamle yaptığında red edersen her ikiniz içinde bir sonraki gün biraz zor geçebilir...
Nasıl zor geçebilir pek anlamadım sizi? İj davrt ettiğinde reddetim.. fakat dedm yaşımız da var konuşuyoruz tanımak isterim.. gitsem mi acaba... kahvaltıya kadar düşünüyor.. ve en önemlisi çekingen biri olduğumu biliyor.. sakin yaşadığımı.. beklenti ne bilmiyorum.. hoşlanıyorum ama yine de erken gibi
Cevap
3Cevap
ilk yemekmi bu...
yani ilkinde gitmek olmayabilir ama karar senin ama davet ediyorsa illa bişiler olması içindir, kadının ''kahveye çağırması'' gibi ;)
Yok ilk değil.. daha once cağırdığında gitmedim sorun yoktu reddettim.. fakat şimdi gitsem mi acaba? Adam da 35 yaşında çocuk değil onu da anlıyorum.. kahvaltı için bile konuşuyor hani gel 1 saat kal ve git değil..
Çekingen olduğumu sakin yaşadığımı biliyor.. denge tutmaya çalışıyprum yaşım var diye.. ama bilmiyorum.. takılamam.. o duruma nasıl baktığını bilmiyorum.. ve hoşlanıyorum ama daha erken gibi
Gitmezsem pişman olurum, güzel bir gün yaşatabiliyor onunla oturmak sohbet etmek yemek yemek isterim.. sonrası malum.. onu da tanımak istedğim için gidebilirim.. 2.5 sene yalnızım ben.. ve yalnış yapmaktan korkuyorum.. hep kastım kendimi.. ama şimdi bakınca öyle de mutlu olamadım ki.. sallarsam eğer çok düşünmezsem belki daha mantıklı olur.. yaşına göre davranırsam eğer.. giderim otururum yakınlaşırsa konuşurum.. olacakları şimdiden bilemem sonuçta..
Evet herkesten uzak kaldım ne flort ettim ne kahve içtim.. sonra bu adam çıktı hoşlandım kendime izin vermek istedim.. yazıştık konuştuk çıktık.. hala hoşlantı var.. öpüşmedik daha.. hani bir şey olmadı henuz.. ama olmasını isterim gibi sadece güvensizlik.. sonradan yine üzülmeyim diye uzak duruyorum.. ama dediğiniz gibi kendime de söylemiştim.. böyle yaparak ne oldu ki.. koskoca bir hiç.. 2 bomboş geçiren sene... Gitmeliyim belki.. eğer yakınlaşırsa istemezsem durdururum konuşurum..
Gidebilirsin bu sana bağlı. Davet ettiğimde gelen de oldu gelmeyen de...
İlk davet edince gitmedim fakat merak ettim gitsem ne olur ki? Adamdan da hoşlanıyorum.. niyetim takılmak değil.. tanımak isterim.. ve çekindiğimi biliyor..
Evinde bir kahve ikram eder film izlersiniz ya da sohbet edersiniz. En fazlası da sevişirsiniz.
😄😄😄 en fazla o evet ondan korkuyorum zaten.. erken bence.. takılma amaçlı değilim.. ondan çekiniyorum.. öpüşmedik daha..
Ama yaşı da var 35..
O zaman yakınlaşmak isterse bu durumu ona usulünce açıklarsın o en fazla noktaya gelmezsin. Zorla yapacak karakterde değilse eğer.
Yok yapmaz öyle. Dediğiniz gibi yaprım öyle de düşündüm.. eğer fazla yakınlaşırsa ve yapamıyorsam durdurum konuşurum
Bir kız arkadaşım da daha erken demişti durmuştuk ama sabaha kadar da çok güzel sohbet etmiştik
Olabilir demek istiyorsunuz :) korkmayım o kadar hani o olmazsa da sabaha kadar sohbet eder güleriz mümkün yani?
Benimle mümkün ama herkes ben değil bu sebeple net bir şey diyemem
Teşekkür ederim bakalım..
Rica ederim. Sonucu bize de yaz. Umarım güzel bir gece geçirirsin.
Mutlaka yazarım, teşekkür ederim 😊
İyi eğlenceler
Sana bağlı istersen git
Peki hoş kalır mı illa bir şey yaşansın diye gitmeyeceğim.. ilk defa ettiğinde gitmedim.. şimdi merak ediyorum ama çekiniyorum.. takılma açamlı olmadığımı biliyor zaten
İşte bence daha erken ama o 35 yaşında onu da anlıyorum.. bilmiyorum
Adam kaçar ama 😄 denge tutmayı çalışıyorum..
Yapış da koskoca adam.. 😄 oyun sevmez kaçar
🤣🤣🤣 ne cilve yapayim? Daha çekingen biriyim ve düzgün sohbet ederim..
😄😄😄 işte ordan kalkıp eve geçeriz büyük ihtimalle ne bileyim bakarız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?