Bana göre çok yanlış bir şey. Ben açıkça rahatsız olurum ve istemem. Evli arkadaşlar gelir eşiyle oturulur ancak eşi olmadan benim evime erkek arkadaş getiremez. Bu konu tartışmaya bile kapalı.
Ben oldum olası çocukken bile ne birisinin evine giderdim ne gelmelerini isterdim. Kısaca ille görüşülecekse avm var kafe var park var bahçe var. Asla ev olmaz. Aynı şekilde eşimde getiremez çocuklarımda. Sonra akrabaya dahi misafire dahi karşıyım. Bizde kuraldır evde bir kadının kocası yoksa o eve erkek asla girmez. Öz babası hariç tabi.
Bence doğru değil. Evli bir adamın eve başka birini getirmesi hoş değil. Belki eşi rahatsız olacak bu durumdan o yüzden ben şahsen rahatsızlık duyardım ve evimde yabancı bir adamı istemezdim. O kadar buluşmak görüşmek istiyorsa eğer dışarıda dünya kadar mekan var gitsin buluşsun. Ben evimde istemem yabancı birini ya rahatsız olurum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uzun süre tanıdığı, güvendiği dostuysa çağırabilir. Yavuşak bir tipse zaten ben sokturmam😂
Bence Eğer evli çift, eşlerden birinin bekar arkadaşını eve yemeğe çağırmasının sorun yaratmayacağı konusunda anlaşıyorsa, bu davranışta bir sakınca yoktur. Ancak, eşlerden birinin bu konuda rahatsızlık duyması durumunda, bu davranıştan kaçınmak daha doğru olacaktır.
Ama inancı olan birisi bu duruma karşı eşinden izin almadan çağırmaması gerektiğini bilir.. uygun ortamı yaratabilirse çağırsın kendine ait odası ağırlama yeri varsa. Onunda özeli arkadaşları vardır elbette ama eşinin rızası yoksa çağırmamalı yuva sizin 3. Kişiler için huzurunuzu bozmayın.
Mahremiyet diye bir şey var ben bu durumla karşılaşsaydım eğer hizmeti o yapardı. Yani ben onların yanında olmazdım🙂
Saygilar hürmetler hocam, cevap veriyorum tabiki cagirir bu nasil bir kafadirki akla hemen baska seyler geliyor nasil bir yobaz topluma dönüyor ülke. egitim her zaman sart diyecem ama sadece egitimlede olmuyor cevrede önemli.
Ahlak ile eğitim ayrıdır, dostum. Görüyorum yani, burada koca koca insanların neler yaptıklarını doktora yapmış insanlar var , ama ahlak sıfır. Tamam eğitim önemli şart, ama ar damarın catlamayacak.
Eve çağırdığı arkadaşı kadınsada erkeksede farketmez.. Örneğin bi aileden örnek veriyim X isimli bi evli erkek eve kankasını çağırıyor ve bu gel gitler çoğalıyor... Sonra ne mi oldu karısını kankasına kaptırdı
Şimdi benim arkadaşım dediğim kişi eşime yan gözle bakamaz yani daha doğrusu yan gözle bakacak kapasitede birisi ile eve götürecek kadar samimi arkadaş olmam eşime danışırım falanca arkadaşımı akşam yemeğe getire bilir miyim derim eğer o rahatsız olmayacak ise ondan sonra arkadaşımı çağırırım eşim uygun görmezse çağırmam zaten arkadaşlarını sık sık eve çağıran birisi değilim 😊
şu an bekarım ve ailemden gördüğüm gibi de devam ediyorum evli arkadaşlarımın evine girip çıkmayı uygun bulmuyorum hep beraber dışarı çıkıp eğleniyoruz bu başka.
Eşi farklı bir odada olur ve arkadaşıyla asla görüşmeyecek bir şekildeyse olabilir. Ama aynı anda bir odada olunacaksa bu son derece yanlış. Benim görüşüm bu.
Arkadaşımla dılarda görüşürüm görüşeceğimi, eve gelmesinin anlamı yok. Ama çocuğum olduğunda iş arkadaşlarım (kızlı erkekli) bebek görmeye gelmişti. Bu ayrı bir mesele.
şöyle diyim gittiğim illaki nadiren oluyor ama tabiki eşi bizle oturmuyor. bnen olsam bende eşimi öbür odaya gönderirim ama tabi yemek yeme olayıda ayrı
Tabi ev kurallarına göre değişir bizde durum öyle olunca ayrı odada oluyorlar yani ev yine kadına kalıyor sadece kocası ile arkadaşı ayrı odada oluyor o şekilde
Değil zaten aldatma olayları genelde hep buna benzer şekilde başlıyor eve erkek alırsan karını elinden alırlar az adam olsun ya şimdi ki erkekler çok fazla geniş aq ben ise çok kıskancım
Neler var neler bir bilsen. Gece kulübünde çalışıyorum. Baba oğul aynı kadini aynı gece götürüyor. Adam karısına mini elbiseleri giydirip getiriyor akşam 2 kişi gelip 3 kişi çıkıyorlsr
Neler görüyorum bir bilsen adam karısını kızını alıp geliyor kulübe birlikte içip sarhoş oluyorlar. Bir adamın kızı kalkıp başka masada erkeklerle kiristiriyor kızın ellemedikleri yeri kalmıyor
Sen bekar diyorum, hani pek davet etmem dedin ya, eğer evde bekar kız kardeşin, var sa zaten doğru yapıyorsun demek istedim, yok evlendiysen bilemem ahaha