Memleketine gidecekti bir haftadır onun telaşı var resmen beni önceliği yapmadığını Bu hafta daha iyi anladım akrabalarına zaman ayırmalar ailesine evde yardım etmeler hani onlar yapmasın demiyorum ancak bana da zaman ayırabilir zaten uzak mesafe ilişkisiyiz napmalıyım ne olur objektif bir çerçevede yorumlayıp cevap verir misiniz
Sevgilimle 3 günlük mesajlarım bu şekilde şunu da belirteyim 1 haftadır aramıyo amcam dayım geldi diyip o yüzden soğuk davrandım?
Çok haklısın ve anlamıyorlar. Erkekler hayatlarında kafalarını dağıtan şeyler olunca tamamen seni unutuyorlar. Benimkide öyle. Sürekli bir yoğunluk bir sorun çıkar. Önceliği kendisi ve duyguları. Onun için sağlıklı bir durum. Ama uzak mesafe ilişkisi Yaşadığınız için sizin için değil. Ben hala ayrılmadım. Ayrılamıyorumda. Akıl versem kendime kullanmıyorum öyle diyim.
Cidden artık sinir olmaya başladım sözde ciddi falan düşünüyordu ailene beni söyleyebilirsin ben seni ailem anlattım vs of gerçekten napacam bilmiyorum
Peki ertesi gün mesajı görmesi dkdkdk sana da kıyamam hiç bekletmeden hemen cevap vermişsin bundan olmaz ben sana söyliyim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence de umursamayı bırakmış görünüyor çünkü senin soğuk yaptığın belli oluyor ama bunu sorgulamamış. Ayrıyeten mesajlarına ekstra geç yazmaya başlamış. Uzak mesafe ilişkisinde iletişim çok daha önemliyken bu şekilde olması gerçekten sorgulamayı gerektiyor ve artık devam etmek içinden gelmiyorsa belki de ayrılmalısın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok iyi bilirim ayrılıktan önceki son mesajlar bunlar, şimdi sen desen benimle 5 dk bile ilgilenmiyorsun falan kafanda kuruyorsun der mesela
Ama emin olduğum tek bir şey var kısa zamanda ayrılacaksınız bugün bile olabilir. Ayrılmazsanız ben burdayım lafımın arkasındayım. Çocuk sanki umursamaz davranıyo ve bu sana da yansımış
kesinlikle şöyle bir şey var bu her dakika telefonu eline almayan mesajlaşmayı sevmeyen biri olsa anlıycam adam resmen saniyede cevap veriyordu geçen haftaya kadar sonra bişeyler oldu ailesi mi dolduruşa getirdi naptı bilmiyorum çünkü aramızda hiçbir sıkıntı yoktu durduk yere böyle olması beni şüphelendiriyor yine de günahlarını almayayım ayrıca önceden sevgililerde olmuş ailesinin yanında konuşmaktan çekinmeyen birisi bahanenin arkasına sığınarak beni kandıracağını sanıyor aklınca
Ayrıca ailesiyle falan da işte yüz yüze gelmedik annesiyle görüntülü konuştuk bir kere pek enerjilerimiz tutmadı gibi sevemedim annesini büyük ihtimalle annesi de beni sevmedi. d
Tamam da ne kadar bayramda olsa insanlar elinden telefonu düşmüyor buz devirde biliyoruz her dakika meşgul olacağını düşünmüyorum şahsen istediği zamanlarda her dakika yazan adam bu şekilde davranıyorsa bence sevmiyor mu,😓💔
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle 3 günlük mesajlarım bu şekilde şunu da belirteyim 1 haftadır aramıyo amcam dayım geldi diyip o yüzden soğuk davrandım?