Çoğu erkek niye böyle?

25 yaşındayım, eski erkek arkadaşım makine mühendisiydi ama bi türlü iş bulamadı, staja gittiği her yerde stajı bitince bizle çalış teklifi almadı. Halbuki staja gittiğinizde iyiyseniz bizle kalın derler. Beceriksiz olduğunu düşünmeye başladım. Onunla buluşmak da zordu parası olmadığı için, hep parka gidelim cafe kalabalıktır şimdi diye bahane üretip evden kek mek yapıp götürüyordum. Bi süre sonra fazla fedakarlık cidden enayi gibi hissettiriyor, arkadaşlarım evlenip balayına giderken ben kek yapıp parkta oturduğumla kalıyordum. En son annemin arkadaşı bi tanıdık oğlu için kız arıyor dedi, kadın da beni söylemiş, görücü usulü diye istemedim ama annem ısrar etti bi gör diye. Gördüm gayet efendi düzenini kurmuş işi gücü olan adam ben de iki görüşmeden sonra hoşlandım onunla devam ettim. Görücü usulü öyle köylü işi, zorla evlendirildiğiniz bir şey değil, gerçekten evlilik niyetinde olan insanların ortak referansla date’e çıkması gibiymiş meğer şaşırdım. Tabi onu bırakınca onunla olan ortak arkadaş çevremden elli tane laf işittim, anlayamıyorum niye çoğu erkek böyle, seven kadın sonuna kadar gidermiş de bilmem ne. Bazı Erkekler de istiyor ki onları tüm beceriksizlikleriyle kabul edelim bi yere varmayacağına rağmen yıllarımızı verelim, 25 ime gelmişim üç yıldır bu adamın dikiş tutturmasını bekliyordum, uzun karışık yazdım kbakmayın ama zoruma gitti

Çoğu erkek niye böyle?